clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Let me feel, let me fall, I dont care if I break down

Its October again. Leaves are coming down. One more year has come and gone, and nothing has changed at all. Wasnt I supposed to be someone who can face the things that Ive been running from? Ive become much too good at being invincible. Im an expert at play it safe, and keep it cool. But I swear this isnt who Im meant to be. I refuse to let my life roll all over me. I wanna be somebody. I wanna be somebody who can face the things that Ive been running from. Let me feel, I dont care if I break down. Let me fall, even if I hit the ground. And if I, cry a little, die a little..at least I know I lived, just a little. Its October again. Leaves are coming down. One more year has come and gone, and nothing has changed at all. . .

29 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 2 kommentarer
Circels In My Head!

-> New Radicals - Mother Just Cant Get Enough. One Tree Hill. Idas födelsedag = GRATTIS PUDDING! Marie Fredriksson - Lugn Efter Stormen. Feeder - Feeling The Moment. Lavender. Kamomill. Höst. 50 Tum? Sagan Om Ringen Med Julia. Ljus. 52-53<3. Choklad Med Mint, Mashmallow Och Hasselnöt. Promenad. Sjunde December. Lov. Rum. Tid. <-

I Keep Living For The Day That Im With You.
26 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
ohoooooohoooooohohoo (8)

Har inget att säga om den här dagen. Den har inte varit bra och sämre blir den. Måste nämligen sätta mig med historian nu.
Tur att jag har Ida, Emelie och Julia att se fram emot på Lilla blå om två timmar. Det blir mys :)

en väg till ingenting

NEW RADICALS - MOTHER WE JUST CANT GET ENOUGH <3
25 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
När en stjärna dör

Igår var också en skoj dag. Jag, Ida och Emelie skulle försöka vara lite seriösa på håltimman genom att göra klart historiainlämningen. Det gick inge vidare om jag ska vara ärlig. Vi satt mest och skrattade. Men det kan ju också vara kul!
Hade världens huvudvärk igår kväll, så kunde inte somna. Värken satt kvar idag och de där tabletterna funkar ju inte så stannade hemma idag. Har varit riktigt skönt faktiskt. Låg i sängen till ett och sedan drog jag med mig täcket till soffan och satte på Djävulen Bär Prada. Blev sugen på den. Man blir typ halvt galen när man ser alla kläder.
Just nu sitter jag bara och väntar på One Tree Hill. För övrigt händer väl ingenting idag. Måste plugga, men har inget hemma. Och jag lär ju inte direkt dö av att inte plugga. Så klagar inte.

Kom ge mej världen. Kom ge mej fred. Kom sänk ditt huvud och lägg dig ner. Kom ge mej kroppen. Kom ge mej allt som du har.. och jag ska stanna kvar.

Ted Gärdestad - Come give me love :)

/c.
24 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
But what if its worth it?

HJÄLP säger jag bara! Vilka dagar jag har haft de senaste.
I fredags var det ållefestare - tema svartvitt. Jag hade inte tänkt klä ut mig alls först, men fick ångest och rotade igenom garderoberna här hemma. Tillsist tog mamma fram pappas gamla frack. Haha, snygg som fan blev jag. Eller inte. Byxorna satt väl typ upp till halsen. Smått överdrivet där ja. Men alldeles för stora var dem iallafall. Så jag tog vita leggings, svarta benvärmare och svarta shorts på benen istället. Pappas skjorta och fracken behöll jag. Lånade en svart slips också. I sista stund tog jag även på mig min svarta hatt. När folk frågade vad jag var svarade jag att jag var en blandning mellan cruella de vils(emelies) betjänt, en pianospelare och en fotbollsspelare. Jag kunde inte bestämma mig för vilket som var bäst. Har en känsla av att det slutligen lutade åt en fotbollsspelare med en alldeles fel fotbollströja. Aja, nog om det. Det var skoj att klä ut sig iallafall. Förfesten var hos Karin. Det var en hel del kul folk faktiskt och jag hade skoj hela tiden! Fick många sådana där garvanfall då man knappt kan andas. Men det bästa var nog när alla ställde sig på stolarna och började skrika ikapp med låten Y.M.C.A! Fast, å andra sidan var promenaden till Ållefestare redigt skoj också. Jag, Emelie, Filip, Jakob och Olof tog följe och det var en lite väl dramatisk promenad tycker jag allt. Men rolig som tusan!
Stämningen inne på Ålle växlade. Stundtals var det inte alls kul, men mestadels var det för jävla skoj! Mycket dans blev det med och det var något jag verkligen hade längtat efter. Dansade dock med en hel del konstiga människor. Alltifrån en kille som pussade på mig som en idiot(ej mun) och först när jag fattade vad han höll på med sprang jag därifrån till en dans med en kille som dansade som en vajande flaggstång med flaxande armar.
Hur som helst, största delen av kvällen var iallafall riktigt, riktigt rolig! Hoppas på bättre tema nästa gång bara.

I lördags var jag på pappas konsert. Melodikrysset. Jag lyckades med att bara få två fel tack vare mamma, Harrie, Marianne och människorna framför mig. Vann ändå tyvärr inget pris. Surt. Resten av dagen chillade jag bara.

Igår jobbade jag. Var mest lam för jag var så sjukt trött. När jag kom hem satte jag på Miami Vice. Tänkte att det kanske vore på tiden att jag såg den. Och jag blev inte besviken. Den tycker jag absolut ni ska se!

Idag. Sicken daaaaaaaaaaaaaaaag säger jag bara! Den började åt helvete. Jag var depp som fan och det höll i sig hela mattelektionen och historian. Men sedan hände något. Antagligen för att jag var så grymt trött, men vilket dunderhumör jag blev på alltså! Jag skrattade åt allting. Jag och Em satt i matsalen och återupprepade alla bortglömda incidenter och som vi skrattade. Vi bröt ihop totalt flera gånger. B.la när jag skulle visa hur flaggstångdansen hade gått till. Hela rasten höll vi på. På datakunskapen var vi extremt oseriösa och sista lektionen, engelska, gick rent åt pipan. Jag, Emelie och Julia satt bara och skrattade hela tiden. Ibland åt ingenting, ibland åt allting. Jag kunde iallafall inte få stopp på mig själv. Lätt en av de roligaste dagarna på gymnasiet hittills!
När jag kom hem satte jag mig med Mördare Utan Ansikte. Hade över 130 sidor att läsa ut till imorgon och blev klar för en liten stund sedan. Hade ett antal pauser alltså. Ne, så seg på att läsa är jag faktiskt inte.
Nu sitter jag här och är rädd för att få en bula i huvudet. Varför? Jo, min hjärna riskerar att stängas av i sömnprotest vilken sekund som helst. Jag har världens ångest nu verkligen. Jag borde ju gå och lägga mig, men första avsnittet av Prison Break börjar klockan tio och jag vill så gärna se det. Har längtat som tusan. Men å andra sidan kommer jag vara som en zombie imorgon. Fan också! Någon som har lust att fatta mitt beslut? För jag har det då inte!
Det är förresten inte det enda jag har beslutsångest om just nu. För det finns en sak som jag borde sluta med. För jag känner ett enda långt "jag-vill-sjunka-ned-under-jorden-och-inte-komma-tillbaka-behov" varenda gång jag tänker på det..och ser det. Och det "börjar" göra mig förbannat deprimerad. Jag vet inte hur länge till jag orkar med det. Och att ge upp är det sämsta jag kan göra. För då förlåter jag aldrig mig själv. Det finns det väl i och för sig inte en chans till att jag gör ändå men.
Åh, vad jag önskar att jag inte vore jag. Att jag vore någon annan. För Som jag hatar allt som har med mig själv att göra! Förutom mina fötter och tår. Dem gillar jag. Ber om ursäkt för de där sista orden, men jag suttit inne med dem så länge nu. Jag bara måste skriva ned dem. Jag skriver ändå inte till någon. Det är inte min mening iallafall. Skriver till den som vill läsa förstås. Men för mig är det bara tomma intet. Jag skriver för att jag behöver göra det. Tänk om jag ändå vågade skriva ned exakt allt jag tänker, känner, tycker och allt som händer runt omkring mig. Då vet jag att jag skulle kunna skriva i flera timmar varje dag.
Mhm, som sagt..jag är någorlunda trött på mig själv. Nej förresten, jag är jättetrött på mig själv. Skulle göra vad som helst för att inte vara jag. Precis vad som helst.

/?
22 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 1 kommentar
som sagt

matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg.

BODY BALANCE!

matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg. matteplugg.

så ser min dag ut idag. skulle inte body balance varit där i mitten hade jag nog gått under.
17 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Im dying to breathe in these abundant skies.

Igår var en bra kväll. Jag, Ida, Emelie och Julia hade bestämt oss för att ha en riktig girlenight. Med massa romantiska lipfilmer.
Vi möttes på Mingus och köpte hämtmat. Blev naccotallrik för oss allihop. Sedan skyndade vi oss hem till Ida för att inte maten skulle hinna bli kall. Ida tände spisen och vi satte på A Cinderella Story. Jag kommer aldrig kunna tröttna på den filmen. När den filmen var slut började vi göra Snickerskakor. Och allvarligt, lyssna på det här eller - en hel burk jordnötssmör, en halv flaska sirap, 200g blockchoklad och en massa kokos. Låter det nyttigt? Haha, nja, inte direkt va? Det var det inte heller, men vi inte brydde vi oss inte. Ida lyckades bränna chokladen så hon och Emelie sprang ned till Statoil för att köpa ny. Samtidigt så diskade jag och Ula och det gick ju som det gick. Skummet åkte ned i sinken och dök upp i den andra. Haha, såg skitskoj ut. Sedan skulle vi försöka tända brasan igen och det gick ju inte heller så himla bra. Men vi fick oss ett gott skratt iaf. När Ida och Emelie kom tillbaka satte vi på A Walk To Remember och för er som har sett den behöver jag väl inte skriva mer än ordet älska. Ni förstår. Och för er som inte har sett den har jag bara två ord: SE DEN!
Efter den så var Julia tvungen att gå.
Ida poppade popcorn och dem brände hon också. Haha, lyckat! Men dem gick att äta ändå. Så satte vi på The Notebook. Ida somnade efter en kvart. Hon missade något kan jag säga. Sjukt jävla underbara film! Lätt den bästa romantiska film jag sett.
När den var slut åkte jag och Emelie ned till Terrassen och kollade runt. Mycket folk ute och vi stötte på en kille som underhöll oss i en halvtimme typ innan vi begav oss hemåt. Helt klart en jättebra kväll med tjejerna. Ni är toppen nivet <3

Jag vaknade 12:40 idag. Det kändes riktigt gött att verkligen få sova ut. Har varit riktigt nyttig idag. Cyklade till Ida och pratade med henne ett bra tag innan jag begav mig till Emelie för att lämna tillbaka cyklen. Sedan gick jag hela vägen hem och bara en timme efter så gick jag ut igen. Med Adam. Vi gick upp till panka och så satte vi oss på bänkarna vid motionscentralen och kollade ut över sjön. Måste säga att det var riktigt vackert och mysigt faktiskt. Kändes bra att ta vara på den stunden för snart blir det la så kallt att man inte kan sätta sin fot utanför dörren. Men ikväll var en verkligt fin höstkväll. Och det kändes förresten jättebra att träffa Adam igen. Jag har saknat dig.
Efter ett tag blev det för kallt, så då gick vi. Måste säga att jag ser verkligen fram emot den dag du får körkort Adam. Jag är seriös när jag säger att du kommer få skjutsa mig på onsdagar, bara så du vet :p

Oooooooiiiiiiiieeeeeeee! :D Igår beställde jag och Ida biljetter till Idolfinalen den sjunde december. Vi vet inte hur vi ska komma dit ännu, men det löser sig. Kommer bli skitskoj! Julshopping, musik och Ida. Oooh, ser ni hur bra det kommer bli eller? I do! :) Längtar massor!

What makes your rising sun so new?
I could use a fresh beginning too
All of my regrets are nothing new

Bisous! /c.
14 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
I bought a ticket to the end of the rainbow

Idag har jag jobbat. Det gick mycket bra.
Om en liten stund ska jag möta Ula, Ida och Em på Mingus. Vi ska köpa hämtmat och sedan ska vi gå hem till Idas mammas kille och äta, göra snickerskakor och kolla på massa film. Kommer bli hypermys :)

Det var allt för idag.
/c.
13 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Tu es ma preuve damour

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Glömde checka ut så fick åka tillbaka och nu sitter jag här och kommer på att jag inte skrev "ej ätit" på listan, så måste ringa upp dit snart och be någon fixa det åt mig. Men för övrigt så har det faktiskt gått bra. Jag börjar komma in i det mer och mer nu. Känns bra!

Jag borde gå och lägga mig egentligen. Är verkligen hur trött som helst. Gött iallafall att vi inte har någon läxa till imorgon. Slipper jag sova utan stressdrömmar. Inatt drömde jag om Donken. Att allt gick fel, alla skällde på mig o.s.v. Som tur var skedde inget av detta idag. Guuuut Clara!
Men annars då? Jorå, alltså..det är rätt bra faktiskt. Tung dag i måndags, men det känns bättre nu. Det är tamigtusan dags att gå vidare nu. Och nu tror jag faktiskt jag kan låta mig själv göra det också. För nu har det gått mer än ett år. Sjukt vad tiden rinner iväg. Ett helt jävla år! Känns fortfarande som igår ju. Är det bra eller dåligt?

Vet ni en sak? Nu när jag sitter här och skriver igen vill jag verkligen skriva massor, massor, massor. Men så ligger folket därnere och skriker åt en att sluta knäppa och släcka ned. Så vad har man för val liksom? Jo, antigen ignorerar man klagoskriken och fortsätter eller så stänger man av datajävlen och går och lägger sig. Hm, undra vilket alternativ det blir. Min hjärna har inte fattat något beslut ännu. Den är lite kluven ibland. Men lugn people, det är inget ovanligt om man heter Clara Sundh. Jag är ju trots allt känd som grubblarN. Visst finns det en anledning, ja oja!

Igår tränade jag och mamma Body Combat på Form. Det var första gången för mig. Jag sög typ, men det var roligt som tusan! Lätt att jag kommer fortsätta med det passet. Hoppa, sparka, kicka, slå - precis vad jag kan behöva! Synd bara att jag inte har någon att slå på. Jag funderade på vem jag skulle tänka på medan jag slog i luften, men jag kom faktiskt inte på någon. Det måste betyda att jag inte är arg på någon va? Och det är väl bra? Inte för att jag brukar gå runt och vara sur på folk men. Möjligtvis någon i familjen som alltid vill göra livet surt för mig. Okeeeeej, jag överdrev igen. Men allvarligt talat, bryr sig någon? Nä, inte jag heller. Men det kan ju ändå vara bra att skriva att jag överdriver så att ni inte få fel fakta. Typ som att alla går runt och är förbannade på varandra i den här familjen. Inte för att ni har med det att göra egentligen. Möjligtvis jag då, sådär tonårsarg ni vet. Blir irriterad så fort pappa frågar något. Ne, inte sant det heller. Men ibland. Morgonen är värst. Jag bokstavligen talat HATAR ordet god morgon! Det borde inte få finnas. Vem fan är så dum att uppfinna ett ord som står för en god morgon? Det FINNS INGETING som heter god morgon i min värld. När man vaknar på morgonen, då är man trött och sur för att man måste ta sig upp mitt i natten(sju är nattetid för mig). Då vill man inte höra någon morgonpigg fågel som kvittrar: "god morgon! sovit gott?" och låter som att varje morgon är världens bästa. Förut struntade jag totalt i att svara. Men då blev mamma sur och sa att jag faktiskt kunde säga hej iallafall. Så nu svarar jag med..hm, inte är det hej eller godmorgon. Det är mer ett typ av grymtande. Det får hon nöja sig med. Jag ger ju iallafall ljud ifrån mig. Efter en stressig morgon ska man sedan bege sig cyklande upp för alla backar och komma halvsvettig till skolan. Vart exakt ligger det goda i det? JAG BARA UNDRAR! Haha, jag kom minsann igång med skrivandet tillsist. Men nu ropa pappa igen. Bäst att stänga ned. Måste ringa Donken med. GLÖM INTE!
Och btw, förlåt om jag lät aningen oförskämd i godmorgonämnet. Ni får ursäkta. Jag är inte sådan egentligen. Men just ordet godmorgon tål jag verkligen inte!

Hepp, dags att dra sig. Uhee, borde duscha innan. Känner mig som en flötboll efter Donken. Äsch, kan byta lakan imorgon istället. Jep, den kör vi på! Hamen hamen, sov gott då.

VÄNTA! Måste berätta en sak till. Idag på dansen fick vi lära oss balett. Det var riktigt kul måste jag medge, men svårt. Mycket styrka och balans. Igår fick vi lära oss ett ballt breakdancesteg med. Måste ned på golvet och lära mig det snart. Kan en gravid kvinna klara det, så ska jag med klara det. Oooh yes, det kan du ge dig på! Bah! Jag luktar hamburgare! En dusch kanske skulle sitta fint ändå? NE! NU SLUTAR DU VELA CLARA. STÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG AAAAAAAAAAAAAAAAAV!

Heeeellooo..ska man vara ett shackbräde på nästa ålle tro? ;)

Je tembrasse! /c.
11 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Wanna know what Im wishing?

Igår var jag riktigt duktig. Jag jobbade ikapp mig i matten och sedan pluggade jag franska. Måste iofs fortsätta ligga i med den. Vill verkligen klara det här provet.
Kvällen tillbringade jag med Ida. Vi började kolla på Transformers, men vi började bara garva åt en massa serier som Hälge, Hagbard och Elvis så vi blev på Simpsonshumör istället. Den var riktigt rolig om du frågar mig! Orkar inte skriva mer om kvällen förutom det att vi åt chokladpudding, det var gott!

Idag är jag trött som vanligt. Fattar inte varför jag inte lägger mig tidigt på helgerna och passar på att sova. Jag är dålig på det.
Hur som helst, idag ska jag bara ta det lugnt. Funderar på att sätta på filmen Next som jag laddade ned igår. Vet inte om den är något att ha men.
Senare i eftermiddag drar jag ned till Form och tränar. Greeeeat!

If you only knew what Im wishing everytime my gingerbread biscuit divides in three pieces.
I wonder..
7 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
:/

HELFETE!

Sometimes its never quite enough.
But Ive just got to try a little harder.
The least you can do is keep quiet.

Well love you just the way you are, if youre perfect.

 

 

:(

5 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
dumbibiibdumdum..

Jag säger hela tiden att jag ska skärpa mig med skrivningen här, men det går tydligen inge vidare för jag skriver nästan aldrig numera. Men idag har vi studiedag så då kan jag passa på.
Jag är svintrött. Kommer aldrig orka plugga idag känns det som, men jag har inget val. För imorgon har vi samhällsprov och jag tror inte ens jag kan det till hälften. Dåligt av mig. Jag ska verkligen försöka råplugga och sedan tänkte jag göra franskan också. Eller, jag ska göra franskan! Ingen diskussion!

Första Ålle var toppen. Förfesten var nog den roligaste jag varit på. Vi var sexton tjejer uppe på Klaras vind och tusan vad roligt vi hade. Musik, dans, tal, skratt, lekar, skålar m.m. Verkligen tooooppen! Mamma valde dock att skjuta upp våran sthlmsresa några timmar, så vi åkte inte förrän klockan ett. Men det gjorde inte mig någonting. I söndags shoppade jag med Elli. Jag hittade nästan lite för mycket. Blev assur på mig själv för att jag inte köpte jackan från TopShop. Fattar inte varför jag inte gjorde det. Åh! Jaja, jag kommer förhoppningsvis iväg till Gbg på lördag. Jag vill åtminstone det. Har en shoppingabstinensvecka.

Nu är jag kluven. Jag vet inte om jag ska sätta mig och plugga direkt, om jag ska kolla lite One Tree Hill, om jag ska sätta på The Illusionist eller om jag ska joina Jocke på Nitendospelet. Han sitter och spelar det första SuperMariospelet. Typ hur gammalt som helst ju, men ändå..lite av en klassiker liksom. Det är för övrigt det enda tvspel jag kan med tanke på att jag spelade det varje sommar ute i Vaxholm hos mormor och morfar sedan småbarnsnben. Skumt att jag inte har lyckats varva det en enda gång. Kanske borde sätta upp det på min måste-göra-innan-veckan-är-slut-lista. Ja, det är nog en bra idé. Men först måste jag skaffa mig en sådan lista bara.

Jag måste sluta lägga mig så sent. Ikväll ska jag tamigtusan lägga mig klockan nio. AND THATS IT!

Fråga mig inte vart rubriken kom ifrån. Den dök liksom bara upp i huvudet.
Det var det! /c.
2 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
when you least expect it.

det var otäckt nära :/

1 Oktober 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida