Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Länge leve långfilen.Länge leve snörusket..keep on jogging:)Photobucket

Mattes tankar för dagen medans jag sover soffryggen.

Märkligt men viss föda har satt sina spår i mig av dig mamma.Långfil tex.Kom på häromdagen att det var urlänge sedan jag åt det.Köpte mig en liter.Ska raskt byta ut keson och kesellan och naturella yougurten mot Långfil och ha min frusna bär ,linfrön,physillium och solrosfrön där i istället.Supergott.Tjock fil likt gräddfil men utan gräddsmaken är mitt omdöme.Dessutom så speciell konsistens.Bra protein efter träning.

Till den lilla tallriken slank ännu något du älskade .Makrill i tomatsås.Så gott på knäcke bröd.Knäcken som mormor och du smulade ner i långfilen det kallades SMULANEDDI...smula ned i på svenska:)Luleåmålet inte alltid så lätt förstå.


Ja dagen idag var rondig kan man säga.Alla 3 var rätt trötta så vi var på samma bana kan man säga.
Hemresan som startade tidigt..15.15..gött ha en sån tid i veckan .Den ÅTS UPP AV BILRESA.Sonen ville ha skjuts till stan.Sagt och gjort.Först till din älskade matbutik för köpa gravljus.De blev så glada se mig och inte en dag har gått utan att Silver tänker på dig .Vilka goa vänner du skaffade dig där .Rörd.
For sen och tände ett ljus .Skottade fram ängeln och gjorde fint ikring lyktan.Skönt pyssla om mormor och din fina plats.Känna er kärlek inombords.Som ni två kunde älska mig /oss.Vilka fina norrländska kvinnor ni var.På ett sätt en gåva fått haft er trots allt i 30 år och mamma i 40 år.Märkligt ni båda dör till mina sk kriser man torde gå igenom.Snacka om kriser er död ställt till med på ett annat sätt..Ingen liten blasekris om ålder utan en livskris som heter duga.Fasar för fylla jämnt nån mer gång.

Hemåt i bilen.Son i bilen in till stan.Han är bara för mysig hela han.Älskar hans personlighet.Vilken kille säger jag bara.Den som fångar han för livet får det bra.Så stolt.Han lyssnade verkligen på det jag och hans pappa hade åsikter om och förstår vad vi menar.Så lättfostrad att jag fortfarande undrar när ska det någonsin vända och bli jobbig tonårstid?


Moderskärlek en kärlek att älska.

Hämtade så upp Herr Mupp på jobbet.Hemåt bar det i snöfallet.Mycket snö har vi.
Värma gårdagens mat till hungrig Flisa och sen ut i friska luften.Så härligt att kroppen bär .Thailandstugg förstås med kamraten mellan andetagen.Tror tjusningen med resan är själva planerandet i sig.

Duscha ,plocka lite där inne ,sätta på en maskin tvätt.Ja nu startar dagar av plock..förlåt ledighet.....Den där julen envisas med att behöva vilja dansas ut fast jag skulle önskat haft den kvar till påsk.Man måste ju passa in i mallen.Gött se när man gått ute dessa dagar att folk i gemen faktiskt har kvar sina stakar osv ännu.50/50 kan man säga i fönstren.

Liten kicka på bra humör.Stannade henne och gav henne stor varm kram när hon passerade med viskningen Mammas bästa.Du är så go vet du det.Tror på att sådana ord sugs in av barnen mer än man förstår.Att få höra att man är bra som barn ofta ofta det gör barn med god självkänsla.
Tack mamma för alla dina goda kramar förbehållslöst och all kärlek du givit.Det har gett god självkänsla.En tro på sig själv och ens förmåga.

Imorgon ska stackars Flisan få sin svininfluensaspruta igen.Gillar det inte riktigt för jag vet hur ont hon fick i armen senast.Hon ska dessutom få en så skoj fredagkväll och då vill jag inte hon ska ha influensasymtom..men men jag håller alla tummar jag kan att hon blir skonad från besvär.Ska följa och hålla handen.


Tror jag avslutar med en bild från drömmen som snart är sann....En långresa till det älskade landet Thailand igen.Så innerligt glad jag fick iden tidigt förra året och började spararesan .Tänk om jag inte gjort det.Då hade tillvaron nu känts etter värre.Som en vinter utan slut.
Bröllopsresan Mars 2001

Dagens visdom här var ju bara för rätt helt i mitt tänk

"Det finns ett liv före döden"
20 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida