Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Strömsholm

Imorse ringde väckarklockan redan kl 5 och det var tur att jag hade en bokad dejt med Cissi, för annars hade jag slängt väckarklockan i väggen och sovit vidare! Jag tog grabbarna (Jerry & Sune) med mig och lämnade tanterna (Nike & Java) hemma. Mitt dåliga lokalsinne tog oss till Cissi utan att köra fel en enda gång, trots att jag fortfarande knappt var vaken. Cissi, som hade läst bloggen om mitt kriminella liv, började med att undra om jag skulle köra för fort. =) Lovade att anpassa farten, men jag vet inte om jag alltid lyckades så bra.... Det var ganska roligt att ha en åkrädd med sig i bilen och det var bra att ha nån som håller koll på hur man kör! Cissi var som värsta se-till-att-allt-går-rätt-till-GPS:en! =) "Här kan det vara halt". "Nu är du för nära kanten". "Nu går det lite för fort". "Ser du verkligen bra?" Den kommentaren kom när jag inte riktigt hade koll på om det var en korsning eller inte och dessutom råkade säga det högt, så man kan ju tycka att den frågan var ganska befogad. Det var tur att Cissi var med av fler anledningar, för vad händer när vi är på väg ut ur Uppsala? Jo, där står såklart halva Uppsalas polisstyrka!! HELVETE!! Vet inte vad som händer, men det blir nån form av det-här-händer-inte-mig-känsla. Men det är klart att det gör! Så det är bara att stanna och se glad ut! Lyckades koppla hjärnan rätt och skicka signaler till rätt fot, alltså den som ska bromsa - inte gasa. Tror att jag lyckades att inte se helt panikslagen ut och lyckades även genomföra nykterhetstestet med väl godkänt resultat. Som tur var behövde jag inte visa körkortet, för det hade inte gått så bra!! Hade nämligen väskan under all packning i baksätet och då pratar vi om 2 burar, väskor, påsar och typ 18 galler till en valphage, så jag undrar vad polisen hade sagt om det hade tagit oss 20 minuter att packa ur bilen för att få fram körkortet.... Kan säga att det var med nöd och näppe jag kunde köra därifrån, för benen skakade en hel del. Vad är det för fel på mig när det gäller poliser???

Landade i Strömsholm utan problem! Drar snabbversionen av utställningen: Jerry var med i en ganska stor unghundsklass. 14 stiliga unga killar! Han blev placerad som nr 5 av Patric Ragnarsson med följande kritik:

"Välformat maskulint huvud, mörka vackra ögon, välplacerade öron, bra bett, fint milt uttryck, fin hals med fin & mjuk övergång i stram rygg, bra skuldra, rak överarm, välformad bröstkorg, normala vinklar bak, fin lårbredd, kunde ha lite stabilare hasor, passande benstomme, något platta tassar, bra päls, nyttjar svansen maximalt, rör sig med bra steg och fin stil, kunde vara stabilare fram, trevligt temperament."

Är jätteglad att få en placering när det var så många med! Jerry var lika pigg & glad som vanligt och Sanna visade honom så fint! TACK snälla Sanna för det! Och TACK även till Minna som var snäll och trimmade honom!! Sune hade avelsgrupp och den blev först BIR och sen BIS och det var ju väldigt roligt! Med i gruppen var Jerry och 3 av hans halvsyskon, nämligen Rebus, Uno & Greta. Jag visade lilla prinsessan Greta och det var lite ovant att ställa en tik. Jag är ju van vid hanar och tikarna är ju lite längre ner.

Med oss hem fick vi sällskap av 2 tjejer till, nämligen Himla & en liten cocker vid namn Agnes. Alltså blev bilen fylld till bredden, men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Lämnade av Cissi & Agnes i Enköping och Jerry i Häggvik. TACK Cissi för trevligt sällskap idag och för rolig bilåkning! Vi lyckades ju rodda ihop den här dagen riktigt bra!

 

24 Januari 2010  | Blogg | 3 kommentarer
Ni hade verkligen en riktig bilresa,Cissi verkar låta som mig när jag åker med någon.I söndags glömde jag nog gratta dig till Jerrys placering,så Grattis,det var jättebra att placera sig i den stora gruppen & tack för trevligt sällskap! Vi ses på bowlingbanan! Kram från oss
Skrivet av Ann & Rebus den 28 Januari 2010 16:41
Grattis till placeringen, det var så spännande. Och tack för trevligt sällskap... Vi ses snart igen. Kram från mig och Uno
Skrivet av Lena & Uno den 25 Januari 2010 20:33
hahaha, vilken resa!! Kan se mig Cissi framför mig som desperat håller i sig.... Grattis till placeringen med fina Jerry!! Kram Åsa

Webbplats: http://www.krantztazzar.se
Skrivet av Åsa Krantz den 25 Januari 2010 13:07
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida