Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Torsdag the end of 9 days of workPhotobucket


Status : Spänd i nacke och huvud r/t omedveten/medveten stress l/t känsla av tomhet,trötthet och ökad sorg .

Mål : Få stresshalten att sjunka inom 3 dagar i kroppen och ha en kropp åter i balans.

Åtgärd:

*Sova ut i en hel sömn utan avbrott tills kroppen vill vakna.Sova middag.
*Ligga spikmattan flera ggr/dag.
*Sköna promenader varvat med korta löpturer.Musik i mängder .Kramar i mängder.Kärlek.Förståelse.Ömhet.
*Äta bra sund mat.Där ingår inte röda äpplen=allergi idag.Inte bananer= Magknip igår.Sparrissoppa= mage ballong idag.
*Vara i fred varvat med umgänge med energiboostare.
*Gråta och sörja och ge tid att åter släppa på tårarna och öppna upp för den enorma saknad som råder i kropp och själ och som trycks undan i brist på både tid och ork.Packa upp minst en kartong av mammas saker inom 3 dagar .

Uppföljning: Daglig uppföljning av känsla inombords och i kroppen.Bara det att sorgen har ingen tidsgräns.Den lever sitt eget liv.Helt som den vill.Mamma jag saknar dig mer än någonsin.Behöver dig.Behöver dina ord ,din omtanke .Drutten behöver dig.Vi behöver dig.Missunnar dig inte att få sluta livet nu men förbannar att det var tvunget komma så tidigt.Nu stundar boupptäckning på söndag.Bävar för alla moment som har med dig i den formen att göra.Som milstolpar.Den dagen är liksom THE END så definitivt ihop med att gravstenen slutligen är på plats.Där kan man säga att väntan på ting är över men väntan på dig kommer aldrig sluta kännas tung.Teckenförklaring : r/t =relaterat till och l/t = leder till.


********
Sådär ja hängt av mig diagnostänket i 3 dygn och ska nu bara idka egenvård av familjen o mig .Känner varningsklockor ringa och vem fan har lust bli sjukskriven för utmattning nu??Den enda mattan som ska ut är den under gran i mitt tänk.Här motar vi i grind.Ingen som är förvånad om jag är i dags dato sleten.Även en kvinna i maxläge kan behöva stanna och få fylla på bensin.The house kan ibland kännas to much även om jag älskar mitt jobb och kamrater.Det kan bli för mycket omvårdnad och för lite egentid och egenvård till slut.

Näe tänker positivt och boostar mig själv med sådant tänk varvat med mitt sorgetänk som löper parallellt hela tiden 24-7.
Åkte graven idag och tände 5 dygnsljus.Där var det helt ljuvligt vara.Kunde slagit upp en camp och stannat i 3 dygn i kyrkogårdstystnaden.Rimfrosten täckt hela området och gudomligt vackert.
Gick där sedan gråtande medans jag hörde glada flickrop närma sig.Deras ljud väckte mig från en så skön stillhet.

Åkte raka vägen hem efter hämtat Peter .Raka vägen till datorn en stund för varva ner.Sedan raka vägen upp till sängen för en timmes powernap.Hörde på radion om att tesen att om man sover lite en natt tas igen natten efter är FEL.Visste väl jag då.Sömn är och har alltid varit min medicin.Botar det mesta.
Oj vad vi svenskar sover lite och dåligt.

Väcktes av min goa väns glada röst.Idag behövdes den extra mkt kände jag.Var löppremiär sedan 19 november då mamma dog.Inte orkat lyfta benen har jag känt.Inte orkat lyfta kroppen och bära den framåt .På min höjd gå .Det började funka nyligen i en god känsla .Innan som förlamad i varje steg framåt.

Ljuvlig känsla vara på banan igen.Om än bara kort runda så hann jag bli svett och så där härligt stum i höfter o vader.Dessutom så skönt få prata fast andan knappt ville tillåta mer än ett ord var 3 sek.Vi vana vid detta och inga kan prata som vi liksom .Glädjer mig så enormt åt min väns nya jobb.Så härligt få höra något kul och få glädja sig åt någon annan.


Gick in och tillverkade en semla till Flisan som bad så snällt.Hon glad över sin varma nya tröja ,jeans och kjol som hon fått i paket på morgonen.
Hon sa till mig ...Ehh Mamma men inte brukar jag väl få paket på min namnsdag.
Ehh näe svarar jag .Vi brukar ju glömma just dina namnsdagar!!Javisst ja säger hon leende.Så bra du kom ihåg i år då.

Kvällen tillbringts med en kopp te och varma filten över mig.Sån förfäran över det som hänt på Haiti.Skulle sa jag till Peter vilja var där som en av räddningsarbetarna hellre än sitta här och glo på alla som behöver hjälp.Hoppas alla samlar in och orkar öppna januarityngda plånböckerna med åtminstone en 50 kr.Tänk vilka naturkrafter som råder.Bra om vi lyssnar på deras förutspådda jordbävningar som de vet komma ska.Ex Kalifornien,Tokyo osv.

Nu har sonen sent om sider landat efter löpträning med seniorerna i bolltältet.Nya fotbollskorna var en hit.Klappar mig på huvvet.Stor skillnad på 1400 kr och 400 kr liksom.Bara 6 mån mellan priserna.

Maken kom här nyss då jag satt och tjöt vid datorn till en låt jag äntligen hittat som jag hörde en sen kväll på radion och bröt ihop till.Den spelas för er idag här om ni haft er volym på.Texten gick rakt till hjärtat och jag gillar Leona Lewis.Har två sådana låtar just nu .Gråtlåtar.

Gonatt kära dagboken.Drutten hälsar han varit hos våra bonusfamilj och han haft det så bra han.Trött efter mycket promenader.Han och jag genast mer i harmoni med varandra.Det tär umgås 24/7 i 9 dagar .Även en hund och matte kan bli lite less på varandra.....fast det är nog mest matte som ledsnar på en hanhunds ..pilskhet efter löptikar.
Gaaah ...Du matte både löper bildligt och bokstavligt så vad piper du om.Dessutom tycker jag du haft hand om tangenterna länge nog jag behöver värma mina tassar så maka på dig ett slag va !!//Drutten.

Nu kan denna lilla bild få sättas in så här på torsdagskvällen som en påminnelse om att min favoritdag är här igen.


Photobucket

Inte att förglömma.Druttens klokskallsord:


Photobucket
14 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida