Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Klass 2 med besked av Kung BoreMåste nog säga att mer snö än idag har jag inte sett falla över Peking denna vinter.Var helt otroligt häftigt gå i den djupa pulsande snön och se Drutten nästan försvinna i massorna.Ute på isen pulsade vi och kort sagt vi gillade läget.


Gilla läget till jobbet i bilen det var inte lätt.Långtradare som helt plötsligt tänkte köra i 100 knyck med sitt timmer ...ehhh lilla blå och jag blåste nästan av vägen.Som jag svor över idioter.

Väl framme med livet som insats så förlöpte kvällspasset i sötmans tecken.Var det inte mums-mums som lockade så var det marsipantårtor.Karaktär säga nej?!Ja?Näe en liten bit eller två gött gött.

Väl ute vid bilen insåg jag att Kung Bore trodde han fått övertaget över mig och Lilla blå.Han vägrade nämligen röra sig ur fläcken lilla bilen.

Jag kan säga att bra kvinna reder sig själv en stund.Skottade,hämtade grus,skottade,bara få bilen ren från snön tog 20 min och under tiden jag skottat under ,framför och bakom bilen så hade den snöat igen .Tacksamt.

Ringde in till systeryster och nattjejerna och de kom ut med lån av skyffel och spade mm.

Helt plötsligt framåt 22.10 kom de ut : SJÄLVA!!!

Så glad jag blev och tacksam.De knuffade och jag slirade.De knuffade och jag slirade.Tröstlöst.Ringde hem och sa att jag får slagga över på jobbet.

Så tog de ett sista tag och LILLA BLÅ SLÄPPTE TAGET och fastnade igen...fast nu i lite bättre vinkel.Snön som samlats inte prio för vägverket på vår parkering.Baaaaara lite vårdpersonal som vill hem jöe....

Drivor med snö och så tog tjejerna kraft igen och voila var vi loss .Så skönt se kudden framför sig i egen säng.

Så färden hem.Alla drivor av snö som ligger på vägarna och inte hunnits plogas.Eller vägar som plogas och så glöms avfarterna och man glider som en rutchkana och sen åter ut på E4.
Där fräser en del på fortare än någonsin medans andra ligger i ca 70 km/h.

Väl hemma väntade en parkering i radhusområdet som var helt igensnöad.Vad hjälpte att vägen var plogad:)

Så ut hämta skyffel och börja om skottandet.Gick av farten för vid 22.45 börjar tom jag vilja in.Sedan fuckade garageporten med is som fryst fast så blev till hacka och hacka.

Sitter nu med en varm kopp te.Gjord av en make som idag kastat snusburken i en snödriva.Läkarbesök som tydligen gjort den effekten.Vad kan få en man sluta snus så raskt månde??Kanske att pillevippen trillar av av för mycket snus eller?
Hmmm han som trappat ner sedan i somras borde ju ha lätt lägga av kan tyckas.För visst hade du trappat ner????Eller?

Snusa ska jag nu raskt göra för upp före tuppen och börja om färden till The House.Fantastiskt med grå vardag eller näe förresten den är ju VIT denna vinter.Vit ....Bara jag slipper köra bil så gillar jag den superbt.
27 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida