Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Äntligen verkar det som det har blåst färdigt, fruktansvärt jobbigt, hästarna tycker heller inte om det.

Har stora problem med mugg på ett åringarna dom står på dubbel dos med hippotrim, och metacam en gång om dagen, men svullnaden vill inte gå ner riktigt på Carizzimo, skall ge honom domesedan idag och se om jag kan få bort det mesta.

Vi har flyttat dom till andra sidan vägen är renare där, men det är ju lite bökigt att behöva gå dit med dom, hoppas det blir kallt och kommer snö snart.

Den 5 dec skall vi på återbesök med Mary, hoppas det är sista gången på ett tag, blir dyrt när försäkringen gått ut, (gäller ju bara 100 dagar), hon är bättre nu så det är bara att hålla tummarna

Anna-Greta

29 November 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har vi varit i Mariestad och kollat på Linda Persson och La Luna L, dom gick två  clear round 70 och 80 och fick sina två första rosetter idag, bra gjort, märks att Luna börjar komma upp i kondition, många sparkar och bockningar, men Linda bara skrattar åt henne, precis vad Luna behöver en trygg ryttare som hon kan lita på.

Anders Wictor L har plaserat sej i helgen en fjärde plats i 130 och en tredje plats i 140, jättekul, synd att man inte var på plats och kollade, men kanske lika bra har ju en viss förmåga att bli nervös när det drar ihop sej till tävling.

Mary är något bättre verkar inte halta lika mycket nu, håller tummarna att det går åt rätt håll.

Anna-Greta

20 November 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Inte så mycket att skriva om just nu, kämpar med mugg på Carizzimo L och La Paz L, dom är väl inte överförtjusta att matte smörjar morgon och kväll, men har iallafall inte fått någon spark ännu peppar peppar.

Är bekymrad för Mary som verkar blivit sämre, haltar mera tycker jag, vet inte vad man skall göra då röntgen visar helt ok.

Har talat med Leif, verkar gå fortsätt bra med Luxor L och Heart L, det var säkert bra för dom att byta miljö, blir spännande att följa dom i fortsättningen.

La Luna L skall starta clear round i Mariestad på söndag, skall försöka åka och kolla då, alltid kul när det händer något med våra hästar.

Anna-Greta

16 November 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag är inte så muntert precis, var och kollade Cassie på 90 dygns dräktighet, och då visade det sej att hon hade resorberat, vad man blir trött,inte nog med att det kostar en massa pengar, hållit på hela sommaren och åkt och seminerat, till och med bytt hingst och så när det äntligen blir dräktigt så går det så här, man vill bara ge upp, hoppas nu att det går bra med Strimms, så det inte händer något med henne oxå.

Talade med Leif idag och det går bra med ungtupparna sa han, ändå något att glädjas åt.

På fredag skall vi på återbesök till veterinären i Skultorp, med Mary, tycker att hon blivit bättre, glömmer till och med att halta när det dyker upp andra hundar, och det finns en massa kissfläckar att lukta på.

Anna-Greta

2 November 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida