clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Hamen!

Imorse var en sådan där dålig morgon då jag inte lyckades somna om, så nu kämpar jag med att hålla ögonen öppna. Jag kommer inte orka någonting idag, bara kolla på film. Jag skulle nog gå under om inte film fanns. Det är typ världens bästa tidsfördriv. Kanske går ut en sväng med. Det är ju trots rätt härligt väder ut. Lika bra att ta vara på det.

Kvällen på berget igår var helt okej. Rätt mycket roligt folk, men gick hem efter en två timmar. Frös så mycket. Men hur som helst, det var skönt att komma ut lite igen.

31 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Tänk på det du

Det var på tiden att påsklovet kom nu. Jag har stressat som en galning hela veckan och behöver verkligen vila. Det kändes underbart att kunna få sova ut imorse. Skolan tar kol på en. I alla fall på mig.
Jag har väl inte så värst mycket planerat under lovet. Ska mest ta det lugnt. Idag ska jag träna och träffa Tina. Sedan ikväll kanske jag kilar upp till berget. Men som vädret ser ut nu, så lutar det åt en innekväll.

Alltså, jag har tänkt på en sak. Tiden går otroligt snabbt egentligen. När man var liten var ett år typ en evighet, men nu känns ett år sedan nästan som igår. Jag minns så väl förra årets påskafton och vips, så är jag där igen, ett helt år senare. Just nu sitter jag och väntar på att första året på gymnasiet ska börja. Och bara om ett år kommer jag att sitta och vänta på att börja tvåan. Året efter det trean och sedan, bomcrashbom! Då har jag inget nytt skolår att vänta på längre. Idag om tre år är jag arton, snart nitton. Myndig, har körtkort och kommer gå runt och fundera på vad jag ska göra av min framtid. Just nu har jag den redan planerad, men vem vet vad jag kommer att vilja om tre år? Fast när jag tänker efter, jag kanske inte ens lever om tre år. Jag kanske dör redan imorgon. Nu låter jag sådär negativ igen, men det är ju faktiskt så. Därför borde man kanske ta vara på varje dag. Ta tag i vissa saker, så att man inte ångrar sig efteråt, då det är försent. Det är inte givet att man alltid står kvar.

OKEJ! Igår såg jag ett så grymt bra pb-avsnitt. Jag kunde knappt sitta still. Bara ett avsnitt kvar på säsong 2 nu. Mina nerver håller inte för detta. Jag vill att det ska ta slut, fast samtidigt inte. Det kommer bli en sorlig dag då serien väl slutar.

Jaa, du vet ju åtminstone hur du ska lyckas.
30 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
almost done

Bara lite kvar av boken om mig själv nu. Kämpa på ;p

Haha, det är faktiskt lite kul när man hittar gamla bilder på sig själv! Som denna t.ex. Jag gick utklädd som hula-hulatjej på karnevalen för ett antal år sedan.
28 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
it sounds so good

gråt och var glad.
26 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
A strange situation - theres no right or wrong

Igår käkade jag och Julia på Wokstugan och det var riktigt gott. Vi gillade stället. Jag gjorde en förträffligt snygg tabbe när vi gick ut. Av någon anledning missade jag trappstegen och ramlade ned på marken. Haha, fyfan vad pinsamt det var. Och hjälp vad chockad jag blev. Det kändes rätt dumt, men jag skrattade som hejsan. Julia var inte heller riktigt med på mitt plötsliga försvinnande, så hon blev också rätt chockad.

Idag har jag inte gjort alls mycket. Jag har varit trött som tusan. Vi hade släktkalas för Lovisa igår och de var inte alltför lätt att somna när de vuxna satte på Frank Sinatra på hyperhög volym mitt i natten. Det är underligt vad som kan hända med vuxna när de får i sig lite för mycket. Hur som helst så har jag varit på mitt vänliga humör idag. Diskade hela disken från igår kväll och hjälpte mamma att laga kvällsmiddagen. Mest för att jag inte hade något att göra. För övrigt har jag bara jobbat med min självbiografi och pluggat religon.
Jag hade ett mål när jag vaknade imorse. Målet var att göra 1200 olika typer av sit-ups och 120 armböjningar. Och vet ni vad? Jag lyckades faktiskt :D Måste erkänna att jag är otroligt stolt över mig själv. Jag fick gå enbart på viljan det sista. Sedan fick jag höra en icke-så-rolig-grej idag som fick mig att bestämma mig. Nu jävlar säger jag bara. Lyckas jag inte med det här förlåter jag aldrig mig själv. Upp till bevis Clara! Jajjemen..

Where will I be when I stop wondering why?
24 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Youve got to leave it behind

Jag är medveten om att jag inte har skrivit här på ett tag, men jag har verkligen inte orkat. Jag vet att jag bara skulle skriva en massa saker som jag inte borde skriva så därför har jag hållt mig borta härifrån. Men nu måste jag ta en paus från pluggandet och då är det ju bra att noggen existerar.
Har suttit här i två dagar nu och skrivit boken om mig själv. Det känns som om den aldrig kommer att bli klar och jag har bara en vecka på mig. Paniken kommer smygande, jajjemen. Att jag har ett kemiprov som jag inte fattar någonting av imorgon gör ju inte saken bättre. Plus ett religonsprov som jag måste få mvg på. Känns bra! Hee, gör det inte alls det.

Vilken dag säger jag bara! Eller, vilken vecka snarare. Jag har inte känt mig så pratglad på år typ. Nej, det kanske var lite att ta i, men det var i alla fall längesedan jag pratade så mycket som jag har gjort den här veckan. Jag har liksom inte kunnat stoppa mig själv. Har haft så mycket att säga. Totalt onödiga saker i och för sig, men whatever. Man blir väl sådan efter att ha legat hemma en hel vecka. Pratglad alltså. Idag har jag skrattat så jag trodde magen skulle gå sönder. Fast det var inte första gången det heller den här veckan. Jag undrar hur många sit-ups jag kan ha gjort sammanlagt de gånger jag skrattat. De är i alla fall inte få. Idag vet jag inte riktigt vad det handlade om. Alexander kom i närheten och det säger väl. Det räcker med att se på killen så bryter man ihop i ett hejdlöst skrattanfall. Ne, usch vad taskigt det lät. Alltså, grejen är ju att han är så omedvetet rolig. Han seeer inte rolig ut. Men seriöst eller? Vem bryr sig egentligen? Nu bara fingarna går igen. Det är inte bra det här. När jag väl kommer igång kan jag inte sluta och det är just därför som jag har en känsla av att mina kapitel i boken om mig aldrig kommer att bli klara. Fingerjävlar!
Hepp, om man inte ska gå på fingersafari tro?

Imorgon börjar jag och Julia vårat restaurang-kollande, eller vad man ska kalla det. Vi ska äta på alla restauranger i hela stan med två veckors mellanrum och bedöma varje ställe. Sedan ska vi komma fram till vilket som är bäst. Vi har kommit fram till att vi kommer vara klara den 24/7-07 och att en väldigt massa pengar kommer ryka, men det ska nog kunna gå. Imorgon startar vi på Wokstugan. Önska oss lycka till :)

Jaha, i tisdags var det exakt två år sedan jag och Johanna for till Åre. Det innebär att det idag är exakt två år sedan hela mitt liv förändrades. Snabbt gick det, fast ändå inte. Jag tror egentligen inte jag har förstått hur av mitt liv som har präglats efter just den här dagen. Det är sjukt. Hade jag inte följt med Johanna den där dagen hade allting sett helt annorlunda ut idag. Jag tror aldrig jag har lärt mig så mycket som jag har gjort under de här två åren. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller tycka just nu. Allting känns bara helt ihoprört och inom två sekunder kommer väl allt att rasa igen. Jag är så sjukt jävla trött på att inte veta varken ut eller in. Jag är trött på att bryta ihop när som helst, vart som helst. Och allt för den där dagen för exakt två år sedan. Men även fast allt känns helt jättefel just nu, så måste jag erkänna att jag inte ångrar en sekund av allt jag har fått uppleva. Inte en enda sekund..

And if the darkness is to keep us apart
And if the daylight feels like its a long way off
And if your glass heart should crack
And for a second you turn back
Oh no, be strong
22 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 3 kommentarer
Theres nothing but the rain

Nu kommer jag att skriva några meningslösa rader om min sjukdomshistoria. Den är inte ett dugg intressant, så jag skulle avråda er till att läsa den. Men grejen är den att jag har fruktansvärt tråkigt just nu så jag tänker låta fingrarna gå och skriva på helt enkelt.
Jag har lyckats genomleva den tredje mest plågsamma natt i hela mitt liv. Grattis till mig. Topp ett var andra natten i Sälen och nr 2 var när jag var liten och fick öroninflammation. I måndags natt upplevde jag en blandning av allt möjligt. Jag vaknade minst en gång i timmen och hade..feberfrossa kallas det va? Så hade jag mardrömmar om andra världskriget och de gånger jag var vaken dunkade mitt huvud så jag trodde det skulle sprängas. Och mitt i allt låg jag och hade panik över att jag hade glömt av en massa värdelösa kemiska formler. Under dagen vägrade jag sova för då värkte huvudet typ tusen gånger värre. Igår morse steg febern ytterligare och jag kände att jag går under vilken sekund som helst. Väldigt vad dramatisk man kan bli när man känner sig riktigt sjuk. Hur som helst, efter att ha drogat lite Alvedon blev det bättre och jag gick ut och tog frisk luft. Då blev mamma sur och började tjata om hjärnhinneinflammation och en massa annat som hon alltid gör när hon är orolig. Men det blev faktiskt inte så mycket värre på kvällen. Febern stannade i och för sig kvar, men huvudvärken försvann åtminstone. Det värsta var halsen. Det kändes som om jag svalde ett hav av spikar varje gång jag svalde.
Så min natt inatt var inte heller alltför rolig. Nu sitter jag här med halsont och en hosta som bara kan slänga sig i väggen. Att jag inte har sovit så mycket märks också. Jag får gnugga mig i ögonen konstant för att hålla dem öppna. Men febern och huvudvärken är borta och det är i alla fall bra. Jag undrar hur många liter te jag kan ha druckit under de här dagarna. Teet blev min drog. Men jag har fortfarande inte kommit fram till vilken smak jag gillar bäst, så jag växlar fortfarande mellan citron, röda bär, blåbär och svarta bär. Innan jag blir frisk ska jag ha rangordnat dem. Tjena, vad man kan roa sig själv.
Jag är mycket medveten om att jag har tyckt väldigt synd om mig själv i den här texten, men jag tycker faktiskt att det är acceptabelt när man är sjuk. Någon som håller med?

Ge mig tisdag med Johanna <3

Theres nothing you can say, nothing you can do. No, theres no other way when it comes to the truth.
15 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 4 kommentarer
I begin to realize

Ill hold on to the wings of the eagles, watch as we all fly away.

julia green <33

13 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
I was waiting on a different story, but it never came.

Jag vaknade alldeles för tidigt idag. Redan halv tio och inte lyckades jag somna om inte. Drog runt lite i huset och stack sedan och gymmade med Alexander. Efter det tog vi en promenad och sedan gick jag hem och käkade. Nu sitter jag här och dricker varma koppen. Kände att min hals började klia lite grann. Palla åka på en förkyldning nu eller? Naepp! Har en massa i skolan som jag måste göra. Har skjutit upp mitt fysikprov i flera veckor. Inte alls bra, men jag orkar inte. Har ingen som helst motivation. Men tänkte i alla fall plugga lite kemi nu så jag har den gjord. Fast först ska jag ta en liten promenad.

Show me what its like to be the left one standing. And teach me wrong from right and Ill show you what I can be. Im so tired of needing you.

12 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
I guess I shouldve listened

Igår var en väldigt lyckad kväll måste jag säga. Den började med att jag, Pärra och John åkte till Elin och träffade en massa folk där. De flesta ville dra till Lisa redan vid åtta, men det vägrade jag så fick några att stanna kvar med mig. Skrek och sjöng och hade allmänt trevligt. Senare på kvällen kilade vi till Lisa och där var det proppfullt med en massa skoj folk. Det kändes väldigt speciellt att festa med människor som nästan enbart var i ens egen ålder. Roligast var nog när jag och Simon satt och pratade en massa barndomsminnen. Haha, som vi skrattade! Tusan vad dumma vi var egentligen. Men skoj hade vi, ja oja :)
Jag avslutade min kväll med att ta sällskap hem med Johan. Vi var fantastiskt bra nattcyklister ;p

Den här morgonen har jag gjort allt för att sova bort. Idag blir en göra-ingenting-dag och det känns toppen. Jag tänker softa precis hela dagen. Ikväll har jag stor lust att hyra film. Kanske göra fruktsallad eller något annat gott. Jag får se hur det blir med den saken.

Åh! Förresten! Imorse märkte jag att jag hade träningsvärk i nedre mag"musklerna". Gudars vad glad jag blev :D Ville bara nämna det.

So keep the way youre feeling anonymous. And hide it all until the day you die.
Your secret is safe, at least you thought it was. You can only keep it for a little while. And now, now youre terrified
11 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 5 kommentarer
All this we cant leave behind

Kom hem från skolan för en liten stund sen. Som sagt en helt värdelös dag. Det enda jag fick ut av det här vad min redovisning som jag lika gärna kunde ha gjort en annan dag. Det enda bra var att jag och Filip fick en massa gratis fika av c-klassen. Fast filmen som Martin hade gjort var lite småkul med. Han hade gjort en halvtimmes lång film om niorna på Kyrkerör. Säger då det, vi är tamigtusan inte dåliga på film och kort ;) Jag kommer sakna oss när vi splittras om några månader. Menmen, man får väl ta vara på tiden som är kvar.

Hmm..vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Funderar på att tigga skjuts av pappa till gymmet. Men eftersom människan är så dum att han dricker whiskey på morgonen får vi se hur det blir med den saken. Måste göra något i alla fall. Vad som helst. (flera minuter senare) Har fortfarande inte publicerat inlägget. Suttit här och funderat ett tag och jag kom precis fram till att nu åker jag till gymmet. Oavsett om pappa kan skjutsa mig eller inte. Under min lilla meditation kom jag också fram till en annan sak. Att jag ikväll tänker festa som aldrig förr.

And as we lie beneath the stars
We realize how small we are
If they could love like you and me
Imagine what the world could be

Känns det bra nu?
10 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 1 kommentar
Nunc scio quid sit Amor

Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Avslutade dagen med ett hemskt kemiprov. Satt mestadels av tiden och försökte klura ut alla krångliga formler. Utan någon större framgång måste jag erkänna. Tillslut gav jag upp. Jag får hoppas på att vara lottobarnet som lyckas få vg på alla noprov den här gången med.
Jag har haltat omkring hela dagen idag. Jag hade världens otur med mitt vänsterben igår. Först fick jag kramp i vaden på gymmet och det sitter fortfarande kvar. Känner det så fort jag går. Sedan när jag satt hemma och stretchade hörde jag hur något brast på insidan av låret. Det var lite småläskigt faktiskt. Hur som helst gör det fortfarande ont. Jag undrar vad det var för något. Har jag tur sträckte jag bara en muskel eller något. Har jag otur gick något av. Jag känner att jag oturen på min sida idag.

Till råga på allt så har vi Öppet Hus i skolan imorgon. Jag har tillbringat veckan med att försöka övertyga mamma att skriva på ledighetsansökan, men heeeruu. Det gick inte för sig. "Det är osolidariskt Clara!". Jaså, det säger du? Jag bryr mig ungefär så mycket som ingenting. Osolidariskt eller inte, man ska inte behöva gå till skolan på en lördag i vilket fall. Mamma verkar dessutom bara ha sju föräldrar som håller med henne. Så många kommer vi nämligen att vara där imorgon ifrån min klass. Jag säger bara en sak. Öppet Hus är den mest värdelösa och meningslösa på hela året.

You got stuck in a moment and now you cant get out of it.
9 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Hjälp!

Idag har jag inte hunnit speciellt mycket. Direkt efter skolan stack jag och Nanna och tränade och nyss när jag kom hem käkade jag. Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag plugga till kemiprovet imorgon. Jag sköt upp fysikprovet ännu en gång. Pallar verkligen inte fysik. Det är helt meningslöst i mina ögon. Men det är väl bara att kämpa på antar jag.

Ooookej, jag behöver något! Något lugnande! Herregud! Jag måste härifrån. Detta tar aldrig slut. Jag måste dessutom hitta nyckeln. Den ligger gömd någonstans. Jag vet det. Hittar jag den inte dör jag väl inatt.
8 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
det finns inte

nej, men vi kunde ha varit.
7 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
So close, not matter how far..

Måste först och främst säga grattis till Pärra som fyller år idag. Graaaattis! Hoppas du får en fortsatt härlig födelsedag :) Vi kom fram till att vi ska ha barnkalas ihop. Och eftersom jag fyller år exakt 81 dagar efter Pärra så tänkte vi ha det exakt 40 dagar efter idag. Men då upptäckte vi att det var fredagen den trettonde så då tog vi dagen efter istället. Bara för att vara på säkra sidan, man vet ju aldrig?

Igår:
Dagen försvann snabbt som tusan igår. Jag och Nanna drog upp och fixade gymkortet vid ett och sedan försökte vi komma ihåg hur alla maskiner gick till, men det var inte det lättaste. Det gick tillslut i alla fall. Känns väldigt bra att äntligen ha införskaffat kortet nu. Efteråt åkte vi till Nannas mormor som fyllde år. Vi kände att vi efter våran hårdträning förtjänade lite gott vi så proppade i oss kakor och glasstårta. Jag vet, jag struntade i mitt nya sunda liv igår, men whatever. Jag måste skjuta upp den dagen en gång till den här månaden förresten. Jag och Nanna ska fira en mycket viktig dag .. :)

Idag har det hänt så mycket som ingenting typ. Vi spelade volleyboll på idrotten och jag kom fram till att sporten faktiskt är riktigt rolig. Gör förbannat ont i handlederna bara. På fördjupningen såg vi en film som hette Swing Kids. Den var bra. Jag fick lite om-en-nazistjävel-kommer-innanför-dörren-nu-så-dör-han-fan-tankar bara. Mördartankar kallas det visst.
Ska för övrigt bara plugga idag. Måste läsa ut en bok på mer än tvåhundra sidor tills på onsdag och fixa en redovisning tills dess. Inte alltför kul. Sedan måste jag plugga en massa fysik och kemi också. Hur mycket jag ser fram emot det ska vi nog inte tala om. Förresten så är jag klar med bilduppgiften som skulle varit inlämnad innan jullovet nu. Det känns väldigt väldigt väldigt bra. Plötsligt känner jag mig inte alls lika stressad längre. Jag hatar att ligga efter med saker.

Julia Green, aldrig utan dig!
5 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 1 kommentar
4/3 - 07

Som solen en regnig dag, som ett duntäcket en kall natt, som kärlek i ett brustet hjärta, som värme i en kall själ, som en sång i en tystand, som ljus i mörker, lika underbart är det att veta att jag har dig som vän. du är det bästa som hänt mig. du har alltid funnits där för mig, även de gånger jag förtjänat det som minst. du är den bästa vän en människa kan få och jag är så glad över att jag har dig i mitt liv och jag kommer alltid finnas där vid din sida, glöm aldrig att jag älskar dig clara sundh av hela mitt hjärta <3

i love you from the bottom of my heart johanna <3
4 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
helg <3

efterlängtade helg <3
2 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 2 kommentarer
so close

I almost lost you forever, but now Ill always remember.

1 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 1 kommentar
pain

Vilken daaaag! Jag har lyckats gå, men det har inte varit enkelt. Varenda steg har gjort ont och ryggen ska vi inte tala om. Jag måste verkligen börja träna mer. Jag är påväg utför känner jag. Tur för mig att gymkortet är nära då :)

Franskaprovet var inte det lättaste direkt. Men konstig som Kåre är säger han att vi får fortsätta på det imorgon. Haha, han är fan dum ibland alltså, men just nu gör det ingenting. Sedan måste jag ta tag i religonen och kemin. Religonen är okej, kemin är det inte. Behöver jag återigen påpeka att jag hatar no?

Det är helt sjukt att man ska behöva gå runt och frysa en hel dag. Imorgon ska jag gå i sex tröjor till skolan. Eller så tar jag på mig understället eller något. Sitter ju för tusan och hackar tänder på lektionerna. Hmm, har jag klagat lite väl mycket idag kanske? Jepp! En klagardag i all ära. Sådana är vi tillåtna att ha ibland.

mhm? pusshej.
1 Mars 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida