Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
7
8
9
14
15
21
22
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2022)
>>


Top Gun - Maverick

Igår var jag på kontoret vilket jag var glad att det fungerade då jag hade varit jätteallergisk under söndagen. Det kändes bättre även om jag inte var 100 och jag hann med en massa bra personliga möten under dagen.

När jag hade arbetat klart åkte jag in till stan och parkerade på Elisabeths jobb innan jag bytte kläder till vit T-shirt och solglasögon och promenerade ner på stan. Väl på plats så stod jag bland en massa andra människor som var klädda på samma sätt och skulle se Galapremiären av nya Top Gun-filmen.

Jag hade med mig min gamla kompis Tommy och vi fick vara med om mingel med snacks och dricka och sen fick vi se filmen som vi tyckte var riktigt bra. En lite extra rolig sak precis innan filmen började var att han som flög med Iceman i första filmen var på plats i sin flight suit och pratade lite om den gamla och den nya filmen. Det är även samma skådis som var med i en massa filmer runt den tiden i mindre roller och dessutom var poliskapten i Pacific Blue och den snygga killen i Roxanne.

Kul kväll och jag är väldigt tacksam till Valters familj som gav mig detta i födelsedagspresent.

Vi skrivs!
24 Maj 2022  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Vad gör man utan handboll?

I helgen har vi inte haft några matcher eller träningar med handbollen så vi har passat på att göra annat. Dels så har vi haft några bokade aktiviteter men vi har även förberett lite saker som kommer framöver som vi inte har hunnit innan så det har varit bra.

Aktiviteterna var att vi i fredags var med och firade av Anders, Johan och Jocke som har varit tränare för P05 i ett antal år och nu lämnar över laget till klubbens juniorverksamhet. Det var trevligt och faktiskt så pratades det en hel del om våra killar också vilket var kul.

På lördagen var vi iväg och hjälpte mamma med hennes garagenyckel som skulle lämnas in och lämnade Ludwig på Friends där han skulle på AIK-match tillsammans med några kompisar. Under tiden så hängde vi i MOS och fikade och hängde lite och på kvällen beställde vi hem Pinchos och drack den champagne som jag fick av föräldrarna som 50-årspresent.

På söndagen tillbringades dagen på Gröna Lund där vi hade lagaktivitet med P07. Det blev en väldigt bra och solig dag trots att jag var tvär-allergisk och vi fick dessutom ett väldigt roligt besked som vi presenterar senare i veckan.

Vi skrivs!
23 Maj 2022  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Försäsong

Med P07 kör vi fys året om så det pass som Maria körde med killarna igår var ganska tufft men det var inget som våra killar inte är vana vid. Det är flera lag som inte tränar nu så vi kunde utnyttja mer tid i hallen och körde fysen inomhus innan vi drog igång handbollen. När handbollen började så anslöt Wille född 06 som ska följa med till cupen hos Önnered om några veckor och vi körde tema Jugge med alternativ och mycket spel. Det blev en bra träning.

Direkt efter 07-träningen åkte ja vidare till Enstaspåret där Tomas hade dragit igång herrträningen. Temat för dagen var backen och det finns en riktigt brant jobbig backe på 2,5-sträckan som han hade hitta och killarna körde på riktigt bra. Imponerande inställning.

Nu är det snart helg och den inleds med att vi ska på fest ikväll, imorgon ska några av killarna på fotboll och titta på AIK och på söndag har vi lagaktivitet på Gräna Lund så det blir en bra helg.

Vi skrivs!
20 Maj 2022  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Folk

Igår så inleddes kvällen med 07-träning. Vi var lite fler än vad jag hade räknat med av olika skäl så jag fick tänka om lite i min planering så det blev en ganska bra träning.

Anledningen till att vi var många var att vi dels har fått en ny spelare i Adrian från Hammarby som vill testa att köra med oss istället. Superkul även om jag förvarnade om hur stor vår trupp är och att det kan bli jobbigt att sitta och åka så mycket.

En annan anledning är att P06 fram till sommaren tränar med oss på onsdagar och hittills så fungerar informationen från dem till oss ganska dåligt så jag hade ingen aning om hur många de skulle bli och de var ovanligt många och då hade de dessutom en kille från Sollentuna och en kille från Åkersberga som var där och det vore ju bra för mig att veta.

Idag har vi också ett par gäster på träningen och det beror på den inbjudningscup hos Önnered som vi ska åka till om några veckor så vi får en chans att träna ihop oss ordentligt. Det är 3 killar från P06 som vi har bjudit med och sen är det en målvakt från HJ (född 06) samt en kille från Kungsängen som är född 06 och som funderar på vart han ska spela nästa säsong.

Vi skrivs!
19 Maj 2022  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Utvärdering

Efter en lite rörig dag där vi hade skjutsat in mammas bil och hund till stan då hon hade fått komma hem från sjukhuset så åkte vi vidare till Elisabeths jobb. Hon skulle ha ett fysiskt möte där och jag skulle ha ett Teams-möte i bilen. Efter våra möten åkte vi hem och avslutade arbetsdagen hemifrån.

Efter jobbet drog vi till Tibble där vi skulle vara med i en gruppintervju med Jennie Linell som en utvärdering i studien runt I-Protect som vi har deltagit i. Det blev en bra intervju där vi kunde prata om hur vi hade använt appen och hur det hade fungerat för oss.

Nästa stopp var Gribby där vi hade n gäst på träningen som jag kan skriva mer om längre fram. Lite av en överraskning men kul att han vill köra med våra killar. Det blev en ok träning men tempot blev ganska lågt då vi fokuserade på våra målvakter med hjälp av duktiga Henrik Smedby som var på plats andra halvan av träningen.

Nu har vi börjar försöka planera upp den kommande säsongen med de utmaningar vi står inför med att vi får n en massa nya spelare som är 1 år äldre i truppen så att det blir så bra som möjligt för hela gruppen.

Vi skrivs!
18 Maj 2022  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Magnus Elmgren                                             Skaffa en gratis hemsida