Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


Ett nytt & effektivt botemedel...

Jag hade ett underbart telefonsamtal med min älskade&underbara vän J idag. Vi är båda hemma idag(jag är sjuk och hon har sjukt barn)på f.m så vi passade på...

Hon är garanterat det bästa!!! botemedlet mot depression, förkylning, ångest, ja vad ni nu vill.
Båda har vi jobbat i vården i många år, t.om på samma ställe, med svårt sjuka på ett Hospice. Båda har vi ett enormt krav på oss själva, och ett stort behov av att "klara av" det vi tar oss för. Vi är båda blivit fullkomligt ut-/vidbrända/gått i väggen och nu håller vi som bäst på att rehabiliterar oss på var sitt håll i Sverige. Med den hjälp som Fk och Af kan erbjuda... Vi tragglar vidare, mår pyton, orkar inte, vägrar ge upp kan lite mer, osv. osv.

Det bästa är att vi kan få den andre att se på ett annat sätt på saker som vi själva upplever som bekymmer, vi förstår varann så bra och vi lyfter varann.
Utan att veta så tror jag att vi båda anar när den andre är i svårigheter, för då tar vi en stund i telefonen och sen känns livet lättare för en stund!!!

Tack älskade J för att du finns i mitt liv!!! Jag hoppas, önskar och tror att vi kan ses i sommar!!!

       
2 Februari 2010  | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Goa vännen min - tack för dina fina å kloka ord - precis så som du beskriver ÄR det - å det betyder så mycket att kunna ventilera och få hjälp att se andra sidor av saker och ting - vi har ju dessutom samma erfarenheter, å då blir det lättare att "föreställa sig" hur saker och ting känns och ser ut. Så tack själv älskade vän!! jag hoppas VERKLIGEN vi kan ses i sommar!!! <3

Webbplats: http://pyret07.blogg.se
Skrivet av Jannike den 3 Februari 2010 21:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida