Ikegårdens Vinka och Wilses Cram-Goa
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


.

Lördag: Har varit och tittat på när 3 st av dom jag tränar skyddet med tävlade lkl och 1 i ekl.

Var så imponerad av Sussie,Janne och Janne som skötte sig så proffsigt Well Done . Tyvärr inga uppflyttningar men det kommer!!

Sussie & Totte

Sussie och Totte

 

Camilla och Dilba debuterade i Ekl och det är en duo att räkna med i framtiden Thumbs Up ! Camilla/Dilba

Camilla och Dilba

Tack till Kerstin och Affe för att jag fick åka med er,mycket trevligt!

Idag: har Gunnel/Hikka och Evis/Indra tävlat apellen båda vart uppflyttade! GRATTIS!!!! High Five Hikka

Hikka

 Right Hug KRAM / Nina Left Hug 

 24 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 1 kommentar
Reserv,reserv osv....

RESERV.....det är vad vi har blivit på dom tävlingar vi hade annmält till. En tävling har varit,där var jag 6:e res,en är i helgen den är jag helt borta på.Och inte lär vi komma med på dom resterande för dom tar 10 spår och vi är 7 och 8:de reserv  Tears.  Känns lite motigt just nu men vi får komma igen under våren!

Har tränat Hkl momenten mera seriöst nu och det känns riktigt bra må jag säga. Framåtsändandet,kryp,ink är ju dom momenten som vi tragglar med just nu Tongue Out ,små framsteg varje gång så det känns mycket bra!

Skyddet kör vi 2 gånger i veckan och det är sååå j***a skoj!! Jag är ju lite trög i skallen *asg* så Affe har det inte lätt.....Goa sköter sig fint iaf! Många av dom som vi tränar med ska tävla nu till helgen så då blir det till att åka och hejja  Woohoo + lära sig hur det går till på tävling Hmm . Man blir ju lite små sugen om man säger så men den tiden kommer... Fainting 

Mozart,Inka & Goa
                           

Sov gott / Nina


20 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 3 kommentarer
=)

Här har det varit så lugnt ett par dagar,inte gjort något speciellt.... Fick med mig Kjell ut i skogen å la spår åt alla hundarna i torsdags. Mopsen var otroligt bra!! Vägövergång med förledning - detta klarade han med bravur! Goa spårade bra men hade 1 pinne bort :( Inka spårade finfint  som vanligt!

Idag hade jag tänkt att åka upp till klubben en kortis på em men vi tog 4-hjulingen å åkte en långvända istället.   

Ha en trevlig helg!!!!!!

Inka,Goa & Mozart

15 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 1 kommentar
;)

Helgen har varit lugn. I lördags var vi till mina föräldrars sommarstuga och hjälpte till med att fixa en grind bla. Tränade lite med Goa,transporter,korgen och lite kryp. La även ut min mamma i skogen för att se om Goa skulle passa som sökhund *s*. Skulle kanske funka..... Om inte annat måste det funka om vi någon gång tar oss till elit skydd... Huuuuu

Idag har vi varit och tränat skyddet och det var inte så mycket att säga om det,är ju ganska likartad träning just nu,men både jag och Goa är nöjda med träningen!!

Är riktigt trött så detta var allt för idag!

En spanande Goa!

Vackra Inka.

GOD NATT / Nina

11 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Spår

Idag var vi ut och spårade med Sari och Caesar,oförskämt tidigt dessutom... Nejdå jag ska inte klaga,klockan var faktiskt 9:00 och gulliga Sari hade redan fixat mitt OCH hennes spår. Efter en hel del prat så var det dax för Caesar att ta sitt spår,vad bra den hunden spårade Good Job. Sedan var det Goas tur. Sari hade lagt ett lkl spår och det var ett bra tag sedan Goa fick lite längd på spåret.... Men man kan inte annat än att vara nöjd med alla pinnar hem och en tid på 19 minuter,med lagoma stopp vid pinnarna.Tiden har annars varit en liten "plåga" för mig,vet ju inte hur mycket jag har att spela på om jag börjar få ont,men man kan ju milt uttryckt säga att jag var glad efter detta passet!! Too Happy 2 


Sari och Caesar ska iväg.


Apporten är funnen!!

På em var vi upp till Falun med mopsen,han har en svullnad på vänster fram,men det var bara en liten åkomma som lite piller ska klara av! SKÖNT!!!

Inka Changing Color Heart har bara varit med idag,hon fick springa lite på morgonen när vi var ute med 4 hjulingen men bara någon km och i hennes tempo = lugnt. Men hon sov sig genom nästan hela träningen så nöjd va hon mtii hjärta!


Söta Inka

Sov Gott // Nina

7 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 0 kommentar
Tränat som en galning

Oj vad vi har legat i och tränat på sista tiden. Skydd mån och ons och så lydnad och spår har vi fixat med. Men vi kommer ha ett trevligt schema från fom nästa vecka. Skydd mån,ons - spår ons fm och så lydnad på torsdag. KUL!!!!

Har varit hos Affe och Kerstin idag och är nöjd med kvällen. Hade sådan tur att Goa fick låna en korg av Sussie som Goa ska bekanta sig med. Här hemma har vi påbörjat övningen - korgen är supertrevlig *hihi*.

Mopen provade den oxå:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FRÄCK mops eller hur!!!

Sov gott // Nina

5 September 2007  | Länk | Våran vardag. | 5 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Nina och schäfrarna Inka och Goa                                             Skaffa en gratis hemsida