Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Invigning av nya bastuhuset



Så fick rubriken för dagen bli.

Kunde även stått .Härligt firande av mig på personalmötet....eller Mums Mums är gott!!!Varför inte Atjo atjo atjo prosit om Drutten fått bestämma rubrik.


Kort sagt en torsdag i jobbets tecken.Hade förberett en soft dag för att kunna bli överraskad av oförutsedda sjukdomar .Framåt lunch började det kurra i magen men höll mig till en burk tonfisk .Visste att gott gott skulle ätas på personalmötet med en av mina personalgrupper.Jag är ju ansvarig sköterska för 16+8 boende i huset och vi har möten regelbundet.

När jag fått sätta mig själv först började jag ana något.

In kommer de med paket & fina Tulpaner.Till det smörgåstårta med egen glutenfri till mig!

Paketet var så häftigt.En present med flera presenter i kan man säga.En strandbag i plast där plats för fotografier finns att sätta i.Nu hade man köpt fina tankvärda kort som jag ju älskar.Inne i väskan låg Forexpåse med Thailändska Bath i samt en underbar Sarrong i min favvofärg turcose och så fiskar på den .Fisk som man är.Klockrent och jag blev så glad och överraskad igen.Tänk sånt kan man inte få för mycket av även om en tants ålder inte ska firas utan helst hållas tyst om:)

Ändå är jag sån som gillar själv mer att fira andra och överraska .Men lika roligt som att ge är det faktiskt att få ...sådan uppskattning.

Gjorde ett collage till dem lägga på deras skrivbordsunderlägg i datorn imorgon.


Fick en tanke när jag såg bagen.Kanske man bara skulle stoppa i bikini,pass,tandborste,tandkräm,ett par trosor,badtofflor,solskydd,medicin,en schal till huvvet och så drar man så med den lilla packningen plus det man åker i .Det vore nåt.Vet att man garanterat klarar sig over there i shoppingland.


Läser i Vimmelmammans blogg .se just nu om deras resa och även Martin Melins blogg Coola Pappor som ju befinner sig där redan .37 C är det och ja helt okej kan man säga.
Sa till Flisan nyss i bastun att så hääär varmt är det därnere?!!!Ehhhh sa hon då följer jag inte med.Skoja bara inte så här varmt men varmare än då någonsin känt på.Okej då följer jag med svarade hon leende.

Avslutar dagen med att lägga bilden med tacket till mina översköterskor..för aldrig är man väl under någon som sköterska.I min värld är man alla MEDSYSTRAR & BRÖDER

Photobucket

Nu softa en stund till nån film och känna hur ljuvligt avslappnad jag är .Som gele.Tänk så lite som behövs.Värme ,värme och åter värme!!!


So long.
18 Februari 2010  | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida