Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Ja ha så var det dags igen då, Carizzimo skulle komma hem igår, men han har fått en cysta på näsan som måste opereras bort, mammas prins, så ny tid i Skara den 6 nov., så Ann-Sofie tog med honom hem igen och lovade fixa detta, hon är en riktig pärla, så då kan vi hoppas han kommer hem efter operationen.

Kan säga att jag blir lite trött på all sjuka hästar, men tycker att Cassie ser lite bättre ut på ögonlocket nu, så vi får hoppas att dom tycker samma i Skara när vi skall in den 5 nov., vi börjar bli bekanta med dom i Skara.

Och Röde Baron är också kollad i Husaby, går åt rätt håll ,men skall ändå ta det relativt lungt några veckor till, får säga att Linda har en ängels tålamod, håller tummarna att det går vägen med våra hästar.

Coimbra L börjar att bli lite rund, och verkar vara tillfreds med tillvaron att vara blivande mamma.

Även Spendrup L är exporterad numera, jaja bara att gilla läget. / Anna-Greta

28 Oktober 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

 Förra veckan var vi på Skara Djursjukhus med Cassie, hade blivit lite bättre, men vi skall in igen den 5 nov för behandling igen och sedan uppehåll två månader och sedan ny behandling, inte så man hoppar högt precis med tanke på att hon har förstått att det kanske inte är så roligt att åka till Skara och få en massa sprutor, tog en hel del tid att få på henne, så jag fick ringa Skara och säga att vi var en halvtimme försenade, ja bara att bita ihop.

Måndag kommer Carizzimo hem till Anderstorp för vila, Ann-Sofie kommer med honom mammas prins.

En nyhet, idag åkte Anders Wictor L, är såld till USA Florida, först med lastbil till Holland idag och sedan flyg till USA  imorgon, kan inte förneka att det gör ont i hjärtat, men förstår ju att Anna naturligvis måste sälja hästar kostar ju massor att ligga ute och tävla, är ändå glad att han har fått möjlighet att komma upp i svår hoppning med Johan, har varit så roligt att få vara med på den resan.

Anna-Greta

23 Oktober 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu ger jag snart upp, blir så TRÖTT, fick ett telefonsamtal ifrån Axvall, då har lillan blivit halt, men tur i oturen så kunde veterinären på Axvall kolla henne och röntga, det visade sej att hon fått en smäll i kronleden när hon var föl, men veterinären trodde inte hältan kom därifrån utan att hon var tunn i sulan nyverkad innan hon åkte, men sedan sa han att tillväxt sonerna inte var slutna, så han tycker hon behöver mera tid att växa till innan vi börjar jobba henne, så följden blev att vi åkte och hämtade henne idag, så vi kommer att vänta till nästa år att rida in henne. Lite sorg i stallet när vi hämtade henne tydligen favorit, Felicia som var skötare var ledsen, och sa att hon hade fäst sej vid henne, tror att det var ömsesidigt, Iallfall får vi se vad som händer om lillan kommer tillbaka till Axvall , i villket fall måste hon röntgas innan vi sätter i gång henne. Ja ja man börjar bli van.

I onsdags var Peter Ericksson i Karleby och höll träning, Ann-Sofie hade fixat så att någon filmade Carizzimo L när hon red, han var riktigt fin, blir nog häst av honom också,  prinsen skall hem om tre veckor för att vila.

Anna-Greta

10 Oktober 2014  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Idag har vi varit med lillan till Axvall för inridning, konstigt med hästarna, hon har gått på som en klocka var gång vi tränat med henne, men så icke idag, vi fick hålla på en kvart innan hon gick på, tror att hon kände på sej att jag var lite nervös att just detta skulle hända, men när vi åkte var det helt lungt i transporten, väl där så uppförde hon sej med den äran mammas duktiga tös.

Väldigt trevliga människor som håller i utbildningen, man kände sej verkligen välkommen, vi fick gofika (hembakat) med kaffe och dricka.

Och Ann-Sofie har tränat för Peter Eriksson fick beröm för Carizzimo, så roligt.

Så har vi varit i Skara med Cassie för behandling, vi fick inte så mycket svar ännu ,vi skall in den 15 okt. Då får vi höra om dom kan säga något mera.

Anna-Greta

5 Oktober 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida