Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


Tisdag 9 februari

Hann med en timma på "trampan" i går förmiddag. (Tidigt) Det behövdes verkligen. Behövde energi så att jag kom igång. Lovat min lilla korta rundlätta mor att försöka följa med henne och min syrsa och röja i mormors lägenhet. Den är uppsagd och vi måste bort med alla saker. Inte vant mig vid tanken att mormor inte finns längre. Behöver ställa upp så gott det går. Lilla mor tuta hade inte klarat det själv....Och vi hade inte klarat galoppen utan min sambo, som gått med på att köra bröte till tippen... Stackaren får köra runt med skiten i bilen tills i eftermiddag. När vi äntligen va framme vid avfallscentralen, kvart över fyra, hade de precis stängt. Bara att vända om.. Jag föreslog att han skulle ha utlottning av de "oootroligt fina" attiraljerna på jobbet bland folk som tränat på bra. (Han jobbar på gym.) Hade väl varit något att glädja en trött stackare med en halv pinnstol efter spinningen!? Och guess what! You get to keep it!! Eller en gammal välbehövlig gardin till att torka bort svett? Yoga på trasmatta i fyrahundra osammanhängande färger för att få upp sin inre balans?! Skapa ditt eget hemgym av en strykbräda och några kassar med krukor? Inte? Fan.. Han hade kunnat tjäna pengar på det! Jag tyckte det va en fin ide... ;) Hmmm.. haha...

Med cyklingen och "röjjet" i ryggen, vet jag att jag fått en ordentlig portion av dagsmotion. Det sistnämnda vart tufft. Fan vad massa oförklarlig skit där fanns. Hur har de lyckats ta dit allt? Härligt när det är ur min åsyn. Orkar inte med sådant "därnt" nu.

När jag skrivit klart här väntar en kopp kaffe, minst en timma på "trampelillampan" och sedan är det dax för käk. Over and out..
9 Februari 2010  | Min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida