clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


I hate this silence, its getting so loud

Idag är det Valborgsmässoafton. Det betyder att idag är det ett år sedan jag fick åka till KSS. Förut ville jag bara glömma det, men nu tänker jag att hade det inte hänt hade jag kanske inte varit lika försiktig som jag är idag. Jag lärde mig åtminstone något och jag bara vet att det inte kommer hända igen. Men det betyder inte att jag inte ångrar att det hände, för det gör jag..så sjukt mycket!
Det är också ett år sedan jag, Jessie, Ida, Tina och Moa förfestade första gången ihop. Det har vi gjort nästan varenda gång sedan dess. Jag älskart! Det är alltid lika skoj (: Ikväll ska vi fira Moa samtidigt som fyller år imorgon. Den här gången ska det bli mer lyckat än för ett år sedan. Åtminstone för min del.
Idag är det också två år sedan jag pratade med Martina första gången. Tacka jag-vet-inte-vem för det! Oskiljaktiga sedan dess :) Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne.
Förutom allt som händer ikväll ska jag nog träffa Amanda idag. Måste passa på när hon väl är i stan. Hoppas hon hinner bara. Vi kilar förmodligen ner på stan och käkar lunch eller något. Det blir nice :)

Måste förresten säga att Happy Feet är bland de bästa teckande filmer jag sett. Haha, grymt rolig ;p Och musiken är hur go som helst! Se den :)

Morgonen. Och återigen låg jag där. Utan att veta när det skulle ta slut eller vart jag skulle ta vägen för att glömma. Jag vet att det inte är värt det och därför vill jag bara att det ska sluta. Varje gång jag tror att jag har lyckats är jag där igen. Jag kom idag fram till att jag nog aldrig kommer att lyckas helt. Det går bara inte. Det är inget jag kan göra något åt hur mycket jag än vill. En bit kommer alltid att finnas kvar. Om biten minskar eller inte, det vet jag inte. Jag hoppas att den gör det, men jag tvivlar..starkt! Jag börjar undra om det kanske var mer än kärlek vi lämnade åt historia.
30 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
congratulations

Hepp, idag fick jag inte sova ut inte. Vaknade vid nio och lyckades inte somna om innan vi skulle upp och sjunga för brorsan som fyller 14 idag. Låg och drog mig i sängen till tolv typ innan jag gav upp. Åkte och tränade och sedan åkte jag till Falevi och träffade lite folk. Jag och Tina stannade kvar efteråt och pratade. Mycket trevligt :) När jag kom hem hade vi släktkalas för Joakim. Gästerna gick för en liten stund sedan. Nu är det reklam i Rocky & Drago. Förbannat roligt program måste jag säga. Jag har skrattat så jag fått ont i magen vissa stunder. Sånt gillas :)

Joakim, i mina ögon kommer du alltid vara liten, men ett stort grattis på födelsedagen är du värd. GRATTIS!
Nepp, nu börjar programet igen. Ciao!
29 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Just kinda stuck between my fantasy and what is real

Gårdagen var hemsk i skolan, men soft efteråt. Började dagen med nationellt i matte och det kunde ju ha gått bättre, men det gjorde det inte. Franskalektionen gick till att plugga på svenskaprovet som för övrigt gick helt okej. Slutade med det värsta ämnet: fysik. Fast det var en ovanligt rolig lektion faktiskt. Vi spelade tärning typ hela lektionen. Sedan fortsatte jag och Filip med Yatzy tills lektionen var slut. När jag skulle gå ner till katedern och lämna in tärningarna fastnade jag på något skumt sätt i stolen och ramlade rakt in i väggen med stolen med mig. Haha, fyfan vad det måste sett ut. Skumt, men skoj var det.
Efter skolan åkte jag och Johanna till Skövde. Letade vårjacka och jeans, men hittade inget. Köpte däremot en alldeles för dyr mascara, men det var det värt. Kvällen tillbringade jag med Jocke framför datorn. Tänk vad vi kan komma bra överens ibland :p

Idag ska jag sanera trädgårdsmöbler. Sanera = rena, röja upp. ( Ordet var med på svenskaprovet, så kände att jag ville skriva det 8-) ) Jag gör det idag så blir jag ledig på torsdag när vi har Dagsverket Kenya. Förhoppningsvis tar det inte alltför lång tid så jag hinner träffa Tina. Det känns typ som år sedan!

Hajjemen, lev gott!
28 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
I lost myself in the summer rain

Det varma vädret är tillbaka och det är ju inte helt fel. Jag, Sofie och Ida tillbringade långrasten i värmen samtidigt som vi pluggade på svenskaprovet till imorgon. Ett prov som jag verkligen borde sätta mig och plugga på nu, med tanke på att jag knappt kan hälften känns det som. Menmen, det löser sig väl. Har för tusan hur mycket som helst i skolan nu. Men jag har lovat mig själv att jag ska orka och göra mitt bästa, gäller bara att hålla det med.
Kom precis hem från det hörförståelsen i engelska. Det gick faktiskt riktigt bra. Imorgon är det nationella i matte som gäller. Där ligger jag väl inte lika bra till men, äsch. Det får gå som det går.

Its not why youre running, its where youre going. Its not what youre dreaming, but what youre gonna do. Its not where youre born, its where you belong. Its not how weak, but what will make you strong..
26 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Like a diamond in the sun

Den här dagen har knappt varit överhuvudtaget. Vaknade, gick upp, duschade, kom försent till skolan, hade lektion, glömde idrottskläderna, gick till Pa:s, lunchade, var ordförande på ännu en katastrofal mentorstid, hade svenska, hade so, köpte aktier med Ida och Sofie, cyklade hemåt, hejdåsamtal med Rickard och Johan, kom in i huset, käkade, pluggade teknik, pluggade svenska, värmde upp plattången, gjorde mig iordning, fick skjuts ner till Stadsteatern, mötte Antonia, kollade på Ållebergsgymnasiekörens That 80s Show, gick hem, hamnade här. Jag tycker att dagen-har-bara-sprungit-iväg passar väldigt bra in på den 25/4 - 07!

Men som sagt, måste skriva lite mer om konserten jag nyss kom ifrån. Jag var helt i extas när jag kom hem och skulle berätta om den. Gick och sjöng halvhögt för mig själv hela vägen hem på alla goa 80-talslåtar. Fast när jag väl kom in i huset sjöng jag inte direkt halvhögt ;p Jag kan lätt, utan minsta tvekan, helt lojalt säga att konserten var den bästa jag någonsin sett på Stadsteatern. Trodde nästan jag skulle smälla av av alla underbara låtar! Jag kände igen de flesta och dem jag inte kände igen ville man ändå bara ha mer av. Helst av allt ville jag bara springa upp på scen och vara med och delta. Haha, tusan alltså. Jag är fortfarande lite i extas tror jag. Jag älskade det verkligen! Ville inte att det skulle ta slut. Musiken var som bäst på 80-talet. Oja, lätt! <3

I cant live with or without you..
25 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Theres nothing left to say

Idag har jag haft en dålig dag. Jag har gått runt och känt mig trött, stressad och spänd, som om jag går runt och väntar på någonting. Jag vet bara inte vad än. Inatt kom jag fram till jag verkligen måste färga mitt hår. Både känner mig och ser för jävlig ut. Men jag vet inte när jag ska göra det bara. Vill inte ha en ful utväxt till sommaren, men orkar samtidigt inte vänta så länge innan jag färgar igen. Intresseklubben antecknar? Hepp, gören inte.
Hur som helst, min dag blev med ens toppen efter skolan för då träffade jag Julia. Vi käkade på Mingus den här gången. Very tasty :)

Nu ska jag plugga i tills klockan är nio. Då är det House som gäller. Jag gillart :) House alltså, inte att plugga!

These angry people who are waiting to judge you, they have their own judgment that theyll have live up to.
24 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
we dont choose what we see, just what we dont want to see

Idag har det inte hänt så mycket. Startade med en trist ekonomilektion. Efter den hade vi idrott, räck och ringar. Det var ovanligt skoj måste jag medge. På eftermiddagen hade vi matte och jag gjorde typ en uppgift. Sist hade vi den otroligt sega 1h 40min långa fördjupningstiden. Den gick förvånadsvärt fort idag. Kan berott på att jag för en gång skull faktiskt jobbade.
Väl hemma åt jag några av mina brända knäckkolor som liknar knäckebröd. När jag tog ut dem från ugnen igår frågade jag mig själv hur tusan jag kunde få vg i hemkunskap. Siv skulle svimmat om hon såg kakorna. Haha, jag hade i alla fall kul åt dem :p
Pluggade till svenskaprovet nyss. Det slutade som vanligt med att jag nästan somnade på skrivbordet. Därför bestämde jag mig för att gå hit och ladda ned lite musik. Just nu är det Coldplay som sjunger "every step that you take could be your biggest mistake". Jag gillart :)

Ikväll är det inget annat än plugg och träning som gäller.
Lev väl gott folk! / c.

Bara för att Adam Brody är grymt jäkla het :)

Two hearts fading, like a flower.
And all this waiting, for the power.
For some answer, to this fire.
Sinking slowly. The water is higher.
Desire

With no secrets. No obsession.
This time Im speeding with no direction.
Without a reason. What is this fire?
Burning slowly. My one and only.
Desire

You know me. You dont mind waiting.
You just cant show me, but God Im praying,
That youll find me, and that youll see me,
That you run and never tire.
Desire
23 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
dont ask her for the water, cause shell swallow you down

Jag trodde att gårdagen skulle bli hemsk, men det blev den inte. Mamma och pappa hade bestämt att vi skulle ha en s.k familjedag, vilket jag till en början vägrade vara med på, men nehe, inte hade jag någon talan där inte. Det första "aktiviteten" var hästar. Jajjemen, återigen skulle jag dra mig upp på en häst. Den här gången en Islandshäst som hette Lettir. Han var snäll, men lite väl trög ibland. Det var riktigt mysigt att rida omkring på stigar i skogen intill åar. Jag galopperade t.o.m. Det var första gången och fytusan vad skoj det var. Kände mig som ett proffs..typ ;p haha, ne, men allvarligt, det gick faktiskt bra. Orkar och vill inte skriva upp allt vi gjorde, men på kvällen åt vi alla fall på Aroy, det var gott. Tillsist väntade en överraskning och när den kom visade det sig att jag tjänade på att vara äldst i syskonskaran Sundh. Jajjemensan (:

cause when we need it the most, theres no rain at all..
22 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Allmänt intressanta dagar

Egentligen har de här två senaste dagarna varit väldigt vanliga, men på samma gång väldigt intressanta. Igår började dagen med volleybollturnering. Mitt lag ska vi väl inte tala så mycket om. Haha, vi sög i alla fall. Men skit samma, det var skoj ändå. Vi hade ju det andra A-laget som räddade oss och gav 9A en andraplats. Väl tillbaka på skolan satt jag, Sofie, Ida, Rickard, Johan, Jakob och Viktor i biblioteket och läste Illustrerad Vetenskap vilket inte händer varje dag. Sedan storstädade jag mitt skåp och det händer typ en gång per termin. Efter det fick jag byxorna neddragna och jag bestämde mig i samma ögonblick för att bli tusen gånger mer jävlig mot Filip i skolan. Sedan avslutades skoldagen med vad jag trodde skulle bli en seg 1,5h lång samhällslektion, men som istället blev en lektion där hela klassen började diskutera och gapa om aktier och lågkonjunkturer m.m. När jag kom hem åt jag och det hade jag inte gjort sen halv åtta dagen innan. Rätt allmän, men ändå intressant dag alltså.
Idag hade vi vårt första nationella prov i matte och det var inte speciellt svårt. På långrasten gick jag och Ida till stan och köpte italiensk choklad, det var gott. När vi kom tillbaka började jag, Ida och Sofie leka ljudleken. Vi skulle tävla om vem som kunde komma på mest djurljud. När dem tog slut försökte vi komma på så många djur vi kunde. Vi hann aldrig klart innan nästa lektion började. Vilket för min del var ännu ett nationellt prov i engelska som jag tidigare missat. Det gick förvånadsvärt bra. På hemvägen tävlade jag, Ida, Rickard och Viktor vem som kunde cykla snabbast i motvinden. Det slutade med att mina ben skakade, jag hade andnöd och jag hade så ont i öronen att mitt huvud värkte.
Kvällen gick till att dansa bugg och vals och vad sjutton det nu var med de övriga av Skaraborgs nior. Det var riktigt skoj faktiskt, mycket kul folk. Idag var alltså ännu en allmän, men intressant dag. Nu är jag trött som tusan och ska sova. BTW! Detta måste skrivas med! Jag klarade av att sova hela natten igenom inatt. Jag vaknade inte en enda gång! Det var nästan så jag ville fira det på något sättär nästan så det är värt att firas! Well, godnatt folks. Sleep tight. I know I will.
19 April 2007  | Länk | allt och inget | 2 kommentarer
You say there is a better place than this earth

Jag har inget att skriva just nu. Helt tom på ord.
Jag vet ju att det har hänt och kanske t.o.m håller på att hända. Men ändå kan det bara inte hända :/Inte människor jag känner. Jag vet inte vad jag ska säga. Kom tillbaka bara, snart. Det är tomt utan dig.

You say there is a better place than this earth.
We walk and the sky we face.
Must be more than the atmosphere.
Tell me why were stranded here, on this planet close to mars, where the shining stars decide who we are
16 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Under the tracks

Allvarligt talat, jag är så trött att jag nästan känner mig sjuk. Det här börjar bli ett problem för mig. Jag kanske borde ta in på nåt jävla sömnbehandlingshem eller något. Det går mig på nerverna och mitt humör ligger i botten!

Idag är en bra dag i alla fall. Jag och Johanna ska gymma och sedan ska jag med henne ut till Tello och skutta omkring på hästryggen lite. Efteråt åker vi hem och duschar (nej, inte ihop) och om solen fortfarande steker blir det till att sola och sedan kanske vi käkar på McDonalds eller något annat ställe. Det blir alltså en helnice dag med min lilla pingla (:
15 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Its gonna take a lot

Ibland gillar jag faktiskt bärbara datorer. De gör så att man kan sola och vara datanörd på samma gång, vilket jag finner som en mycket bra kombination. En dag som denna är det väl egentligen inte tillåtet att sitta vid datorn, men efter att ha pluggat tyckte jag ändå att jag hade gjort mig förtjänt av det. Och när jag väl laddat ned en massa bra musik kom jag fram till att jag hade gjort precis rätt. Sol och musik, thats life :)

Bäst just nu:
Coldplay & The O.C <3
14 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
As soon as forever is through

Idag är det fredagen den trettonde. Förutom känslan av att vara allmänt skabbig trodde jag skulle klara mig igenom dagen utan otur, men det visade sig att jag hade fel. Eller, otur vet jag inte om man kan kalla det. Otur i turen snarare. Fast..när jag tänker efter så tror jag inte händelsen ens hade något med tur och otur att göra. Det är bara sådant man får för sig eftersom det är den s.k. "otursdagen" idag. Hur som helst så blev allt bara så..wierd? Eller, det blev fel liksom. Det kändes åtminstone fel. Allt försvann och allt kom tillbaka på typ två sekunder. Och nu...sitter jag här. ååååååååååååååh, jaaaaag veeeeeeet ingeeeenting lääääängreeee!

nothing else compares?
13 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
You cant fight fate

Det är inte ett moln på himmelen och efter att ha stått på balkongen mot solen i 1,5 h fann jag det lite väääl varmt. Känslan av att huvudet halvt steker är fortfarande kvar och mina kinder har antagit färgen röd. Jajjemen, idag är det den 12:e april och jag har kommit underfund med att sommaren är nära och mer efterlängtad än någonsin.

Nu ska jag käka och efter det blir det nog till att sjunka in i O.C igen. Serien ligger varmt om hjärtat <3

Tjingeling!
12 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Bright morning lights, wipe the sleep from another days eye

Idag har vi haft miljödag. Har börjat med miljötema som vi ska jobba med de närmaste fyra veckorna. Besökte en massa tråkiga återvinningsföretag. Jag tror knappt jag kan sammafatta en enda mening av allt som sas. Jag var alltför upptagen med att frysa och hålla fötterna på marken så jag inte skulle blåsa bort. Tur att jag hade Sofie och Filip i min grupp i alla fall, annars hade jag nog gått under.

Efter skolan åkte jag ner till stan och käkade på Ming med Julia. Det var lika skoj som det alltid brukar vara. Att träffa Julia är lätt något av det bästa jag vet <3

Nu ska jag försvinna in i O.C-världen. Ciao!

Btw! Jag klarade gårdagens mål.

11 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Heja mig!

Kvällens mål: Gå och lägga mig nu och somna innan ett.
10 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
Did we grow apart or did we just not grow together?

Jaha, så är ännu ett lov slut. Jag kan inte direkt säga att jag har tagit tillfället i akt och sovit ut. Snarare tvärtom, jag är tio gånger tröttare idag än vad jag var v.13. Men jag får väl skylla mig själv antar jag, som ligger och drar mig till sent inpå nätterna. Sömntabletter vågar jag inte börja med, vill inte riskera att bli beroende. Önskar bara att dessa sömnproblem kunde ta slut snart.

Mitt lov har varit bra. Har gjort en massa skoj. Haft skräckfilmskväll med Ida bland annat. Vi såg The Grudge 2, Under Water och The Skeleton Key. När vi såg The Grudge skrek vi oss halvt hesa. Och mitt i allt kom Joakim smygande uppför trappan och det gjorde ju inte saken bättre. Men det är ju trots allt inte helt fel att skrämma upp dig själv då och då.
Igår gjorde jag och Nanna tacos ihop. Vi ska snart ha en fin trerättersmiddag ihop. Haha, det kommer bli ball med våra matlagarkunskaper ;p

Hamen, nu spräckte bror min en ballong och mitt hjärta typ flög upp i halsgropen. Jag funderar starkt på att göra igen för alla de gånger han har skrämt livet ur mig snart.

För övrigt så är det väl som det är.
9 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
påskafton

glad påsk typ
7 April 2007  | Länk | allt och inget | 1 kommentar
älskade lov <3

Igår:
Jag hade en helt sjukt rolig kväll igår. Först satt jag, Pärra, Johan, Rickard och Filip mest och softade. Vid halv nio skjutsade Pärra alla förutom Filip till Pa:s. Det var en verkligen upplevlse att gå omkring därinne med killarna. Haha, det är något jag inte kommer att glömma i första taget. När vi kom hem fick jag alla killarna att se på: "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" med mig. De visade sig inte vara en så dålig idé faktiskt. Tänk vad jag kan påverka ;p Jag hade så skoj och skrattade kvällen igenom. Tack för att ni alltid får mig på ett sådant lysande humör :)

Den här dagen har gått väldigt snabbt. Började med att jag gick upp och åt vid halv två och sedan stack jag till gymmet och kom därifrån för snart en timme sedan. Halv sju ska jag möta Tina, Sofija, Moa, Ida, Fanny och Jessica utanför Willys, så ska vi köpa mat till ikväll. Brudarna och jag ska nämligen grilla hos Jessica. Det kommer bli toppenskoj :)

Grattis Alexander på 16:årsdagen :)
Hoppas du haft en bra dag!
2 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar
april april

Varför blir man alltid så mycket tröttare på loven? Jag måste börja lägga mig tidigare. Jag kommer dö av sömnbrist en vacker dag. Jag får ta och käka en massa russin eller något senare för ikväll blir det film med lite folk. Det blir chill :)
Nu ska jag återgå till mitt arbete att inte försöka bli lurad denna första aprildag. Det var det första jag blev denna morgon.

Jag har just kläckt en idé!
1 April 2007  | Länk | allt och inget | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida