Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Nu har vår Spendrup L hoppat sin första 120, och gjort det med den äran, ett retfullt tidsfel, nollade även i 110 igår, Niklas och Jenny så nöjda och glada, för att inte tala om uppfödaren.

Fick sms ifrån Linda att hon annmält Luna till första terrängträningen, får vi se hur detta går, riktigt spännande, är nästan säker på att Luna gillar det, bara hon inte blir alltför exalterad, det ska gå att sitta kvar oxå.

Vi har oxå varit i Skultorp på återbesök med Mary, och röntgen visade inga förändringar sedan förra gången, som tur är, så nu är det bara att fortsätta med sjukgymnastik morgon och kväll, samt motion i koppel några gånger om dagen, synd om Mary att hon inte får springa lös, men det är bara att gilla läget, tur att man är ledig ifrån arbete numera, så det går att styra sin dag.

Anna-Greta

25 Mars 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Leif ringde igår och berättade att illbattingarna hade skött sej på löshoppningen, nu är även vår uppfödning efter Johina hos Leif och Rolle,  skall tränas för tre-årstest, han mäter 163, lagom i storlek tycker jag, Leif och Rolle, hade varit på Tullstorp och Flyinge och kollat på hingstvisning, så jag fick en del att fundera på, var inne på datorn och kollade film ifrån visningarna, en del fina hästar, men men är det fullt i stallet så är det.

Såg att Jenny skrivit på facebok, Spendrup L startar sin första 120 i helgen, då blir det att bita på naglarna igen, bara att hålla tummarna, tur att han har en så bra pilot iallafall.

I morgon är det dags att åka till Skultorp med Mary igen, har varit lite upp och ner med henne, vi kommer troligtvis att röntga benet igen denna gången, lite bekymmer hur vi skall orka lyfta henne upp till bänken där hon skall röntgas, då Pelle har fått ryggskott, men det får väl lösa sej på något sätt.

 

Anna-Greta 

20 Mars 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

 Pelle och jag var i Mariestad och tittade på Linda och Luna, första "riktiga" tävlingen, ett pet i kombinationen, men Luna gick så lugnt och tryggt, helt fokuserad på uppgiften,blir så rörd när jag ser Luna så stolt och belåten med sej själv, och Linda så glad och nöjd med sin häst, tack Linda för allt jobb du lägger ner på henne, trodde aldrig jag skulle få uppleva detta, att få se en så vacker och nöjd häst.

Såg att vi hade en avkomma till vår uppfödning La Conzita som tävlade i Mariestad och gick nolla i unghäst klassen 110 och 120 han heter Quicksilver, tyvärr missade jag att få se honom, Pelle ville åka hem.

Såg oxå en fin unghäst som Leif Medin har fött upp, ägare Helena Holm, och det var en riktig pärla, vad månde bliva.

Anna-Greta

Såg även att Cara L hade varit ute och nollat i 120, har väl fått vila över vintern, gäller kanske att börja försigtigt.

12 Mars 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Igår var Leif Medin och Rolle här och hälsade på, alltid kul att få prata häst, dom hade varit och kollat på bruksprovet, och skulle även åka till Tullstorp och Flyinge på hingstvisning, själv känner jag inte för att åka på visning när man ändå inte skall seminera något sto.

 Det går framåt med illbattingarna, dom har ridits i ridhus för första gången, klart att det blir lite oro i lägret när man delar på dom, det är ju nackdelen med att dom alltid går ihop, den 18 mars är det löshoppning igen, får vi se om det går framåt med detta.

Vi sålde ju en avkomma efter Jochina och Dee Joost van Dyke, till Jenny Berglund, och den skulle oxå till Leif och Rolle på utbildning, så går det bra kommer alla tre att visas på tre-årstest, om dom är klara för detta.

Till söndag skall Linda och Luna på hopptävling i Mariestad, startar en klass en meter, bara att hålla tummarna att Luna är mogen för detta.

Anna-Greta

9 Mars 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida