Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Rimfrostträd......RazamanazSådana noterade jag först ikväll.Ingen kamera som kunde föreviga dem för den delen men i minnet lever bilden kvar som det så fint heter.


Jaha då var snart maratonjobbet till ända.Glad att det gått så bra.Några trötthetsvackor men det har man ju ändå.Hatar däremot dessa tidiga morgnar och ja då är det EN sån kvar.Ser fram emot en normal sommarsemester 2010 tack vare injobbade Thai dagar redan nu.Toppen Åsa.Fan vad du är bra skriker jag åt mig själv.

Fantastiskt fin rond i skyffet idag.Så givande hembesök .Rörande.Empatiska.Ja jag kommer sent glömma den.
Försöker vara EMPTATISK själv mot min omgivning men tror jag misslyckas med det just nu.Känner mig rätt blase höra folks krämpor till höger och vänster.

Gick vid bloggläsning idag in hos Vimmelmamman.se och hamnade där via länk till en blogg jag sträckläste och berördes mer av än något på länge.Mycket mycket tankar som rörde sig.Så trött på ytlighet och gnäll.Ta tag i era liv och gör det bästa av det.Jobba har ingen dött av .Det är det runt omkring de små gruskorna i skorna som stör.


Felicia kom och satte sig i mitt knä.Intresserad av flickan ,barnet på bilden.Tänkte inte på att kickan läser som ett rinnande vatten.Rätt som det var började hon gråta.Näe mamma sa hon så hemskt.Insåg att det nog var det första från VERKLIGA livet hon läste och så var det något av det mest berörande jag läst dessutom.Bra eller inte? Livet i sina värsta stunder och cancer kan aldrig vara något annat än hemskt i den formen Anna fått det.

Vill du läsa får du ta dig till Vimmelmammans blogg.se och sedan lyda hennes uppmaning i kvällens inlägg på slutet om en gemensam bloggkram.

Ska idag flytta visaren och ta mig i nackskinnet och gå och lägga mig före 23.00.Nästan två timmar tidigare än vad jag brukar få till det.

Har en hel del uträtta på jobbet imorgon då jag håller i Palliativt möte för kommunen på måndag.Hoppas det blir bra.
Klart det blir .Man kan aldrig göra mer än sitt bästa.Aldrig mer än sitt bästa.

Knut var det idag och han ska dansa ut julen.Det enda som dansar här hemma är Lets Dance deltagarna i vår tv på fredag.Har aldrig brytt mig om städa ut julhetsen.Folk känner VÅRKÄNSLOR brukar det heta i januari som ursäkt få bort det man nyss släpat fram.Sök för det brukar jag tänka.

Mörkt är det ute och stakarna kan gott få stå till mars om jag finge råda .Det värsta med att våga vägra ta bort julgran och stakar är att tänka vad JUST FOLK TÄNKER.Typ huset som gud glömde eller??Eller så lata de där är?

Då tänker jag motsatsen.Njut av följa alla traditioner till punkt och pricka så ska jag följa min instinkt.Säger som en person sa.Jag har alltid mina julgardiner till påsk!!!!Tror jag ska starta en klubb.
Våga äta semlor till halloween.Våga dricka glögg till midsommar.Våga ha julgranen (i plast *L*) till mars.Kort sagt gör som DU just vill.

Det fick bli gonatten.Haft en himlans kul stund på Facebook där min bror var en av dem jag roade mig med.Ja en stund där de forumet är som allra bäst kan man säga.So long.

Lägger en video han uppmanade mig lyssna till.Log stort till hans små textanalyser och säger bara RAZAMANAZ mera!!!Kan inte fatta att han orkade ta en enda ton efter den långa spelningen och detta var slutminutrarna.
Imorgon är en annan dag...NÄMLIGEN FELICIA NAMNSDAGEN!!!!Det ska vi fira .Namnet VÅR LYCKA .......

Photobucket


13 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida