Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Igår var Linda och La Luna L och tränade för Emma Emanuelsson på Grevagården, bra gjort av Linda att åka själv, det är ju ganska långt, och blev ju sent innan dom kom hem, och Luna kan ju vara lite orolig i transporten, men det gick tydligen bra med allt, Luna skötte sej exemplariskt både  med träning, lastning och att åka, så roligt att det går så bra.

Den 12 februari skall dom ställa upp i en klubbtävling i dressyr, skall verkligen bli kul att se om den goda Luna kan hålla sej på mattan, hon brukar ju ha en del åsikter om det mesta, bara att hålla tummarna att det går bra.

När jag kom till stallet imorse hade Carizzimo lagt sej fast i boxen, men det är ju inte så mycket man kan göra, så jag började fodra dom andra, tänkte att han gör nog en kraftansträngning när det hamnar havrekross i krubban, och mycket riktigt, efter en stund så kunde han ta sej upp, blev sugen såklart, skönt när dom inte gör sej illa. 

Anna-Greta

26 Januari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Här händer inte  så mycket just nu, vi hade hovslagare Martin här i går, han är så lugn och bra med våra unghästar, vilket är guld värt, han är så noga med att kolla så dom har rätt benställning, vilket är så viktigt att se upp med, när  det  går att påverka, under växtperioden,, har dom växt färdigt är det ju för sent.

Hoppas det kommer snö så det blir bättre i hagarna, jobbigt för hästarna att gå när det är så ojämnt, men skönt ändå att det är fruset så dom slipper lera.

I nästa vecka skall Linda och Luna på träning i Grevagården för Emma Emanuelsson, bara att hålla tummarna att det går bra.

Anna-Greta

20 Januari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag var vi i Mariestad och kollade på Linda och Luna, dom var anmälda till 95 och 105, fick dock två stopp på hinder nummer 3 och 4 i 95, man får inte glömma att detta är helt nytt för Luna, och   man vet ju att hon har en hel del bestämda åsikter vad hon skall göra och inte göra, men Linda är ju erfaren när det gäller speciella hästar, hon slopade 105 och startade utom tävlan på 95 igen, och visade Luna var skåpet skulle stå, och då var det inga problem.

Här på Anderstorp är det bara bra med hästar, katter , och hund, samt människor,( ni ser vilka som kommer sist ).

Anna-Greta 

8 Januari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida