Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Gott Nytt År!!!!

Här rullar det på som vanligt, hästarna verkar må riktigt bra för tillfället, skall ringa veterinär på måndag för vaccination av Capisce L, får se vad hon säger om detta, har ju väldigt mycket attityd den lilla, men är ju en del av charmen , om man kan få dom att tycka samma sak som vi.

Muggen på Carizzimo L och La Paz L går verkligen åt rätt håll, så skönt.

Hörde av Leif på telefon, och det går bra med Luxor L och Heart L, skrittas omkring, skönt att det fungerar med inridningen.

Linda och La Luna L skall på klubbhoppning i Mariestad den 8 januari i Mariestad, och då är vi naturligtvis på plats.

Anna-Greta

31 December 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Äntligen är unghästarna på bättringsvägen, angående muggen, fått använda  domecedan för att få jobba i lugn och ro utan att riskera bli sparkad, nästan allt är borta, smörjer med fucidin och idomin, hoppas att snön får vara kvar, hjälper ju till att hålla rent.

Strimma är oxå lite bättre, smörjer med arnika morgon och kväll, så skönt när det går åt rätt håll med mina bäbisar.

Snart är det tävling för Linda och Luna, tror det är i nyår, efter vad Linda sa, roligt att åka och titta.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!
till Er alla.

Anna-Greta

21 December 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Har inte orkat skrivit på bloggen på ett tag, bekymmer med mugg på ett-åringarna, talat med Skara Djursjukhus och Husaby Klinik och vet  Kajsa Holmstedt som har haft dom under behandling, alla säger olika, skall iallafall ge Domosedan och se om jag kan tvätta med special champoo och ny salva därefter, varannan dag, sedan skall jag ringa till Kajsa på måndag om det inte blivit bättre, får vi ta prov på muggen.

Capisce L är iallafall bra och springer som en galning i hagen,  efter att ha fått en liten spik i foten, skönt ändå något positivt.

Nu har Strimms istället fått hälta höger bak, antagligen genom en sträckning, tror att hon halkat i hagen, behandlar med Arnika morron o kväll, sitter i kotleden sa Lotta som var här och kände på henne, hoppas det går över snart.

Var och kollade på Linda och La Luna L i Lördags hoppade Pay and Jump 90 och en meter, ett stopp annars gick hon som tåget, Luna är ju bara sååå läcker när hon börjar komma upp i rätt vikt, så roligt, tack Linda för att du lägger ner så mycket jobb.

Anna-Greta

15 December 2011  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Jaha så var det dags igen regn och blåst, fy f, igår var Martin här för att verka hästarna, men det blev inte så många, Carizzimo L o La Paz L , hoppade vi över på grund av muggen, och när han verkade Capisce, hade hon fått en liten spik i bakhoven, som tur var satt den i ytterkanten, men nu får dom stå i Marys  hundhage där är det ju tort och rent, hoppas det inte blir något satyg av det men det blödde ganska bra och sedan la vi jodopax bandage, man ger snart upp med alla problem.

Måste ha hänt precis innan Martin kom, såg ingen hälta  och det borde det ju ha varit, efter ville hon inte stödja riktigt på den hoven, gav henne metakam, så imorse var det bättre, bara hoppas det går bra, tur att hon är vaccinerad.

Hoppas det finns något trevligare att skriva om nästa gång.

Anna-Greta

3 December 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida