Rapport´s Quintus
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Black Army!

Idag har det varit ett trevligt återseende med Black Army. Trist bara att inte Jennie kunde vara med men hon är nog den sista att hålla med om det haha Gud så skönt att åka till värmen. Hade gärna följt med ;)

Tycker att det går framåt för alla och O blir bättre för varje gång vi ses. Hon går underbart när hon kommer in i rätt sinnesstämning :) Du är tapper A, kämpa på så kommer det att bli BÄST! Lilla R som vi ser nästan dagligen gör även hon stora framsteg och jag är så stolt över min bästaste E som har ändrat sig så för att kunna förvalta denna hunden på bästa sätt <3 Det var till och med framsteg från igår vad gäller positionen i ff. Häftigt att se. Sen att jag behöver se dem och påminnas om hur R var INNAN antilopen är dagens sanning. Det ger mig tro och hopp om en fin fin framtid med lille Q haha.

Quintus arbetsvilja är det ingenting att klaga på. Han har en kontakt som jag är helnöjd med och han klarar att hänga i längre och längre sträckor utan belöning eller annan påverkan. Han är fiin min kille. Idag var jag benhård och gjorde bara det jag och träningsdagboken kommit överrens om. Det kändes lite tråkigt att inte göra mer när han var i så fint focus men samtidigt är det viktigt för mig att först hitta en lösning på hur vi ska fortsätta innan jag klampar vidare. Vi gjorde iaf två omgångar med omvänd antilop och resultatet var som alla andra gånger: Q letar hundraelva flyktvägar innan E trycker fram honom till mig haha Jaja, hoppet är det sista som dör ;) Kontakt blev det också och vi gick raksträckor enbart och nu ska jag ändra min hand lite i belöningen. Alltid kul att få med sig något nytt hem och fundera på.

De andra fixade lite med uppletande också men vi styrde kosan hemåt. Varför släppa honom på ett uppletande när han inte kommer med sakerna utan protest?! Tja, man kan ju byta säger nog många då. Nope, är man inte på humör för att byta kan man lika gärna avstå och det gjorde vi =) Ätandes på en god kaka och ett gott päron. Tack U och E ;)

 

Kram kram

17 Januari 2010  | Träning | 3 kommentarer
Roligt att det går framåt för er. Nästa gång kommer Keijo och jag men han fick inte belasta denna gång vi skall till Solstaden med den jäkla tån och utvärdera under veckan men nästa gång kommer vi och kollar er

Webbplats: http://www.erikashundar.se
Skrivet av Erika & keijo den 18 Januari 2010 07:58
Min kondis blir fantastisk med antilop träningen. Tack lille Q för det ;) Och trägen vinner, eller hur...
Skrivet av Eva den 18 Januari 2010 21:44
Låter bra det Erika! Du är efterlängtad =)
Skrivet av Eleonor den 18 Januari 2010 09:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Quintus *********                                             Skaffa en gratis hemsida