Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Igår var vi och titta på Röde Baron när han löshoppa, jätteduktig, han fatta på en gång vad det handlade om, visserligen inte så högt, men det gäller att ta det försiktigt i början så dom inte blir avskräckta, han stannade inte någon gång på hinder , tänkte lite på första gången han var i det ridhuset som bäbis (på saluhästvisning), när han sprang igenom allt dom hade satt upp, till publikens stora förtjusning, kan säga att jag var mindre förtjust, men nu har han växt till sej både vad det gäller att uppföra sej och på höjden, nu rids han i alla tre gångarter ute, så glad att det går bra.

Glad Påsk !!!!

Anna-Greta

30 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Andertorp

Nu har hovslagare Martin varit här, så nu är alla fina på hovarna skönt att dom är påskfina.

Har även fått svar på proven (muggen på Cassie), så nu står hon på Hippotrim o Metacam, så nu hoppas jag att det ger med sej.

Josse hade lagt ut ett så fint kort när hon o Cassie var och tävlade i Mariestad, blir tårögd så vackert.

Läste i SLA att Johan och Anders Wictor L åker till Belgien o tävlar i nästa vecka, och efter det så blir det Drammen i Norge, hoppas att Anders har ork för allt nytt, tufft med långa resor och mer tekniska banor.

Imorgon skall vi åka och titta på Röde Baron när han löshoppar, sååååå spännande, hoppas han sköter, så jag slipper skämas.

Anna-Greta 

28 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu har jag varit och tittat på Anders Wictor L äntligen, och vacker som en tavla, stog i Lidköpings tidningen när han vann i Lidköping sagohästen Anders Wictor L är böjd att hålla med ,gör ju en del att han är kritvit, ja nu har jag skrytit nog om det, kommer till det som är roligare placering i 150 (sjua) var inte tillräkligt snabb men bra ändå att gå nolla på dom höjderna , inga blåbär han tävlade emot Niklas Arvidsson vann på Click and Cash , (tycker att Johan gör rätt i att inte köra skiten ur honom han är ju bara 9 år) skall förhoppningsvis tycka det är roligt att hoppa i många år.

 

Nu måste jag oxå tala om att Röde Baron är riden i alla gångarter ute , fantastiskt att han sköter sej så bra, men så har han en bra pilot oxå.

 

Anna-Greta

24 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Attans vad kallt det är nordlig vind varje dag, men antagligen kommer värmen direkt bara över någon dag, brukar bli så.

Har beställt träckprov på hästarna, får vi se om det finns mask, tog i höstas och då var det bara tre som jag behövde avmaska, hoppas bara man kan lita på det.

Måste tala om att Röde Baron har fått skor på sej för första gången, stor kille nu mammas pojk , så roligt när det händer saker med bäbisarna, talade även med Leif igår och Carizzimo L hade varit på löshoppningen två gånger hade gått bra , med lastning och allt annat, känns bra.

Nu till helgen skall Anders Wictor L  tävla på Grevagården vi skall åka och titta, skall bli så roligt att få se honom , han skall hoppa 140 på lördag och 150 på söndag, bara att hålla tummarna att det går bra.

Fortsättning följer Anna-Greta

21 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har vår Anders Wictor L  blivit tvåa i 135 och 145  Billdals nationella  elit hoppning, bra gjort av Johan o Anders.

Så har Karolin varit här och fixat Strimms tänder, nu äter hon mycket bättre, tyvärr har min älskade Strimms tumörer, skimmlar får ju ofta detta, så det blir nog sista sommaren för henne, är så ledsen hon är mitt allt trodde ju att hon skulle gå här och ha det bra sista åren, orkar inte tänka på det.

Så har vi skickat in prov på Cassies mugg, är ju inte så mycket kvar men, måste få bukt med det innan det blir lerigt i hagarna igen, då kanske det blir värre.

Anna-Greta

8 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

I morgon kommer veterinär Karolin Vahn och skall hjälpa Strimms med tänderna ,verkar inte vara riktigt bra när hon äter, viktigt att hon kan tugga maten riktigt, är inte så bra i hull, men det är ju klart att lillan snuttar ju på henne, dagtid, så det tar ju en del på henne.

Även Cassie skall få en genomgång, muggen har inte gått bort ännu, så Karolin skall få ta prov på det, får vi se om jag kan få en dunderkur så det går bort , tycker jag försökt med allt.

Skall även vacinera tre stycken.

Och Röde Baron har redan skuttat över vatten matta, sååååå duktig mammas pojk, men igår var han o Lectra på rymmen, men det löste sej när dom kom att tänka på havren som väntade i stallet, ja ja han är väl ett mat vrak som sina släktingar.

Anna-Greta

5 Mars 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida