Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Söndertuggad....natt...Hello doglover....

Idag ska jag betrakta hur det kan bli när min kära matte köper mig ett tuggben.Ett klurigt sådant där det är meningen man ska tugga tills små ringar går dra loss.....

När de lagt sig igår kunde matte inte somna.Hon hade en hoper sjuksköterskor i huvvet som alla skulle stirrglo och lyssna på något vettigt?! matte skulle säga via bild o text...Konstigt inte kunna sova pga detta .Bara snurra ihop sig till en liten hög ,blunda och sova.

Själv hade jag inte direkt tagit ut mig under söndagen så jag kom på lagomt vid 01.30 då matte äntligen slutit sina blå att se till klara min mission få bort lite ringar från tuggbenet.

Innan detta började jag tassa runt runt runt därnere.Matte vaknade således 30 min in i sömnen och orkade nätt jämt ta sig upp för stänga deras sovrumsdörr...Smack i så fick man vara i karantän liksom.
Då startade min mission tugga tugga tugga.Som jag tuggade.Då sömnen var orolig för henne OCH som alltid natten sön/mån för husse...så vaknade dem men tänkte i sitt stilla sinne.DRUTTEN ..ehh näe.Nåt annat ljud.Han slutar nog.Så höll det på men de glömde jag en terrier.Så framåt 5 var jag färdig.Då hade jag fått av två av ringarna och kände mig supernöjd.Mitt livs första nattjobb klart liksom.


DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ när jag sover som bäst VÄCKER HON MIG och säger kom Dutte ska vi jobba....grrrrrr.Hon verkade så lätt labil tyckte jag.Arg på nåt vis.Hade väl bara varit masa sig ner och ta benet för mig .Så lätt!!Eller lagt fram gummisnoppen som tutan är paj på så hade jag ju kunnat roa mig.Sen undrar mitt värdpar varför jag inte visat parningsintresse med tikar ehhhh konstigt.Vid framkomst till jobbet var inget sig likt kan man säga.Matte tog mig runt huset .Jag lät henne gå 3 varv!!!!!runt huset innan jag släppte ifrån mig skiten.Hon började liksom studsa runt varv 3 och så sa hon högt.DRUTTEN BAJSA....så enkelt.Är det den leken vi kör.Bajsaleken.Kunde du väl sagt varv 1.Ditt bajs är pengar väste hon som såg tiden och stämpelklockan ticka iväg.....


Sedan var det ju detta att sköta sig .Matte kan normalt gå runt i huset utan att jag bryr mig .JUST IDAG då jag inte fick vara med inne i rummet tänkte jag .Hmmm hur ska jag tala om att jag vill in till min goa matte och peppa henne.

Krafsa dörren?...Ja ...Skalla lite lätt utanför ihop med krafset...Jaaaaaaa det funkade.
Tänka sig att en av damerna hade löptikslukt på heeeeeela sig.Jag charmade .Fnösluktade på alla 18 par ben och väskor.Jag hoppade upp i knäet på en kvinna bara så där som jag aldrig gör.Kort sagt jag visade hur en Drutt är när den är som socialast.

Tänkte lätta upp stämningen bland alla dessa prominenta damer med döden i tänket.Att matte mer i det läget tänkte på hur skönt det vore vara lite Druttlös det kände jag finfint av .Men vem bryr sig.Slappna av matte.Chilla lite.Ta inte dig själv på så stort allvar.Det gick ju bra sa dem.De klappa ju på dig så fint på ryggen och tackade för bra möte.....Jätte god korv och ost måste jag ju säga.Synd för lillbrorsan han inte tog sig in där bland godsakerna.Honom lät jag äta upp mitt lightfoder hehehehe.Så äter jag upp hans Doggy.Man är väl inte brorsor för inte liksom.Love him.Lille Bosse.Vi är så goa med varandra.
Matte var rätt tömd efteråt.

Nu har jag sålts...eller näe jag tillbringar några dygn hos mina bonusmattar.De tog mig på en 2 timmars promenad.T.om liten Drutt blev trött i benen.
Nu Idrottsgala...idrottarna galer inte så mycket .Mest programledarna och artisterna.
Tippar att matte kojsar tidigt idag.Hon ska föregå med gott exempel och lära sjuk 16 åring att sömn är viktigt för immunförsvaret.

Imorgon efter jobb ska hela familjen få sig en massa hugg i armarna.Det börjar vara dags för Hepatitvaccinering inför långresan .Jena på tjocken...2001.Corall Island.Thailand.

So long.

Photobucket
18 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida