Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anmderstorp

Nu har hovslagare Martin varit här och verkat alla två hästar, Lillan hade stor uppvisning i boxen ( fick överta Capisce box som ju är ganska stor ) hon stegrade sej och sparkade bakut som en rodeo häst, Martin tittade på henne och säger denna häst har jag tyckt om ifrån hon var föl, så klok, och titta på överlinjen och halsen inte många hästar som har detta, kan ju hålla med vad det gäller extriör men men detta humör, skall bli roligt att se hur hon tar detta med lastning och att åka transport, men verkningen gick bra hon vet när det är dags att uppföra sej.

Luxor L är hos AnnSofie Ahlsten för att utbildas, behöver komma ut för att miljötränas och få börja hoppa under ryttare, skall bli spännande att se hur detta går.

Anna-Greta

25 Januari 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu har Capisce L precis åkt härifrån, gör ont i hjärtat när mina barn försvinner,hon skötte sej med bravur, som en gammal häst fast det var mörkt, och en ny kompis i transporten, är så glad att hästarna har förtroende för människor så dom litar på att det inget farligt är som vi hittar på.

Bara två hästar kvar i stallet, det som är positivt är att mockningen blir lättare, men blir ju kallare , får slopa att ha på fläkten.

Får bli träning med lillan och Cassie i sommar, (med lastning) gäller nog att börja i tid, då lillan har en hel del åsikter om det mesta.

Anna-Greta

17 Januari 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

God fortsättning till er alla.

Igår kväll hade vi kärringträff hos Kerstin, så trevligt och roligt att få prata häst, man tänker inte på att klockan går fort när man har trevligt, så det var lite segt att gå upp till hästarna i morse.

Hörde av Gia att Henrik Ankarcrona skall rida Kingstone L, tydligen håller Bruce Godin på att bygga stall i Danmark så det dröjer ett tag innan min bäbis får flytta dit, men det är ju roligt så länge han får vara i Sverige så man kan följa honom på tävlingar.

Och snart åker Capisce L här ifrån, det vill säga om hon vill gå på transporten det vet man aldrig, bara att hålla tummarna att det går bra.

Det tar på hästarna här, kommer bara att bli två kvar.

Anna-Greta

3 Januari 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida