|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2019) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fried rice...
Hej! Ja, det blir mycket recept här. Fast intresset är stort. Nu har jag skrivit av ett som jag hittade i en matbutik. Verkar så gott! Kram :- )
Fried rice 4 port.
2 1/2 dl. basmatiris 2 vitlöksklyftor ca 650 g. strimlad kycklinglårfile 1 msk. olja salt nymald svartpeppar 2 msk. skalad finhackad ingefära 1 påse wokgrönsaker (Thai, a 600 g.) 1 1/2 tsk. röd currypasta 2 msk. japansk soja 2 ägg 1 lime
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Skala och finhacka vitlöken. Stek kycklingen i oljan ca, 5 minuter, salta och peppra. Tillsätt ingefära och vitlök, stek ytterligare 2 minuter på lägre värme så att inte vitlöken bränns. Lägg kycklingen åt sidan. Stek de djupfrysta grönsakerna i het stekpanna tillsammans med currypasta. Krydda med salt och peppar. Blanda ned kyckling, ris och soja i grönsakerna och stek tillsammans ytterligare ca, 3 minuter. Knäck i ägg och stek ytterligare 3 minuter. Servera med limeklyftor
|
20 Februari 2014
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|
|