Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp 3

O vad jag blir trött på detta regn o nu snöar det åxå, idag får det inte bli lång stund ute med Strimms o lillan, det lilla trollet sprang som en tok när hon kom ut idag, bara väntar att hon skall halka in i staketet, imorgon är det dags att åka till kliniken igen, tog fel på dag trodde det var torsdag vi skulle åka, tur att Linda redde ut begreppen åt mej, hon skrev att Luna var nyklippt till onsdagens träning o då gick det upp ett ljus för mej visste att det var samma dag vi skulle in med bäsen, dålig ordning jag har på dagar hur skall detta sluta?

Det gick strålande för Spendrup L på julhoppet, nolla i båda klasserna trots tomtar o glitter, beror nog på piloten åxå, lugn o trygg, så roligt att få en så duktig ryttare på vår kille.

Ja Anders Wictor L har åxå duktig ryttare, Johan Lund, måste snart åka och titta när dom är i närheten.

Anna-Greta

27 November 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har Martin hovslagare varit här, trodde inte han skulle klara alla hovar med så mycket mugg, men det klara han galant lugn o trygg, och lillan var såååå duktig trots sin skada, mammas.

Idag tog vi av skorna på Cassie åxå, hoppas vi får klartecken att släppa Strimms o lillan i stor hage, skall på återbesök till kliniken på torsdag, isåfall släpper vi hop dom med Cassie.

Anders fick ett nedslag i 150 o 145 i Flyinge, bra gjort tycker jag.

Denna helgen skall Spendrup L igång startar 110 o 120, får vi se hur detta går bland tomtar o glitter, han är ju inte precis den lugnaste när det är nytt att titta på.

Anna-Greta

 

23 November 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Nu har lillan varit ute i sjukhage i en vecka, kan meddela att det inte verkar vara något större fel på henne, får ha pisk med mej så hon inte springer över mej, hon byter mellan att sparka bakut och stå på bakbenen, samt tjur rusning, så nu får jag bekänna färg, ont i armar, nacke o axlar, men men så är det att ha hästar bara att gilla läget, skönt att hon har piggat på sej, (hälften vore nog).

Jag kämpar på med muggen nu har även två-åringarna fått pytte lite hoppas kunna hålla det i chack.

 Johan Lundh o Anders Wictor L är  i Flyinge och tävlar i helgen, även Coimbra L med sin nya ryttare är ute o tävlar.

Nu skall vi gå ut o ta en omgång med Strimms o lillan, dom får inte vara ute så många timmar åt gången, vi har utökat sjukhagen lite,.

 blir ju så upptrampat o halt.

Anna-Greta

15 November 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Äntligen hemma efter en lång dag, trött är bara förnamnet, började kl sex med utfodring och utsläpp av dom som får gå ut, sedan mockning , borstade Strimms o lillan, men men en skimmel ja ni vet, bara att gilla läget.

Efter att ätit frukost i lugn o ro, så var det dags för Marys sjukgymnastik, talade med Backman om lasthjälp, och han lovade komma, tänkte att tre är bättre än två, går till stallet och sätter på grimmor på Strimms o lillan,   och då var det som den onde for i lillan, totalt galen, när jag äntligen får på grimmskaftet och har ringt till Backman, som säger att han kommer med engång, säger Pelle vi tar ut dom till transporten, jag hade väl tänkt vänta tills backman kom, kan säga att jag hade en svettig stund fram till transporten, funderade på hur någon skulle kunna gå ibakom denna lilla illbatting, som sparkade  nästan hela tiden, men då händer ett under bara helt lugn och går upp på transporten, mammas är hon inte underbar, så vi behövde ingen lasthjälp.

Denna gången fick vi ge henne lugnande innan röntgen o ultraljud, det resulterade iallafall att dom skall få vara ute i sjukhage , hon behöver röra sej lite sa Henrik vi får ge henne lite lugnande innan vi släpper, vi skall tillbaka om tre veckor på ny röntgen o ultraljud, ser ju inte så trevligt ut på ultraljudet, men vi får hoppas på det bästa, tur att hon är så ung.

Nu är Luna skadad igen kom in på kvällen med ett djupt sår i hasen, sydd o står på medicin, stackars Linda när det gick så bra,jag skulle ha följt med på träning nästa vecka .

Anders fick ett nedslag i söndagens 150, tufft med så höga höjder tre dagar i sträck, bra gjort killen.

Anna-Greta

8 November 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Här är det full rulle på lillan nu ,får fullständiga utbrott i boxen, ber till högre makter att inget skall hända, på torsdag skall vi in till kliniken och röntga henne, ser med fasa fram emot lastningen, nu när hon är så pigg, gäller att börja i god tid och ta det lungt, ja ja det brukar ju lösa sej så det gör det säkert då åxå.

Nu har även Cassie fått mugg, om det bara kunde frysa så det torkar upp i hagarna, nu får hon gå i en liten hage utanför stallet , det skulle åxå vara bra om dom kom på något medel mot mugg , förstår inte att ingen klarar detta eller forskar dom inte på det, borde vara prioriterat, sådant bekymmer som detta är för många hästar.

Fick sms ifrån Linda att Luna hade gått felfritt i Lidköping, såååå roligt hon skulle gå en klass till i dag, bara att hålla tummarna att det går lika bra.

Anders är i Helsingborg o tävlar placerade sej i 135, och två pet i 150, fredag o lördag,  han startar en till  150 idag, duktiga pojken, tufft, han är ju bara åtta år.

Anna-Greta

4 November 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida