Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2022)
>>


Snöhäxan med gubbe i grön keps framför sig....
Har du någon gång råkat ut för att ha en bil framför dig som bara kör så du får panik under högerfoten??Du lyckas få dig själv så där frustrerad och sitter och skriker .KÖR DÅ ELLER VILL DU ATT HELA STOPLEN SKA BLI GRÖN ELLER??

Inte??? Då har du haft tur.

Ungefär så kan jag sammanfatta dessa två dagar som snart till ända.Egentligen rätt bra hoppa skriva dagbok om dagarna för ärligt så har man glömt hälften av vad som egentligen höll på öka på Wellas hårfärgsförsäljning tiofalt.Dagar då allt djävlas som kan djävlas.Då alla gardiner dras ner framför nosen på en.Mattor dras undan...Då man till slut är så trött att man önskar få vara sollotion på Thailandsresan och inte resande människa.

Onsdagen var liksom bra ??? i starten.Minns migränanfall med start kl 04.Försovning med rivstart....NOT i årets KLASS 1 varning dag i snökaos.Inte nog med det för min vän stod där som en mumie vid kiosken väntandes på mig där jag kom slirande i blåa faran.

Väl på jobbet en liten bisak.En detalj...En personal hade sjukskrivit sig FÖR MIGRÄN.Gick in på sskexp släckte alla ljus och i mörkret där försökte jag få skruvstädet släppa taget så jag skulle klara av läsa in mig i husets härligheter som pickade på omvårdadsåtgärder.

Klockan 8 kom förstärkningen.Gud välsigne alla friska krya kvinns som trängde ihop sig i skrubben.

Så byggdes då den där uppdämda ilskan upp under dagens lopp.En ilska som för en gång skull träffade sina mål som misiler.Fantastiskt duktigt Åsa lyckas säga rakt ut vad tycka och tänka på direkten utan omsvep.

En liten liten detalj men ack så viktig och god för arbetsglädjen lyckades så bli den sista dominobrickan och schack matt inombords.

För att orka så kom så humorn in det hela.För alla män som slipper månatligt släppa ifrån sig röda produkter så kan man när man jobbar i vården lyckas ta till något så fabulous som en TENA LADY THIN !!Kisseskydd som kisseskydd:)Dock är den lilla saken inte riktigt som utlovat i Libressreklamen tunn och diskret.
Som sagt.Låt hjärnan ha fantasi och se sen en bak med vita byxor vagga omkring som en anka.Tejpen lovar heller inte hålla något på plats så vill det sig illa så kan hela härligheten placerat sig fram framåt eftermiddagen.

Kan inte förstå men dagen efter det goda skrattet var det sjukskrivning pga mensvärk.Jesus sa jag och tog sig om huvvet och vaggade vidare.

Dagen var inte riktigt så nice för liten Drutt heller.I kaoset blev han utlovad en kiss o bajsrunda av rökarna.De hämtade Drutt och koppel.Kom åter med Drutt och koppel......Klockan 14 började matte undra varför Liten Drutt bara låg och fes hela tiden....Ringde ner till rökarna och frågade om liten Drutt bajade förut då de var ute på fm??Ehhhhhh öööööööhhhhhh han var aldrig med oss ut .......

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ehhhhh öööööööö varför sa ni inte det DÅÅÅÅÅÅÅ????En hund som fått pinka kl 6.00.....
Drutt lika soft för det.I det läget önskar jag att han lärt sig säga till när han är nödig.


Då bilen blå skulle ute från parkeringen behöver väl inte tilläggas att den fick skottas först av frun med diskbråcksrygg sen putta på annan bil och kvinnor kan.De lyckades få loss även lilla Blå och så slirades det iväg .Plogning hade lett till tvättbrädevägar hela Norrköping.Väl hemma lagade jag mat och vi åt tillsammans.Så sa Peter godnatt kl 18 och jag kl 19 .Kl 20 öppnar liten 8 åring dörren till sovrummet och säger : Skulle bara säga att jag har borstat tänder och tänkte gå och sova nu med go röst!!Gonatt mamma och pappa .Hon stänger dörren och går så och lägger sig ....ÄNNU KAN ETT UNDER SKE tänkte de trötta föräldrarna.
De gick upp !!!och kvällen började en stund.Lite tvburk och samtal i telefon om viktiga ting .Firade med att dela en Ben & Jerry burk.Såååå god var den att vi bara njööööt varje tugga.Sov gott med mycket drömmar.Nackvärken dock kvar på morgonen.Spända käkar..konstigt:)


Photobucket


Pannkaksdagen kunde börja...eller jo soppdagen.

Upp med tuppen.Väglag.Okej .Snövallar skyhöga.Jobba själv till 10.30.Hinna göra en jobbdag tills dess:)Lunch i finsk soppas tecken.Ingen efterätt pga gluten *suck*.Bra minskar lunchkostnaden.
Eftermiddag i systerutbyte på hög nivå.Gillade den kemin och energin.Härligt.Kul kunna hjälpa och dela.Vet något som nu ska bli väldigt kul ta tag i .Förstått mitt värde.

Skulle stämpla ut 15.30 där tog min 100% vecka slut denna gång.Men för andra gången händer saker JUST då.Things du inte kan stjälpa på någon annan.
Jippiiiiiii.Not i det läget.Fick hejarop i luren och det gjorde gott som avslut.
Sladdade lätt ut bilen efter 16...och hämtade så Herr Mupp.

Vi landade lagomt hemma kl 17.Där lekte 3 trallande jäntor i en megasnöhög.De skyfflades in i lilla blå och så vände hela resan åter 14 km till stan.Dans...skulle de idka.Själv tog jag mig till Fräcka Fröken.Träffar Freddes bonus mor.Tar min stora Chaitemugg och en megabisvie och sätter mig i eget rum och ringer så en go vän.Livlina till livlina.Som hon och jag kämpat och systerligt stöttat.När det blåser snöstorm då gäller det skyffla.

Styrde så för hämta kidz.En skulle halvmil åt ett håll.Sen halvmil tillbaks åt mitt håll och så 14 km hem.Därpå upp ett par km och så hem ett par km.Härliga resor skilsmässobarn får ofrivilligt ibland.
Tog totalt 1 timma köra och vi landade 19.30 hemma.Där stod maken och talade om att maten varit värmd i 30 min...Ehhhhhhhh OCH blev svaret.Sen såg vi att ljus tänts och att han faktiskt väntat av kärlek och oro.

För att tala om hjärnans känsla från varit pigg och fräsch som en nyponros i måndags efter mysig helg till att ha tillbringat den några dagar framåt som en maraccas så var läget rätt tomt när det landade i soffan.Drutten fattade galoppen.Hoppade upp la sig nära nära bröstkorgen och så slumrade vi sked en stund allt medans Flisan och Peter hade viktiga samtal med varandra.
Bert Karlssons resa i Du är vad du äter gluttades på med ett öga öppet.

Läste specialinköpt Expressen då Urhusse till Drutten var med:

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1868500/bengt-61-fange-i-sitt-eget-hus


Made in Sweden sågs tills paus.Ja sedan kom svenska versionen av Ben & Jerry.
Herr Mupps goda fantasi.Big Pack med riven mörk 70% choklad och lite ringlad honung på.Thats love.Hörre du Åsa varför fräser du åt mig ?Varför orkar du bara vara trevlig mot andra ex i telefon?

Om han fick nåt svar?Nope.Vissa frågor kräver inga svar.Efter 10 år zusammen och med samma jobb torde han veta när läge inte prata utan bara lyssna på ljudet av frysen som var 15 minut talar om att den vill gå sönder med sitt skakande oljud.

Se där ja....en kamrat som läser här uppmande mig till gå hem och skriva idag.Fick svaret att nääääääe.Inte haft skrivlust varken igår eller idag.

Kikar upp....Ja NU är jag tom på ....ord......men fylld av Kärlek.


333333333333333333333333333 ledig !!

Har du någon krämpa ?Ring Sjukvårdsupplysningen.Behöver du hjälp ring inte mig RING 112.

Känner du att har en gubbe i grön keps framför dig .KÖR OM.Kör utav bara ....

Trevlig helg på dig!

Photobucket


4 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida