Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Rekreation genom fotolinsen.......


Drutten tar så över sina betraktelser igen!!!


Ja vad säga .Kära dagbok och doglover .Matte tycker mycket om se allt genom olika ögon.Hon har gärna med sig kameran ut när vi går våra promenader.Eller rättare sagt.Hon har alltid med sig kameran var hon än går.Djupt rotat intresse hon har.I fredags då vi gick upp så var dagen perfekt att fota.Sån skum färg på himlen.Gråblå är rätt ord.

Jag gjorde mitt bästa för busa och störa bilderna genom dra så gott jag kunde lagomt då hon skulle knäppa av bilderna.
De blev i vilket fall mycket fina allihop och tankarna som finns i varje bild är skön.
De blev till bildspel för här vid datorn vill jag inte bli tassande så länge en lördagskväll.Till det mattes gråtlåt nr 2 .Nu har ni dem liksom .Är ni ledsna bara låta saltet flöda och så kommer jag och slickar dem så snällt efteråt.

Hur går det för matte att hämta kraft till ny vecka då??

Jo på ansiktisboken så skrev hon så här i fredags:

Uppföljning dag 1:Sovmorgon till 11.00.Långprommis med Drutt till fots gående fot:)?!ca 6 km.Kaffe intaget i halvlitersmuggen +en björnbärs smoothie och ägg.Det bådar för en helt lysande fredag .Bara skallebanket i protesen som tydligen kan värka vill ge sig så är livet helt ok.Lets Dance....

Fredagen tillbringades med Flisan hos frissan.Hon fick guldiga slingor och klipptes bort till en peruk.SÅÅ tjockt hår den lilla kickan har....hmmmm lätt efter matte...Hon blev kempefin som de säger i Norge.Riktigt bra.Kul för henne få göra något annat och riktigt bli ompysslad.

Således helt okej dag och i rätt målanda----och enl fredagens åtgärdsförslag.


Lördagens den förevigades så här:


Uppföljning dag 2 : Sovmorgon till 11.30.Lässtund till 13.30.Nu frisk luft med rörelse av kropp och själ...Inge skallebank.Däremot är musklerna fulla av stresslagg=kramp i rygg,skuldra,nacke.Sorgefeelings floerar.Lovad varmt bad och massage vid hemkomst.Kan bara bli bättre....


Lördagen hittills gått som planerat.Precis där det fotats joggade hon och hennes Rödtopp runt i sakta gemak.Men runt tog de sig.Matte samlade lite endorfiner och kroppen klarade efter badet slappna av .

Mycket vätska ,värme och god mat.Fisk idag.Ingen alkohol .Näe inga % som skadar den renande period som pågår.Så skönt att de i denna familjen inte har några måsten till dricka varje helg.Ingen helgalkolistvarning där inte.

Så nu tebaks till min vattenskål utan citron och mitt torrfoder .Sedan tillbringar jag nog kvällen på soffryggen.Because Im worth it....//Drutten&Jena


Photobucket


16 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida