|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Maj (2019) |
|
|
|
(7) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(8) |
|
(10) |
|
(4) |
|
(13) |
|
(4) |
|
(8) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(7) |
|
(10) |
|
(2) |
|
(11) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(25) |
|
(14) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(3) |
|
(3) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(6) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(2) |
|
(5) |
|
(4) |
|
(5) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(7) |
|
(5) |
|
(11) |
|
(4) |
|
(2) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(6) |
|
(1) |
|
(3) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 278 |
Kommentarer: 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gott brödrecept! :- )
Hej! Dessa har jag bakat flera gånger. Fryser man och sen tinar, smakar de nybakade ändå. Kram :- )
Halvgrova frallor
Ugn 250 C
1 liter mjölk 4 dl. fiberhavregryn 1 dl. ljus sirap 1 tsk. salt 2 paket jäst 100 g. smält smör ca 1 kg. mjöl
* Koka gröt av 5 dl mjölk och havregrynet. Blanda i resten av mjölken & sedan resten av ingridienserna. Baka ut till frallor direkt. Låt sedan jäsa över täckt i 30 minuter. Grädda mitt i ugnen 10 - 12 minuter.
( Degen är lite kladdig men bör kunna göras runda frallor av )
|
28 Februari 2013
| Länk
| Dagbok ibland...
| 0 kommentar
|
|
|