Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


semester :-)

Här är det som på många andra bloggar inte många uppdateringar just nu...
Jag har haft semester och det har ju inte direkt inneburit att man tagit det helt lugnt!
Det har varit massor av kuligheter inplanerat och nu sitter jag här, sista veckan på denna semesterperioden, men å andra sidan så blir det faktiskt bara en vecka på jobbet innan det är dags att vara ledig ytterligare en vecka.
Då styr vi kosan ner mot High Chapparall och SM:et. Skall bli hur kul som helst!
För en gång skull har jag unnat mig en hel vecka vid denna begivenhet. Annars brukar jag vara en av de "sista" som anländer, och kvar finns alltid den sämsta campingplatsen... Men icke i år! :-)
Helgen innan "SM-veckan" har jag dock lyckats att pricka in ytterligare ett helgläger på jaktsidan, skall bli riktigt kul!

Hittills under semestern har jag hunnit med att fara både kors å tvärs och till allra största del har det varit hundträning inplanerat :-)
Det började med en lydnadshelg i Oskarström, därefter vart det raka vägen upp till Årjäng, en pysselvecka ihop med brorsan och hans barn, mängder av kantareller plockades det, de verkligen flockades i gula hav i skogarna, härligt!
Eddie kommer nog att bli en riktig liten skogsmulle tror jag, han är så härlig som gärna följer med på promenader, plockar och RENSAR svamp älskar att pyssla med Vinna - tycker att han påminner en hel del om farfar :-D
Vi hann med en sväng in på Årjängstravet och förlorade lite slantar ;-) Kul ändå!
Sedan kom en del hundkompisar upp både med och utan husvagnar och vi fick en ritkigt trevlig vecka ihop som innehöll både, jakt-, uppletande-, spår- och sökträningspass.
Träffade dessutom lite nya härliga människor från Årjäng att träna ihop med, kanon!!!!
Jag hann även med att åka till Arvika för att besiktiga både bil och husvagn, bilen fick anmärkning på en bakbroms som låg på, surt då jag bara månaden innan hade pungat ut med flera tusen och bytt samtliga bromsar på Volvo verkstad :-(
Där får de bakläxa, hoppas att jag slipper betala för det!
Från Årjäng var det raka vägen ner till Fegen för ett helgläger på jaktfronten med en Walesisk -säger man så- instruktör, Mr Roger Phillips.
För min del var det en kanonhelg, vi fick massa beröm och mängder med bra träningstips och Vinna skötte sig exemplariskt!
Nöjd och glad åkte jag hemåt och sov i typ två dagar :-) Lite mör!!!!
Resterande del av den veckan blev det lite större städning här hemma, både inne och ute, samt att jag passade på att käka middag med lite folk som jag i vanliga fall inte hinner träffa mer eller mindre... Dessutom blev det lite äventyrspromenader, dvs promenader som man aldrig tidigare gått och inte riktigt vet hur eller var det slutar :-) Vinna var i vart fall nöjd, själv blev jag helt slut, två utav dagarna var vi ute i drygt 3h, inte riktigt planerat men det känns härligt att sätta sig ner o slappa på kvällen när man rört på påkarna ordentligt!
I helgen var vi uppe och kikade på jaktprov på Huneberg, där flera duktiga kennelkompisar startade och plockade hem pris i olika valörer, bra jobbat! Jag blev såååå sugen på att anmäla! Men jag har bestämt mig för att vänta tills i höst, måste träna lite med vilt innan, denna gången skall vi inte hetsa på, bättre ta det liiiite lugnt och förhoppningsvis på det viset undvika att det uppstår massa oönskade beteenden.
Igår var det ytterligare en lååång promenad, därefter åkte vi ut på grillkväll på klubben mkt bra initiativ av Bengt och Susanne! Det var en riktigt trevlig kväll!
Nu är det uppladdning inför nästa läger!
Jag skall ge mig iväg på torsdag, då blir det sök för hela slanten, skall bli sååå himla kul att komma igång med söket igen :-D
Efter helgen som sagt är det dags att börja jobba igen...
Men så har man ju fortfarande SM:et att se fram emot!
Sommaren är ju inte slut än på ett tag!
2 Augusti 2011  | Länk | BLOGGEN | 4 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Heléne Gustafsson                                             Skaffa en gratis hemsida