En av de saker som gjorde störst intryck på mig under Jubilee var när Rick Goings talade. Han sa många sanningar.
"Alla människor är pricis där de vill vara i livet"
"Annars skulle de göra vad som behövdes för att ändra på det"
Det gick rakt in i hjärtat på mig.
Så det är väl lite det jag ägnat mig åt sedan jag kom hem, att förbereda för en förändrig av vissa saker och att njuta av de platser jag vill fortsätta att vara.
MR Rick Goings under sitt inspirerande tal.
No place like HOME är årets tema
Många hedringar av duktiga konsulenter och teamledare från Norden, tyvärr var det sällan Sverge som fick de finaste hedringarna.
En drink på rummet innan gala middagen
Meny:
SOUP
Smoked Jerusalem artichoke soup with slaw-baked pancetta and almond milk
TAPAS
Pirogues with boquerones anchovies and mojo verde dressing
Serrano ham with confecttionery pineapple and dried Salchichon sausage
Fresh cheese ballotine from Cabra with semi-dried cerry tomatoes and Dauro olive oil
Freshly baked organic bred with spicy butter
MAIN COURSE
Rosé veal, slowly roasted, served with forest mushroom emulsion and potato fondant with a touch of truffle
DESSERT
Créme brûlée seasoned with Ivorire chocolate
Moulded mango purée topped with fresh berries
Assorted delicacies with coffee
Och bäst av allt, serverat av unga snygga grabbar från Wallmans salonger som uppträdde under hela vår konferens
Tupperware Nordic hade fått premiärföreställningen av Wallmans salonger i Köpenhamn och den njöt vi verkligen av.
Då det varit en lång dag med tågresa och att ställa om till att lyssna på Engelska och Danska så blev det en tidig natt.
Gick direkt efter desserten till rummet och var vid min bädd 00.15 för en god natts sömn.
Fortsättning följer...........