Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Hej skulle bara anmäla vård av sjuk Drutt och va hemma från jobbet...


Precis så önskade jag göra då jag såg lilla Dutte ligga kvar i sängen kl 12 då jag klev upp efter en sjutusan till sovmorgon.BEHÖVLIG!!

Han reagerade inte när jag klädde mig ens.Han som brukar FLYGA upp som blixtgordon ivrigt frustande då jag klär mig = betyder att vi ska gå ut.


"Ja men hörrni.Hittat den perfekta tycksyndomigåkomman.Matte dullar och duttar med mig så där gött så man bara vill se sjukare ut än man är liksom.Lite fint skuttade jag upp så fort husse klivit ur sängen.Sen la jag mig nära nära och snörvlade lite och somnade som en stock jag också.

Jag hör matte ringa nere i köket och rådfråga om min hemska sjuka.Hon får frågor om jag kissar och äter osv.Ehhh tänker hon.Vi har ju inte ens gått ut än...ehh jooo svarar hon.Då hör hon mig sakta lunka ner för trappen.Svansen=glädjepropellern viftar och jag kostar på mig ett litet nys.

Allt lugnt så länge Drutten äter och dricker och man får vara lite slö när man är förkyld....Jippi bänkar soffryggen hela dagen .

Ut går vi den trötte o den akut nysande.Nyser som mest ute.Drar inåt och låter som en dammsugare som fått fel i slangen.
Blir ingen lång prommis.Jag skyndar mig göra stora A och kissar var 3 meter allt för att lugna henne min kära matte.

Väl hemma får jag rycket.Efter tasstork rusar jag in grebbar mitt dockhuvud och sliter några strån av henne.Sen ropar matte och jag får mat som jag slukar snabbare än vanligt.Allt för visa att jag som en MAN TAR MIN FÖRKYLNING.

Ett litet tuggben som tröst går lika fort det tugga i mig och så intar jag soffryggen.

Hörde att Flisan tänker ta ut mig efter skolan.Jippi...ska be matte förvarna om de konstiga ljud jag har för mig nu utomhus så hon inte blir rädd.

Det var allt från sjukstugan.Matte drar nu åter till sin.Återhämtad.Avprogrammerad och då är det dags inta broschen igen och nursetänket.Only 3 days sen är det juuuu fredagsmys .....igen!!!

Vad är det som fattas mattes hjärna idag??? JO KAFFET.Visst ja satte ju på 6 koppar bäst börja sluka dem.Frågor om herr Canon satts på än har kommit.
Näe noga läsa bruksanvisning innan han tas i bruk.Men det kommer...nog bilder så småningom.Måste bara ha tiden folks...tiden.//Drutten & Jena


Photobucket
Det var allt från våra datapennor idag....onsdag.
17 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida