Ikegårdens Vinka och Wilses Cram-Goa
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bara lugnt.

Denna lördag har vi bara tagit det lugnt. Har varit hos mina föräldrar och spelat Yatzy och promenerat med hundarna.
Sätter in lite kort från dagen iaf....Inka leker dvs dödar bollen.Vilken blick......

Goa vill oxå ha bollen

Godis vid Tindras (mina föräldrars schäfer) bil,sitter aldrig fel!!

 Computer Nina26 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 1 kommentar
Skräddartorp.

Helgen har bjudit på en massa träning tillsammans med trevligt folk! Ett gäng på klubben hade hyrt Skräddartorp. Det är ett ställe uppe i skogen som ligger helt ljuvligt,stora planer och utmärkta marker inpå knuten.

På fredagen vart det 2 st uppletanden i en helt suverän ruta! Alla hundarna gick riktigt bra. Har klurat Hmm  på mina förberedelser inför uppletandet,har inte tyckt att jag har hittat riktigt rätt innan,men nu tror jag banne mig att jag har hittat rätt! För hujeda mig vad snygga uppletanden hon har gjort denna helg Yes! ! Bådas självförtroende har nog höjts 100%.. Lite lydnad vart det oxå innan jag åkte hem (bor ca 8 km ifrån). Lördagen startade med spår,vi var 2 st grupper och i min grupp var det Sari/Caesar,Gisela/Thelma och våra gäster från Mora Anna & Arne med Zeb. Helena var med men spårade inte med Santi. Jag la ett spår till Sari som var lite knixigt och en hel del terrängskiften. Pinnarna var väl inte Caesar så intresserad av på detta spåret men spåra det kan boxerkillen Thumbs Up ! Vårat spår var underbart. Släppte på Inka efter Goa. Hade lämnat kvar pinnarna i spåret. Hon är för go Inka,jag frispårar ju med henne och hon brukar komma tillbaka med pinnarna till mig men inte denna gång Confused ... När jag kom fram till 1:a pinnen så var den borta,trodde att jag missat att se den,lika dant vid 2:a men när jag närmar mig 3:e så kommer Inki med en pinne. Efter lite lek och gotta så släpper jag iväg henne igen. Kommer direkt tillbaka med en pinne????? Den lilla råttan hade samlat ihop pinnarna,kunde inte annat än att skratta åt detta påhitt Bubblegum . Efter lite mat vart det uppletande x 2 och så komenderade jag ett par hundar innan jag for hem för lite sömn.

Söndag kl 10 möttes delar av "lördagsgänget" för lite träning. Uppletande x 2 och lydnad för alla utom mig. Ska träna lydnad lite under lugna förhållanden för nu ska jag ta tag i saktat på allvar och krypet ska vi väl få bra igen. Tongue Out .. Med andra ord så känner jag att jag måste känna att jag har all tid i världen och det funkar ju inte om man är en massa ekipage. Gunnel och Tord hade med sig en helt fantastisk tårta,så fikastunden vart lite lyxig & Anna å Arne var förbi och fikade med oss innan hemfärd.

Flower Tusen tack till alla som gjorde min helg kalas trevlig

Måste GRATTA Goas syskon Criga & Cito som vart uppflyttade till högre spår i helgen Bow Down  Bow Down !!!!!

Dax å lägga ner huvut i kudden Pillow / Nina

21 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 2 kommentarer
Grattis i massor!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Myspace CodesMyspace LayoutsMyspace LayoutsGlitter GraphicsMyspace Layouts
 
Tord och Wilses Yippo! 619.25p i Skultuna idag och 3:e raka certet!!
Ruggit bra jobbat!  Bow Down 
 Surf The Web / Nina


17 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Var är vårat kryp?

Efter en hel drös av dagar med vila så tog jag med alla 3 för ett uppletande igår. Mopsen var med som vallhund Bright Orange medans Inka & Goa fick hämta saker om vart annat. Jäklar vad dom taggade på sig! Båda 2 hade inga som helst problem med att hitta saker. Extra skönt iom att rutan (korridor ca 20m) var lite knixig.

Idag var jag och Evis till klubben för lite lydnadsträning + uppletande. Evis/Furia ska tävla imorgon och Furia glänste idag så uppflyttningen ligger nog nära tillhands Clapping ! Goa gjorde sakta,kryp och metallen. Är nöjd med allt utom krypet. Hon har tappat sin kalasfina teknik och jag vet inte vad jag ska göra Crying . Ska ta och backa tillbaka en bit och hoppas på att jag hittar en lösning Rolling Eyes ..... Uppletandet (korridor ca 20m) var så fiiint. Även idag var rutan lite knixig,lydnadsplan,högre gräs och längst ut liljekonvaljhav. Alla hundarna fixade det riktigt bra!!

Dax för lite TV tittande

MVH / Nina

16 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Ögon problem.....

Fy vilken vecka jag har haft Awww Shucks. Förra fredagen var vi ner till Karlstad för att titta på en ny husvagn och när vi är på väg hem börjar jag känna att allt inte stod rätt till med vänster öga... Efter halva vägen så var jag så ljuskänslig att jag fick blunda vid möte. Rödsprängd,ljuskänslig och ont hade jag på söndagen så vi åkte in till akuten där dom konstaterade att alla mjukdelar i ögat var uppsvälda,jaha ja hem och droppa som en idiot,såg ju försjutton ut som mopsen Shocked !

Onsdag bar det av till ögonspecialist för det ville inte ge med sig. Där kom dom fram till att jag hade regnbågshinneinflamation Hmm ? Så nu droppas det en jäkla massa....

Igår tränade jag med Evis,lite lydnad som kändes riktigt bra,förutom hoppet där hon bara fjantade Way Too Happy . Uppletandet gjorde hon finfint!!

Idag vart det lite uppletande med Gunnel/Hikka och Sofia/Stig. Alla 3 gjorde mycket bra uppletanden så vi var riktigt nöjda med dagen Thumbs Up.

Ha en trevlig helg

NINA11 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 4 kommentarer
APPELL Hällefors 070505

SPÅR: 10

BUDFÖRING: 6 - 6,5

LINFÖRIGHET: 9 - 9,5

FRAMFÖRGÅENDE: 6 - 7

PLATSLÄGGANDE: 7 - 8,5

INKALLNING: 10

APPORTERING: 9

HOPP Ö HINDER: 0

SUMMA: 254 p & uppflyttad!

11 Maj 2007  | Länk | Wilses Cram-Goa RESULTAT | 0 kommentar
MH 060916

MH i NORRKÖPING 060916

KONTAKT hälsning: 3

KONTAKT samarbete: 3

KONTAKT hantering: 3

LEK 1 leklust: 4

LEK 1 gripande: 4

LEK 1 dragkamp: 3

FÖRFÖLJANDE: 2 &4

GRIPANDE: 1 & 1

AKTIVITET: 3

AVST.LEK intresse: 3

AVST.Lek hot/agg: 4

AVST.LEK nyfikenhet: 2

AVST.LEK leklust: 3

AVST.LEK samarbete: 3

ÖVERRASKNING: rädsla: 2

ÖVERRASKNING hot/agg: 3

ÖVERRASKNING nyfikenhet: 3

ÖVERRASKNING kvarstående rädsla: 2

ÖVERRASKNING kvarstående intresse: 3

LJUDKÄNSL rädsla: 2

LJUDKÄNSL nyfikenhet: 4

LJUDKÄNSL kvarstående rädsla: 1

LJUDKÄNSL kvarstående intresse: 2

SPÖKEN hot/agg: 3

SPÖKEN kontroll: 4

SPÖKEN rädsla: 3

SPÖKEN kontakt 5

LEK 2 leklust: 4

LEK 2 gripande: 4

SKOTT: 1

11 Maj 2007  | Länk | Wilses Cram-Goa RESULTAT | 0 kommentar
Tävling!!

Ja då har vi varit i Hällefors och tävlat idag.
Jag och min mamma som var med som sällskap åkte runt 6:00 så att vi skulle hinna med å rasta hundar och även ta ett par koppar kaffe,samlingen var 8:00 så vi hade tiden på våran sida för en gång skull Clock ...
Väl där drar jag naturligtvis start nr 1,inte min favorit men efter lite positiv pepp av Evis (tävlade Elit lydnad) kändes det inte så tokigt iaf.
Spår 1 var på ett hygge med en hel del små björkar och varierande markvegetation,så det passade oss utmärkt iom att Goa tycker att jag är måttligt rolig att spåra Tongue Out . Men får hon jobba lite för det så brukar det gå bättre och det var precis vad det gjorde idag. Hon riktigt damsög spåret,alla pinnar med och domare som säger "bättre går det inte att gört"! Är tvungen att hålla med! Bow Down 
Tillbaka till stugan för att invänta dom andra,så skönt att bara sitta där i solen och kolla på lydnadshundarna.
Sedan var det dax för budföringen.... Goa hälsade på sitt lilla vis (dvs inte alls),ställer upp och ser att hon kollar in domare & tävlingsledaren.... Efter lite avvaktning kan jag skicka henne men är tvungen att ge ett DK. Hos mottagaren vill hon inte sätta sig så tjejen trycker på baken/håller henne i halsbandet tills hon skickar tillbaka Goa. Bet 6-6,5.
Platsliggningen fick vi fullt på,en mycket bra grupp,alla hundarna låg bra!!
Sedan direkt på lydnaden. Fick värma henne lite men inte som jag brukar..
Linförighet: 9-9,5 Trycker ngt,studsar
Framförgående: 7-6 Drar,ökar farten,tjuvar åt ena hållet,vallar vänder sig.
Platsläggande: 7-8,5 Starten,ngt steg,något sen ner.
Här var jag inte riktigt tydlig mot henne så hon vart lite vilsen....
Inkallning: 10
Apportering 9 Lätt tugg. Fick till ett j***a bra kasst!
Hopp 0 Hoppar ut vänder upp och springer runt..
Totalt 254p och uppflyttade High Five .
Jag är så nöjd med lilla Goa,hon tog sig igenom dagen med bravur!! Thumbs Up 
Nu ska vi vila ett par dagar tror jag och sedan ta sikte på Lkl.

Ha det /  Computer Nina


5 Maj 2007  | Länk | Våran vardag. | 10 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nina och schäfrarna Inka och Goa                                             Skaffa en gratis hemsida