Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Nu är denna tävlings helgen över, Anders Wictor L i fredags noll fel och placering 8 i 140, i lördags 4 fel i 140, och idag start i 145 gick inte så bra 16 fel stackars Anders, han gjorde nog så gott han kunde inte så lätt att vara på ny plats och starta så högt för första gången, men det är klart att det måste ju börja någon gång.

Lille Spendrup L skötte sej exemplariskt och gick nolla i två 120, gissa om Jenny och jag är storbelåtna, Jenny ringde och rapporterade, han var rädd för traktorer sa hon, jag fattar noll, här finns det ju hur många som helst, kanske åkte han här ifrån för tidigt, Pelle kanske inte hade visat alla för honom.

I fredags var KIna här och vac. illbattingarna och Cassie, samt kollade tänderna på Strimms, såg väl inte så där bra ut, men hon vågade inte droga henne så nära inpå fölning, så vi får vänta tills hon fölat.

Leif ringde och berättade att Luxor L hade en hovböld vänster bak så nu får han stå på stall med omslag, som tur var hade Leif en travmärr där som skall föla, och behöver extra mat, så Luxor får sällskap.

Anna-Greta

29 April 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Förra veckan startade Kingstone L 1 meter med Stefanie Holmen och var nolla, dom skulle även tävlat denna helgen i 120 för första gången, men tyvärr var han snuvig, så vi får hoppas det går fort  över, kan tänka mej att dom har Falsterbo i tankarna och då måste han ju ha tre felfria 120 för att få medverka i fem- årschampionatet.

Spendrup L och Niklas Arvidsson skall vara med i två 120 på söndag, bara att hålla tummarna att det går bra.

Även Anders Wictor L och Johan Lundh skall tävla i tre st 140 denna helgen, tur att det är för långt att åka, blir så nervös när mina bäsar skall hoppa.

Linda o La Luna L skall tävla i Kumla den 4 maj, hoppas den ampra damen kan tygla sitt humör bara, kan säga att Linda har händerna fulla med henne.

Så talade jag med Leif och troligtvis blir det nog ingen tre-årstest för Luxor L eftersom han inte är riktigt bra i ett bakben, så jobbigt eftersom vi tänkte att få sålt honom, bara att gilla läget, hoppas att det gå över, så det inte är något allvarligt.

Anna-Greta

26 April 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Äntligen något roligt att skriva om, Johan Lundh och vår fina Anders Wictor L placerade sej trea i 130 och 140 nationellt i Trollhättan idag, så roligt.

Nästa helg startar Kingstone L med ryttare Stephanie Holmen i 100 och 110 får vi se hur detta går.

Har precis varit ute och tagit in hästarna, och kan säga att stolta modern Månstrimma, var mer svart än vit, som tack för att hon slapp täcke idag, har rullat sej intensivt och många många gånger, ja ja det kliar ju naturligtvis när dom fäller, det är bara att gilla läget.

Anna-Greta

15 April 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu har det hänt som egentligen inte får hända Leif ringde i går och berättade att Luxor gjort sej illa  i ett bakben, snacka om dålig tajmning så nära inpå tre-årstest, så nu blir det ingen ridning och löshoppning på ett tag, hoppas bara att det inte är något allvarligt, bara att hålla tummarna att det går över fort.

 Det blev ingen tävling för Linda och Luna den 6 april, på grund av dåligt väglag, i söndags var det meningen att dom skulle träna terräng hoppning i Mariestad men då var det inställt på grund av regn, men så brukar ju aprilvädret vara.

Niklas och Spendrup L  var ute och hoppade 120 i helgen, gick inte så bra, stopp i tre kombination i båda klasserna, han kanske inte är mogen för detta ännu, möjligt att han fortfarande växer oxå, tyvärr kan ju hästarna inte tala, vore så mycket enklare då.

Har varit ute en sväng med Mary, idag haltade hon lite, så det fick bli en kortare promenad.

Anna-Greta

12 April 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu har vår hovslagare Martin varit här och verkat våra hästar, skönt, det har dröjt lite för länge på grund av att Martin varit sjuk och fått ta hästar som skall skos först och främst.

Stackars Linda var ute på sin första terrängträning med Luna i söndags och hamnade mitt i värsta snöstormen, och jag som känner Luna förstår ju att det inte var den bästa förutsättningen, det är klart med så många nya och konstiga hinder, och kanske inte se så bra med ett öga plus snö, tur att inte jag var på plats och kolla, men Linda redde iallafall ut det, så när som på vattnet som Luna inte hade en tanke att gå ner i, så när som på en hov, hon tyckte väl att det räckte i detta oväder, tror nog att det blir bättre nästa gång, till onsdag Emma träning, och 6 april tävling i Falköping 90 och 100 cm, bara att hålla tummarna.

Och Anders Wictor L skulle ju gå 130 och 140 i Lidköping i lördags, men hade slagit i huvudet så han fick stå över den olycksfågeln, hoppas han kryar på sej snart.

Anna-Greta

2 April 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida