Lilly Bergström
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2020)
>>


Grundlurad och igenmurad.

Fredagen och helgen närmar sig mer stormande steg.
Och som vanligt så börjar det skrika i grogg-tarmen. Vet inte, men något säger mig att jag borde spara mig tills på lördag. Men en annan del av mig säger något helt annat. Dvs motsatsen.
Då är vi återigen där vid valen. Jag hatar att fatta massor med beslut som jag egentligen inte borde fatta., men tvingas att göra i alla fall.
Varför kan det inte bara gå som man vill? Varför ska det alltid krångla till det?
Och varför ska jag alltid krångla till allt extra mycket för mig själv.
Det är en sak av alla som jag hatar med mig själv.

Annars så har jag inget direkt planerat inför denna torsdag. Nodo men johanna och sedan in på allas vårt bolag där det ska införskaffas lite dryck inför helgens kommande ack så stora som små bravader.

Och nu till något mera seriöst. För ja, Lilly kan fakitskt vara seriös.

Haahaaha!! Jag dör av skratt.
Hittade nyss i sanningens namn tidernas bästa grupp på facebook.
"Kan den här soptunnan får fler fans än Fredrik Reinfeldt"
Nu är ställningen : Reinfeldt 2048 fans , medans Soptunnefansen ligger på över 15000. Det säger ju en del om vårt svenska styre för tillfället.
Men vad hade man väntat sig egentligen? Förresten, det finns ett ord för er som röstade blått.....vänta...har det på tungan....just det.. Grundlurade. Ytterst skönt att det snart är regeringsskifte.
Det mest skrämmande är dock att, om jag satsar 100 spänn på att sverigedemokraterna kommer in i riksdagen, så är det inte några pengar jag kommer förlora. Vänta ska ni få se, när ni "hederliga" traditionella svenskar som "bara" vill bevara Sverige svenskt, inser vad ni har gjort när det röstade blått ännu en gång.
Det känns som om hela vårt samhälle har börjat gå bakåt igen.
Vart finns dagens människorvärde? Vart är orkärnkbarheten när gamlingar får ligga i sin egen avföring alltför länge i brist på personal?
Och vart befinner sig livskvaliten när samhället inte längre kan erbjuda nylagad mat, utan en vecka gammal som ska tinas i micron?
Fan rent ut sagt, vad arg jag blir när omsorgen brister, och åldringarna sätts endast in på hemmen för att invänta döden, för att sedan slussasd vidare innan de knappt hinner kallna, för att nästa person ska få plats?

Eller den helt bisarra tanken på att människor som mördat, våldtagit och misshandlat andra indivder, får en tallrik på bordet, där födan är värd mer än det dubbla av vad som serveras i skolmatssalarna. Det känns verkligen som det saknas nånting....hrm...ja precis.. LOGIK!?! Det är inte konstigt att vårt samhälle raseras när vi vägra inse våra egna brister.
Nej usch, tvi för det. Ta ditt ansvar och rösta! Annars har du ingen som helst rätt att klaga.

Uppe till höger snör jag upp en bild på Fredrik Reinfeldt.
Erkänn att det finns en viss likhet.

Nu: Frukost.
11 Februari 2010  | Seriösa ting | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lilly Bergström                                             Skaffa en gratis hemsida