Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2020)
>>


Lindåsen

Här är blåst och rikligt med snöfall svinkalt, långkalsonger och tjock tröja igen, man blir som trött, hästarna ville gärna gå in trots sommartid, tog in vid gamla tiden, ingen tycktes ha något emot detta.

Igår var det möte här, Vadsbo Hästuppfödare och Töreboda Ridklubb med handikappridning, om samarbete oss emellan, en dag i höst, så samtliga får visa upp sej,verkade som det skall kunna fungera, fortsättning följer.

Har mätt Luxor 1,65, måtte han sluta växa, får inte in honom i transporten annars, Heart ser ut som en ett-åring ihop med honom.

Cassie börjar faktiskt fylla i, så nu gäller det att hålla koll, inte så lång tid kvar, spännande.

Anna-Greta

 

27 Mars 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Lindåsen

Måste nog köpa ett nytt tangentbord, det gamla bara krånglar, hänger upp sej, det får bli nästa gång jag är i Mariestad.

Jenny ringde och berättade att hon varit hos Niklas Arvidsson som skulle pröva Spendrup för eventuellt något form av avtal, om intresse uppstod, Spendrup visade kanske inte upp sin bästa sida för dagen, men Niklas blev iallafall så intresserad,att han erbjöd sej att ha honom gratis en månad för att testa honom, jättekul,bara att hålla tummarna att allt går bra.

Nu tar jag kanske förgivet att ni vet vem Spendrup är, dumt av mej, en avkomma efter Spender S och La Luna L , som Jenny Karlsson ifrån Tockarp i Skåne köpte som bäbis här, hon hade faktiskt två att välja mellan dels Spendrup L och Kingstone L (som blev trea i Svenskt Avel & Sport Championat allstå bäst bland tre-åringarna i Sverige), men Jenny tror att Spendrup L kommer att bli bäst i uppsutting hoppning, och det är ju faktiskt det här med hoppning handlar om,tror att Jenny vet vad hon talar om, fött  upp mycket bra hästar flera  Elitston,ja vi får se i framtiden om hon har rätt.

 

Anna-Greta

22 Mars 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har vi satt upp övervakningskameran i stallet, snacka  om att vara ute i god tid, men man vill ju se att allt fungerar.

Det känns som det är vår i luften idag helt underbart, egentligen är ju det här den bästa tiden för hästarna innan mygg och knott och annat satyg vaknar till liv.

Hästarna ser inte roliga ut just nu skitiga, och med allt hår som dom fäller, har fått ont i en arm och axel så det blir dåligt med borstning, har fullt upp med att klara av mockningen, men det går väl över så småningom.

Får väl tänka på att kastrera illbattingarna snart, innan värmen kommer på allvar, dom börjar bli intresserade av stona, ja det är väl vad som händer just nu, fortsättning följer.

Anna-Greta

15 Mars 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Jaha så kom bakslaget snöar och blåser, tur i oturen att det är milt så snön inte ligger kvar.

I lördags var Leif Medin här och hälsade på, kollade Heart som han ju äger till hälften, alltid trevligt att få prata häst och höra lite nyheter.

Ikväll skall jag på en kurs om skattefrågor gällande hästföretag, så nu får Pelle ta in hästarna själv, hoppas dom sköter sej.

Anna-Greta

10 Mars 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida