Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2021)
>>


Like a virgin


....for the very first time....

Förlåt mitt nynnande låtval så här på torsdagskvällen kära dagbok.

Torsdagen vaknades i ett landskap med meterhöga snövallar.Som det var förr hade våra äldre sagt om vi tagit dem ut på rullstolssafari.

Drutten gjorde sitt bästa för att hitta en driva bajsa i.Som jag skrattade.Jag vallades runt sjukhusområdet på vår promenad men ICKE SA NICKE...Duttegubben kunde inte hitta bra toalett ya know.Alla vallar han van putta upp rumpan mot de var höga höga.Han klättrade upp på dem och så försvann han liten som han är.Så märkte han då sin snöbegravning och flög upp som skjuten ur en kanon.Detta spektakel upprepades tills han gav upp och till slut bara satte sig snyggt o rent ut sagt tömde tarmen.


Snöröjarna hade jobbat hårt.Halv mille har Peking kostat i snöröj detta dygnet.


Jobbepasset flöt på som sig bör.Dagens höjdpunkt var ju fisksoppa med paj och vaniljsås.SOM JAG ÅT.Härliga samtal ikring bordet med våra boende.Vissa boende har mer humor än andra vilket kan liva upp.
Fäste mig vid bra ord såsom KLIPPA och ska ta det till mig som ett eget ord.
När klockans slagit 15.30 stämplade jag och dr Drutt ut och vi behövde inte gräva fram bilen utan skrapa ruta medans man pratade med anhörig (obetalt)Vårdpersonals lott informera på fritiden...

Hämta gube och så hemåt .Först ett stop på köpcentra för apotek och köpa inpackning till mina röda slingor.*viktigt*...Inte för någon nånsin ser om man fixat håret men jag vet att de lyser rött och inte morotsfärgade i det mörka.
Väl hemma raka vägen upp i säng för powersömntimmar.Kickan kom upp la sig och vi fick prata lite och tanka kärlek hon och jag.
Som en ny kvinna väcktes jag av Rödtoppens pling på dörren.Ut det bar i underbar afton.Härligt luft,lagomt kallt,bra plogat .Kort sagt perfekt löpväder.Lite tung i stegen då jag ju nyss sovit:)Mycket tankar som virvlar i varje in och utandning.
Fundilerar på var en vän tagit vägen men tror den vännen läser här och håller sig uppdaterad och slipper på så vis ringa.Skönt kunna tänka av sig en massa skit under motionens motto.Läs och njut!!Man är min vän tills man bevisar motsatsen.

Hemmavid god mat som väntade och så gav sig maken och sonen iväg för träning inne i stan fotbollstältet.
Kickan och jag fick tjejmys och såg Robinson och jag fått pippi på äta mandelmassa.Såg i nån bra tidning att det var bra käka i brist på godis...Hälften mandel (nyttigt)..så jag köper rullar och skivar och mumsar mitt i min diet hehehe.
Smyger med min bit och när någon frågar säger jag att det är en ostbit *skratt*
Så där som man ville göra som liten.Bara äta massan o slippa resten av semlan.Skönt vara vuxen:)

Efter Robinson följde I en annan del av Köping.

Kommentaren hon fällde idag " Man måste komma ihåg pussar även på söndagar"
den är tagen .Sååååååå fantastiskt bra och tömmande till alla män och kvinnor!!
Fick så känslan att detta skulle fortsätta vara en toppenkväll!!

Photobucket


Imorgon jublar jag FREDAG.Gillar inte schemaläggning att gå helt allena då som syster.OOOOOOBRA kan man säga.Fredagar alltid mer göra inför helgen.Tycker vår lilla fnutt % som saknas totalen borde läggas där.Ska nog framföra det live.

Härligt med slut på denna vecka.Sonen beställt TACOS och jag protesterar.Vi åt det i lördags samt i söndags och rester i måndags så jag kräks på just det.

Maken kan inte säga Guaqamole utan säger Guatemala men det är just det sonen vill tillverka själv.Det ska han få göra så gärna bara jag slipper äta just Tacomenyn till detta.Hellre nån go köttebit !!Kanske går fixa special till stora gubben.En mor vill alltid glädja sina barn.

Näe först tänka på refrängen och sedan vad spisa.So long från en "Annan del i NORR-KÖPING"!!!!hos fam Mupp.


Photobucket

28 Januari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida