Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Mellan himmel och jord.

Samlar ihop hjärnans virvarr efter en minst sagt komplex dag.
Just en dagbok som inte går vara varken privat ordagrant eller minsta personlig men jag vet vad jag menar om jag kommer backläsa.
Hämtade kollega denna morgon .Slirigt och moddigt.-4 C .
Kursen med smärtlindring blev av och jag märker att jag behöver meeeera bak för orka sitta på en stol stilla i timmar.Attans sicket myrkryp.Lärde massor om Opioider.Del 4 av 6 .
Tebaks och 10 min rast delat systerligt.Satt i en säng och "tröck" in en smörgås läsandes Metro.Kvalitetsrast kallas det.Lärde mig där att ett glas rött om dagen visar sänka kolesterol mer än något annat.Ehhh ja och kan skapa alkoholism hos massor av folk som inte kan stanna vid ett glas .Utan kör MEGA vinglas och tror det räknas som ett....
När hemgång skedde senare än vad schemat sa satt jag rätt förundrad bakom ratten.Ordet under duggar det inte tätt av i mitt liv.Fick en del fundera på.

Träffade mitt ex som hastigast i hans jobbdörr.Överlämnades ett stycke trunk med strukna kläder inför hans vecka där.Som vanligt aldrig hans jobb behöva packa och kånka utan det kör hans päron som faktiskt orsakat vår sons boende en gång i tiden.
Styrde så hämta maken och i bilen efter hejpussen så lutade huvudet sig bakåt och jag försökte somna ett slag.

Öppnade ett kuvert med information jag hade velat vara utan.En milstolpe som gjorde mig så heligt förbannad och upprörd.Sicka svin säger jag bara.Tagit mig 4 timmar smälta.Som vanligt då jag är ur led så hjälper Pilates så enormt.Bara det idag att vi inte hade fått några gula bollar som vi beställt så jag o min vän tänkte först vända o gå en promenad i stället.Det löste sig ändå och passet var skönt ända tills kamraten bredvid började må dåligt med yrsel och likblekhet.Blev till agera syster igen....
Såg ut som en propp hade inträtt och rådet blev styra till sjukhuset.

Jag och Toppen vi styrde så hemåt i snön och vet inte vad vi pratade om.
God mat och Mästarnas mästare och en liten dotter med jätteont i magen mötte mig.Märkligt ont just över blindtarmen.Tyvärr skadad av dagen där från kl 06 -21.30 varit tänka i Nursebanor.Får se hur det utvecklas.Redan bestämt att det är makens tur vårda barn om det blir något.Så skönt aldrig några diskussioner om det utan självklart dela på allt vad gäller den biten.Pysslade om lilla gosingen med klippa naglar som hon älskar att man gör och sitta sängkanten prata lite.Ogillar onda bukar på barn.
Har hela tiden inte ropat hej inför vår resa utan är så skeptiskt tills jag sitter på planet och inte ens då kommer jag nog slappna av helt.(finns ju dödsmaneter vara rädd för)
Sett vänner få avboka sin Thairesa i dagarna.Vet att i min familj kan ALLT hända.Näe en brusten blindtarm tänker jag inte vara med skapa.Så inatt blir sova med ett öga öppet o ett öra med hörapparaten i.


Morgondagen är ju onsdag .En onsdag utan rond då den klarats av idag.Finns annat på agendan och väldigt speciella saker.Mer om det imorgon.Räcker fånga en dag i dagbok.

Drutten hälsar att han gått miltals och fått så god mat och haft det så bra hos våra vänner.Lika glad komma hem är han.

Fick en så fin bild sänd av min goa vän och special på göra de flesta av Druttens klokskall.Efter gårdagens dagbok blev detta till .Hört förut men aldrig sett i sån här fin tappning.Stämmer och precis så kan man tänka sig döden.


Photobucket
2 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida