Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2022)
>>


Hjärtligt och innerligt firad!!
Kära dagbok var börja?Jobbade natten mot fredag och det var en lika bra natt som den innan.Framåt 05 tiden börjar man dock få svid i ögonen och känna sig lätt berusad då bilen ska köra med autopiloten påkopplad sedan vid 07.
Lärde mig finessen med sticka halsdukar med stora stickor.Blir nog min nya avkoppling.


Sov sött med ett kissbrake runt 11.Gick upp kl 14 och styrde mot staden med liten tös.Klarade av vårt mission bra och hämtade maken.
Vi åkte och handlade till fredagsmys.Har nog aldrig fyllt nöt och godispåsarna med så mycket .En förhoppning kunna trycka in allt under fredagskvällen till Lets Dance.

Hade bokat löptid med Toppen men ändrade med henne till att ta en promenix innan maten.

Kom hem lade mig då maken tyckte jag behövde vila.Konstigt.Vandrade omkring som en zombie på Willys....*S*
Utlovades god mat liten senare.Vaknade av telefonen och då ingen svarade surnade jag till en del.
Ringde Toppen och vi bestämde promenera med Drutten runt 19.30 innan Lets Dance då plötsligt maten var klar.Kände för äta efter promenaden men okej då trevligast äta alla tillsammans.

Sitter så ner och käkar.Livliga samtal.Fredagsmyset infinner sig inte riktigt på nåt vis.Så ringer det på dörren klockan 19.10 mitt i en tugga.Vem är det som kommer nu ?hinner jag tänka och så hör jag barnen öppna och det bara rasslar till i hallen av tjo och glada skratt,och en efter en kikar de fram i dörrhålet.

Hjärtat slår en volt och hjärnan säger TILT!!!Där står de goa goa i rad.Toppen blir jag mest förundrad över att se för jag fattar inget.Hon skulle ju snart komma jue ...hahahaha.

Sååå överraskad har jag inte blivit någon gång i mitt liv inte ens vid möhippan tror jag !!Grät glädjetårar för andra gången på kort tid.Sån tacksamhetskänsla i hela kroppen få ha sådana vänner.

Fick 15 min på fixa mig iordning.

Resten får bildcollaget tala om.In till stan till vännens jobb och där hade de bunkrat upp en massa gott.Att snart(8/3) fylla 40 år kändes inte fel alls en sådan kväll.Kan nu sitta under min palm med en kokosdrink och minnas denna ljuvliga afton.
Sedan svängde vi våra lurviga till klockan sent.En magisk afton.Så roligt har jag nog inte haft på år och dag.Just få umgås med en fyrklöver vänner som har partyhumör allihop var och en för en hel arme.Kort sagt :

VI FEM utgjorde en perfekt kombination.Devisen mina vänner är dina vänner lever jag efter!!
Det bästa av allt är ju att de också snart eller kommer fylla jämnt...hehehehehehehe.Paybacktime smakar gott gott.

Det exakt sådant här som gör att jag orkar både slita räv och jobba,sörja och kort sagt leva vidare!!!De korta stunderna av lycka grundade i kärlek, just det är meningen med livet.Få leva den hårda drömmen som sonen skulle ha sagt!


Photobucket

Avnjutit kvällens melodifestival.Märkligt men kändes som vi hade svenska kopior på : Duffy,Ryback,Bono i u2 och Madonna och så ett plagiat på Nordman.Gissa själva vilka jag syftar på.Gillade bäst Andreas och Pauline.

Imorgon är det Alla hjärtans dag.En dag som jag tycker mycket om.Älskar ju hjärtan i alla former.Den ska firas på kvällen med barnen,dogen och min Valentine.
Dagen tillbringas bland mina 64 hjärteboenden på jobbet!!Sen återstår måndagen i mitt jobbmaraton...som gått förvånadsvärt bra.//So Long.
13 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida