Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Sammanfattning Flyinge...

Svenska avel- och sport championatet 2010 på Flyinge är nu över. Sammanfattningsvis så deltog 3 uppfödningar från Stall L och Anna-Greta o Per-Inge Högberg som uppfödare, inte illa pinkat de, lite att skryta över ;)

Vi börjar med 3-åriga Kingstone L som idag äga av Teg o Gia Hullberg. Är det nån som har missat de så blev han 3:a!!!!!! med poängen 9,5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6-åriga Anders Viktor L som ägas av Anna Ellhage och rids av Johan Lundh. I första omgången blev det en bom ner, i andra omgången blev det en nolla vilket ledde till final!! :) I finalen blev det en bom ner, så sammanlagt blev det 8 fel och en 28:e plats av 118 startade... finns även film på finalritten på equipe.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sist men inte minst... så deltog också 7-åriga Cara L. Vi hade hört att hon inte skulle delta först då hon inte tävlat nått de sista då det inte funnits tid till det, men med var hon iaf.... :) de föll några bommar, men hon kom iaf till final, där de även där föll nåra bommar, men hon såg jättefin ut på filmen.... det är alltid kul att kunna se dem :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Så totalt va de med 3 avkommor efter Månstrimma och alla gick till final, de ni!!! haha de är bara och njuta när de går bra, det är ju trota allt det som gör att uppfödarna lägger ner allt slit som är ett måste... Det finns inga ord som kan beskriva Strimma rätt.... Hon e helt enkelt enastående!!!

// Linda

25 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Flyinge

Anderstorp

Fick rapport ifrån Ted idag, han berättade att Kingstone älskar att visa upp sej, kom att tänka på att mormor Månskära var lika dan.

Jättekul att han knep tredje plats.

Imorgon går Anders final, och Cara kom oxå till final fast hon hade 2 pet, så det kan ju inte bli någon framskjuten placering, men som sagt bra ändå att gå till final.

Anna-Greta

23 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Fyinge

Anderstorp

Idag har det varit mycket titta på onlain från Flyinge, Anders har gått till final på söndag, och Kingstone går final kl. 6 ikväll så det är bara att hålla tummarna att dom sköter sej.

Tyvärr så fick Cara två pet så hon gick inte till final, men jag är jättenöjd ändå, inte många som har tre hästar samtidigt till Flyinge,och efter samma mamma, min Strimma är otrolig, inte bara att hon har ett underbart temprament, och är världens goaste häst, även om hon inte tävlat själv, så har hon fått fantastiska avkommor,jag bara älskar denna häst.

Fortsättning följer.

Anna-Greta

22 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 2 kommentarer
Nu händer de lite grejer...

Ja nu e de lite lite som händer här....

Hästarna har som Greta skrev fått komma in nu och ja tror de stormtrivs i de nya stallet :).... e ju bara lite jobbigt att mocka för stackars Greta. Är alltid lättare att hantera och greja med unghästarna när de står inne också...

Var ju även på Markebäck och tränade för Anna Emanuelsson i lördags, då snälla Pelle körde mig :) De gick jättebra, bara att han hoppa för bra o högt nu när han inte hoppat på ett tag.... ja höll mig kvar men de va banne mig på gränsen. Skönt är iaf att han va så lugn, man vet ju aldrig hur de kan reagera på andra platser o massa hästar i rörelse. Kan väl skryta lite om att han är så himla bussig (peppear peppar) han hoppar hur vi än kommer o bryr sig inte ett skit i om de e vattenmatta, grindar, sockerbitar, solkatter eller andra konstiga grejer under eller på hindren... vilket gör att ja blir mkt tryggare

Sen har ja anmält mig i all hast till Mullsjö lokal hopptävling, nu på söndag, de e ju bara o köra.... har inget att vänta på, de e bara att börja från början o se hur de går...

O nu till de mest aktuella o roligaste!!!! Breeders o svenska avels o sports championatet. 3-åriga Kingstone L har gått till final!!!! som går av stapeln på fredag, spännande. Idag så e de 6-åriga Anders Victor L tur för första kvalet, senare i eftermiddag, håller alla tummar. Cara L kommer inte att delta, men alltid kul att hon kvalat in :)

Mer rapporteing om hur de går på Flyinge kommer :)

//Linda

 

21 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu är det nog dags att ta in hästarna, verkar vara slut på det fina vädret, tur att allt är klart i stallet.

Linda varit på Markebäck med Ville och tränat i Lördags, han tycker det är jättekul att hoppa, Linda har fullt upp med att vara kvar i sadeln.

Denna veckan är Breeders, får vi se hur det går för "våra" hästar, verkar som även Cara L skulle deltaga i 7-års championatet, hon är iallafall med på startlistan.

Anna-Greta

17 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Nu är de höst...

Ja nu är det verkligen höst! Och med höst menas även breeders för unghästar och uppfödare. I år kan vi glädjas åt att Johan Lundh vill delta med Anders och nu har de kvalat in :) Förra helgen tävlade Anders i Jönköping och nollade 1,35! Han startade även den första vad vi kan se 1,40, där han nollade grunden, men fick med ett par bommar i omhoppningen. Vi får absolut inte glömma att 3-åriga Kingston även kommer att delta i Breeders efter sin prestation på treårstestet :)

På Anderstorp så går hästarna fortfarande ute så länge det inte börjar regna. Stallet är annars klart sen länge och nu har även de nya delarna som returerades av vattenkopparna kommit :)

Imorgon ska vi släppa ihop Ville och unghästarna och hoppas att de ska kunna gå tillsammans för att underlätta sen när de ska in och ut varje dag.

 

// Linda

8 Oktober 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida