Ikegårdens Vinka och Wilses Cram-Goa
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bad..

I onsdags var vi ner till min syster Pia på Huveröds för att bada Goa Bubble Bath. Det gick faktiskt över förväntan,lite trams vid föningen men inget hysteriskt flängande/skrikande!! Hon fick ligga i förvarings bur under tiden en liten vit sak fixades iordning och det klarade hon oxå bra. Lite stolt var jag över henne iom att hon är lite vild av sig  Tongue Out .


 Lite lydnad och uppletande har vi oxå hunnit med . Krypet är på G och dom andra momenten är helt OK men det behövs ju skavas en hel del för att få det riktigt snyggt men vi är en bit på väg iaf...

Uppletandet har vi gjort 1 gång och det var en korridor  ca 15m bred och säkert 70m djup. Alla föremål (4 st) låg på 45-70m djup och det fixade både Inka och Goa bra Thumbs Up .  Roligt tyckte dom att det var iaf för det var på ängarna vid Nääs slott och dom är ju såå springvänliga Runner  tycker flickorna.


Nu måste jag natta för imorgon kommer mina föräldrar ner och då blir det troligtvis full rulle. Ska åka upp till Dalarna på måndag,så förbereda den resan behöver jag göra med Phew .  

Sov gott önskar  Nina 23 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Träff med Johanna.

Träffade Johanna och kelpiesarna 11:00 i Floda. På programet stod,spår,lydnad och uppletande.


Både Goa och Fnissa fick ca 400 m långa spår och 4 apporter. Goa fick upptag på sitt.


Medans spårena låg tog vi bilarna ner till planen där vi körde lite lydnad. Goa tränade sig på ff,kryp och apportering + budföring. Trängningar i ff idag,krypet var OK mestadels,apporteringen kalas och budisen OK.


Uppletandet körde vi i en hage,Fnissa hade 4 saker och som vanligt fixade hon det med glans Clapping Goa fick oxå 4 saker långt ut,kollade av vart Fnissa hade varit men sedan kom hon sig Way To Go. Bröt efter 3 saker. Inka hittade sina 4 saker superbt braStar


Åter upp till spåren där det gick riktigt bra idag!! Upptaget var kalas en pinne missade hon men annars var det såå bra!


Inka och Fnissa spårade BRA dom oxå men vad hade man väntat sig Thumbs Up ?!


Vi får se vad vi hittar på imorgon inget planerat än iaf. Får sova på saken Sleeping  / Nina

18 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 2 kommentarer
Tillbaka!

 Hello Äntligen är sidan igång igen! Hoppas nu att den kommer att funka som den ska,har varit lite långsam innan men nu ska det vara bättre?!


Här kommer en kortfattad resume av den gångna veckans hundaktiviteter:

MÅNDAG: Regn om jag inte missminner mig och humöret var inte på topp så det vart ingen träning med hundarna...

TISDAG: Uppletande, var själv och iom det vallade jag bara en korridor ca 15 m bred. Båda tjejerna var riktigt duktiga,lät Goa vinda in en av sakerna som låg ute,tog med henne till stigen och skickade,jäklar vad det gick bra!  Alla sakerna hittade hon utan problem  Thumbs Up .  Lite lydnadsträning,ff,ingångar med apporten.

ONSDAG:Tränade lydnad. Ff,framförgående,ingångar,apport & kryp. Det kändes bra,hade lite ljud på ff och några snea sättanden på ingångarna men ingenting att grubbla över. Glad vart jag över att hon fixade framförgåendet,det har vi inte varit flitiga på att träna men när jag sa "före" så pinnade hon ut i kopplets längd! 

TORSDAG: Uppletande men utan att hon fick vinda in föremål ute i rutan. Detta vart riktigt bra må jag säga,inget flams/stress spring utan en målmdevetenhet som jag gillade!! 2 saker å så gav vi oss. Ett litet spår hade jag lagt ut oxå. Upptaget vart inte bra,av någon anledning går lite fram för att sedan välja bakspår Crying. Det är inte första gången hon gör på detta viset,så jag får ta en funderare på vad det kan vara.. Har någon en ide så dela gärna med er av era tankar!!!! Själva spåret fixade hon OK men hon kan bättre,det gick fort och iom det fick hon tapp i vinklarna.. Alla pinnar med iaf!

Inka fick hämta 6 saker i uppletandet och det gjorde hon bra! Hon fick även  göra lite lydnad. Snea sättanden var det till en förbanelse men hon var riktigt på G! Hackade tänder som en riktig hanhund.. Sättandena blev OK tillslut iaf !

FREDAG: Nytt upptag med kort spår. Denna gången vart det rätt håll! Uppletande med Inka 7 saker i en korridor nemas problemas för gumman Blow Kiss ! Goa hämtade 1 sak och fick vara uppbunden när jag och Mozart hämtade resten. Dessa gånger får man vara långt bort från allt vad bebyggelse heter för hon har röstresurser Lol  kan jag tala om! 

LÖRDAG: Har vi haft det lugnt och skönt och bara promenerat med Kjell.


Sov gott  / Nina  Sleeping 


17 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Promenad i Slottsskogen

Vilken tur jag å hundarna hade idag för vi fick tag i Pia som hade en ide om att ta en promenad i Slottsskogen.
Iom alla hundar så bestämde vi oss för att ta 2 vändor,Inka och bimbo först och resterande hundar senare. Det var riktigt roligt att se att Inki och Bimbo tog varandra med ro,Inka såg knappt Bimbo medans Bimbo bara såg Inka. Hon ville vara där Inka var hela tiden. Inkas sida med lukter var ju såå mycket bättre! 
Tongue Out 
Sedan var det dom 4 galningarnas tur å galnast av dom alla var....Goa 
Bouncy 3 ! Vrålade som en tok när hon kom ur bilen,så vi bestämde oss för att släppa hundarna på en stor rast-äng. Tur var väl det för efter att hon sprungit av sig lite energi höll hon tyst och gick relativt OK i kopplet!! Ännu bättre gick hon efter att hon mött en liten röd sak Dog 5  som skällde ut henne och dom andra efter noter. Goa tyckte nog att den lilla tussen var otäck för efter det släpade hon inte runt mig... Alla hundmöten gick super,det är ju något som faller bort när man alltid är i skogen,så det var jag mycket nöjd med idag! Thumbs Up 
Vi fick även tid till att titta på olika djur,hästar 
Pony  (Adinas favvo),hjortar,getter, och älgar! Alla hundarna var intresserade utom Mozart som var måttligt road Not Sure .Men det är ju Mozart i ett nötskal Purple Smiles !

 

Goa kollar in hjortarna


Igår körde vi lite uppletande som gick riktigt bra för båda hundarna och även lite lydnad med Goa som ljudade som en galning 
Hysterical ! Jag måste ta tag i lydnadsträningen på riktigt för hon blir såå i gasen! Mängdträning är Goalitos melodi!
Imorgon ska här nötas lydnad. Nu vet jag ju vad jag ska träna på oxå,fick hem dom nya reglerna idag så nu är vi på banan igen!!!Ha en trevlig kvällNina
8 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Skulle aldrig gått upp i morse........

Ja det har varit en riktig skit  Thumbs Down dag idag,utan tvekan! Jag och Kjell fixade klart lamporna på Volvon så att det bara skulle vara å åka in på besiktningen..... Ja nu var det ju inte så bara för bil Pissed n startade inte överhuvud taget! Tog 3 turer till Alingsås för att hämta bensin (i dunkar),men när jag och en bekant till grannen tittar ordentligt så ser vi att det blir ingen gnista. Så det var bara att slå ingen huven och ge fan i å besikta den idag! Hur som helst så fick jag nog,ringde Phone Shocker  upp min bror som köpte fanskapet för 4500:-  Går en massa back på den här affären,för hur mycket som helst är bytt,men tydligen finns det mer å göra, men nu orkar jag inte med bilen mer!! 

Hundarna har inte gjort något särsilt idag,för hela min hundaktiverings plan sprack iom Volvon. Men imorgon tar vi nya tag,jag å flickorna!!  Smile 

Ska fixa lite äta innan vi bogserar iväg bilen,så ni får ha det bra allesammans!!

Nina 

6 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 3 kommentarer
Skit väder!!

Jag har alltid tyckt att det finns inget dåligt väder (nästan) utan bara dåliga kläder men idag var det allt annat än OK Thumbs Down !! Fy fanken vad jag har varit på dåligt humör Mad  iom detta regnande & för att inte tala om blåsten... Hoppas för allt i världen att det blir lite bättre framöver,iaf att det inte är mörkt dygnet runt! Nu har jag fått gnällt av mig iaf,så till dagens övningar/aktiviteter:
Har tränat en hel del uppletande idag. 2 gånger med Inka och 3 med Goa.
Inkas är inte mycket att orda om för det gick ruggit bra idag!
Goas första vart riktigt dåligt.Flamsade en hel del, och jag tappade humöret så jag satt in henne i bilen och tog ut Inka istället.
Men 2 och 3 gick bra,ut som en liten iller och tog föremålen,det gillar jag! 
Clapping 
Nu ska jag börja med maten,så ha en trevlig kväll
NinaUngen är grinig! 
Grrr 


Medans 
Beating bara är söt dag efter dag efter..
Huset och utsikten över ängen! Så fint tycker jag Way To Go 

5 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Måndag igen..

 Ja då var det måndag igen. Denna helgen gick ruggit fort men vi fick nästan upp allt staket. Så skönt om det skulle hinnas med innan vi bosätter oss i huset för jag gillar att bara släppa ut hundarna på tomten men det funkar ju inte utan staketet. Då får jag nog hämta hundarna (Inka) långt åt fanders om jag känner den lilla damen rätt Tongue Out!  


Nu ska vi in till A-ås och köpa resterande tillbehör till Volvon så att vi tar oss igenom besiktningen imorgon Rolling Eyes ! Det måste gå vägen för jag avskyr den där klisterlappen som dom satt på rutan (spanska flaggan). Törs ju inte köra en meter extra ifall polisen ser den...... Hmm det är lika bra att jag tackar för nu & åker  Driving  in till Mekonomen.

Ska försöka hinna med att lägga in lite kort senare ikväll!

Trevlig kväll / Nina  Hello 


Kl 23:55. Har fått totalt hjärnsläpp Shocked  så några kort får jag inte in. Prövar imorgon igen för då är jag nog lite piggare får vi hoppas...

Nina   Smashy (Skulle vilja!!!)

4 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Fredag..Jippi!!

Äntligen är det fredag. Ska åka upp till Dalarna med lite grejer,men den största anledningen är att vi ska sätta upp staket på det nya stället House 3 . Är liksom tvungen att ha det iom att det fanns en hel del rådjur ute på ängen och där skulle inte Inki tycka att dom hör hemma! Hoppas att det går smidigt att slå stolp,har haft en jäkla otur på andra ställen där vi satt staket rena rama berget under och det är ju så pisstråkigt! Frown 


Igår var vi till Pia för mopsens räkning. Han skulle få träffa bullis Agge och mops Mirran.>
Roligt var det för dom var så gulliga alla tre! Dog 5 

Inka och Goa fick sig ett riktigt rejs i grustaget innan så dom var nöjda med att få ligga i bilen under tiden.

Ha en trevlig helg allihopa!!
Nina

1 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 1 kommentar
Fredag..Jippi!!

Igår
1 December 2006  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nina och schäfrarna Inka och Goa                                             Skaffa en gratis hemsida