Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Jag är med Canon------40 års väntan över......


Photobucket

En Valentine dag 2010 som just varit hjärtlig!

En helg som varit riktigt hjärtlig och överraskande som jag skrev om igår med start av Överaskningsfest med några av mina goa väninnor.Thanks girls .Ni är bara bäst.Ja ja ja vet att dem helgen också varit jobbig*L*....dvs jag fått betalt för att idka mitt yrke mellan trevligheterna.Gått finfint.

Söndagens avslut med god mat och tårta som ALLA utom Drutten varit involverad i att skapa.Så häftigt.Sonen och jag satt och gjorde de små hjärtana och pratade deep talk tillsammans.Så härligt nå honom.Det gör man ungefär vartannat år med en tonåring just på det sättet.En mammas favör.Förtroenden man aldrig bryter.

Så kom det fina Toysruspaketet fram bakom min rygg och sattes på bordet.Log och undrade vem som lärt sig paketinslagning såååå bra??Barnen såg oskyldiga ut.

Den ÅSALEKSAK som låg där i kunde inte ha gjort mig gladare.Nu fick jag gråta glädjetårar för tredje gången denna veckan och har bara grinat ledsna tårar en gång.Balans med andra ord i gråtens tid.
De ville jag skulle få den nu för att just inte sitta nere i Thailand med en manick jag inte behärskade.LOVE LOVE LOVE till min älskade familj.

Har inte tid sitta här för nu stundar min nya skola .Skolan i vilken knapp man ska trycka på:):)Har ju inte hunnit sätta på den än....Kan ta tid lära sig .Tur instruktionsbok följer.
Det sitter ju inte i storleken i leksakerna .En liten sak kan göra stora under med rätt utövare!!
Kommer inte överge min Sony eller Nokiamobilen helt för den delen....

Se bara vad Nokian tog idag på kyrkogården.Den får avsluta denna glädjeyra.För mitt i glädjen ruvar sorgen alltjämt.Du liksom jag tyckte om alla hjärtansdag.Själva temat i pure love var det vi vurmade för.Så många hjärtekort/ting jag fått sända av dig ....
Har så mycket jag vill kasta mig på telefonen och berätta för dig mamma.Så mycket du skulle blivit så glad över.Kanske kanske vår tid är kommen nu.En tid med lugn och ro och stabilitet.Vet du och de som gått före vakar och finns där med er aldrig sinande kärlek.Gud är just kärleken för mig i min tro.Enkelt och tryggt.


Photobucket
14 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida