Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Skönt att det blivit mildare och ljusare ute, går åt rätt håll, men det kommer säkert något bakslag med väderleken, brukar ju bli det ,bara  inte  mera snö, nog med snöskottning i vinter.

Såg att Coimbra L (vår uppfödning, och mamma till Cassie),varit och tävlat i Åstorp, 3:a i 1,20 och 6:a i 1,30 bra gjort av Isabelle och Kimpan, alltid lika roligt när det går bra för våra hästar.

Pelle har börjat tala om att skaffa ny hund,(vi fick ju ta bort Bonnie som blev sjuk), men det känns jobbigt att leta hund just nu.

Imorgon skall jag teckna och skriva i signalementbeskrivning på en häst, som skall ha pass, bra att det inte är så kallt då, svårt att skriva när det är för kallt.

Vi hörs Anna-Greta

28 Februari 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu har hovslagaren varit här, och milt sagt var inte unghästarna på sitt bästa humör, sitter väl lite i huvudet på dom, trots att muggen har försvunnit, så tror dom kanske det gör ont.

Attans vad det var kallt imorse 17 grader, blir problem med vattnet både inne och ute, nu börjar man längta till våren.

Luxor L och Carrizzimo L växer enormt, konstigt när dom har olika mödrar, Heart L och La Paz L tycker jag inte växer något speciellt, kanske beror på att dom andra växer fortare.

Har annonserat om mina unghingstar i ridsport, tänkte att det var bra att passa på när vi blev utnämnda bland Sveriges bästa uppfödare år 2010, men tyvärr verkar det inte hjälpa vad man har just nu, så man får väl fundera på att seminera några ston i år.

Anna-Greta

20 Februari 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja här rullar det på som vanligt, vilket man får vara tacksam för.

Cassie går mest för sej själv och funderar, börjar bli trött och tung, klart att det känns att bära på en fölunge,  visar med bestämd het att hon inte är intresserad av två åringarnas sällskap, och dom respekterar detta.

Imorgon kväll är det årsmöte med Vadsbo Hästuppfödare, får vi se vad det planeras för år 2011, och kul att diskutera om kommande fölningar med andra uppfödare.

På fredag kommer Martin (hovslagaren), får vi se om unghästarna sköter sej, det brukar dom ju göra, men man vet aldrig vad dom kan få för ideer, ta i trä.

Fortsättning följer.

Anna-Greta

16 Februari 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Det blåser hela tiden, man börjar bli less, har försökt köra in spån från en täkt balvagn hela veckan,inte lätt när det blåser av från kärran  , satsar på söndag istället verkar som det skall bli bra väder enlikt SMHI.

Ändå något som är roligt, Anders Wictor L har placerat sej 130 och 135 på Grevagården i helgen, inte dåligt med alla kanon ryttare och bra hästar som är på plats.

Cassie blir bara rundare om magen, kanske har att göra med att hon äter bättre nu, men det är klart att bäsen växer oxå.

Hon verkar vara nöjd och harmomisk nu med två uppvaktande kavaljerer, verkar som det är Luxor L som står högst i gunst, så stackars Heart L får gå för sej själv för det mesta.

Anna-Greta

 

 

 

 

 

5 Februari 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida