Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Har varit och sett dom stora elefanterna dansa i Göteborg, så roligt att få se dom kända ryttarna, och dessa fantastiska hästar som dom har, får säga att se Marcus Ening rida är en fröjd, helt fantastiskt att det kan se så lätt ut, lyckliga hästar som har honom som ryttare.

Sedan var vi naturligtvis på mässan och handla, fick sms ifrån Leif att jag skulle gå till Flyinges monter för att hämta hingstkatalog, vad detta nu skall vara bra för när man inte kan seminera några ston, blir ju bara sugen när man ser alla fina hästar, men men, är det fullt i stallet, och inget går att sälja är det bara att gilla läget.

Illafall har Leif varit och löshoppat illbattingarna, och dom hade skött sej bra, men det är klart att dom inte riktigt förstår vad det handlar om när det är första gången.

Anna-Greta

26 Februari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag var det tävling för moder och son, en i Mariestad och den andra i Skåne.

Spendrup L gick 110 i Åstorp med ett pet (fyra fel) Talade med Jenny som köpte Spendrup utav oss, Niklas äger ju  hälften om ni inte visste detta, Spendrup verkar vara lite (okoncentrerad på banan), kanske lite annat att ha koll på, höjden är inga problem, men Niklas verkar ju inte bekymmrad över detta, skulle rida en Pay and Jump på honom i nästa vecka, då får vi hålla tummarna att det gå bra.

Mamma La Luna L  tog 90 cm felfritt, 100 cm blev två nedslag, men Linda var jättenöjd att hon kändes så framåt, och jag som uppfödare känner en sådan glädje när Luna tycker detta är såå roligt, ser ju glädjen i hennes blick att få visa vad hon kan, tack Linda för detta, betyder så mycket för mej.

Anna-Greta

19 Februari 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Vi var och kollade på Linda och Luna igår, tänka sej dressyr, och Luna skötte sej exemplariskt, vilket resulterade i en andra plats, hör och häpna, undra på att uppfödaren var stolt, nästa Söndag är det hopptävling i Mariestad som gäller, då får vi se om det är lika nöjt efter.

 

Även Spendrup och Niklas skall ut i hetluften den helgen, då får vi se om vintervilan har gjort gott eller om det är tvärtom, Spendrup har ju oxå en hel del egna åsikter liksom sin moder Luna, men man får ju trösta sej med att det brukar vara dom som blir bäst, det vill säga om dom hamnar på rätt ställe, tyvärr blir det ju inte alltid så.

Nu skall jag gå ut och titta till hästarna, så dom har vatten och mat, La Paz har en viss förmåga att välta hinkarna med vatten.

Anna-Greta 

13 Februari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Upp som en sol och ner som en pannkaka, Anders Wictor L är i Borås och tävlar, tyvärr inte lika bra som förra helgen, 8 fel i båda 140 klasserna, men men så är det ju ena gången går det bra , nästa inte, bara att glädja sej när det går bra.

Imorgon skall vi åka och kolla på Linda och Luna, dressyr tävling i Mariestad, skall bli spännande att se om Luna kan kontrollera sitt något heta temprament.

I onsdags var dom och tränade för Emma Emanuelsson, Linda var så nöjd med hur Luna skötte sej, det är så roligt att allt fungerar.

Anna-Greta

11 Februari 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Det är sånt här som gör det värt att fortsätta jobba med hästarna, Anders Wictor L placerad 2:a Nationellt på Grevagården, i 130 och 140, och det är ju inga blåbär som han tävlar emot, inte många sekunder från första plats, kan bara inte förstå att det inte går att sälja avkommor efter Månstrimma, som visar gång på gång att hennes bäsar är kanonhästar, kanske inte lika fint som att köpa ifrån utlandet, men kanske vi inte kan fortsätta med vår Svenska uppfödning tillslut, naturligtvis går det kanske köpa billigare från utlandet när hästhandlarna åker och köper hela billas med hästar, frågan är ju vilket som blir billigast i slutändan.

Anna_greta

4 Februari 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida