Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Igår var vi på Tärnö Vrena i Södermanland på treårstest det var Capisce L som skulle visa upp sej, roligt att få se henne, tror att hon tyckte det var roligt att träffa mamma också (hon fick lite godis av mej), hon skötte sej exemplariskt, så dom har gjort ett bra jobb med henne, tyvärr så fattas det en halv poäng för att få diplom poäng 8 -7,5- 8- 7,5- 7,5- 8=46,5 Ridprov struntade vi i eftersom det ingen betydelse hade i detta läget. Leifs häst Zanto fick diplom 47 poäng.

Det är meningen  att Capisce skall bli mamma, om hon nu blir dräktig, vi får se. Är meningen att hon skall tävlas så småningom.

Nu till något roligt som hänt Helena Stjärnholm har köpt vår uppfödning Lacombe, som är helsyster till Landcruser som hon köpte av oss för många år sedan, Lacombe är på Lövsta stuteri för att bli dräktig med Corporal VDL 1224 är så roligt att vårt hästblod förs vidare av andra när man inte orkar själv, tack Helena gläder mej verkligen att få följa er.

Anna-Greta

30 Maj 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har hovslagare Martin varit här går som på räls lugn och trygg är han, så skönt.

I måndags var vi iväg till Husaby hästklinik med Röde Baron, han har inte verkat helt fräsch några dagar, och som vanligt målar jag fan på väggen, och bestämde att jag ville kolla vad det var för fel, vilket resulterade i att dom inget hitta (tack och lov ) veterinären trodde att det kanske var träningsvärk och att han växer, så dom pengarna kunde jag sparat, ja ja huvudsaken var att det är ok.

Förra helgen var Niklas och Spendrup L ute och tävlade nationellt plac. i 125 och 135 och startade 140 för första gången och placerade sej även där, lysande, så roligt.

Och duktiga Ann-Sofie har varit ute med halvbrodern Luxor L  på pay and Jump gick kanon bra, så roligt att det börjar hända saker med honom, bra gjort Ann-Sofie.

Anna-Greta

22 Maj 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu har det regnat några dagar, bra för betena , lite värme på detta så blir det bra, då går det att släppa hästarna på bete snart.

I går var Kerstin och jag på tre-årstest på Grevagården, så roligt att titta på fina hästar, fanns några riktiga pärlor, bra att komma hemmifrån lite, och att få prata häst och träffa kompisar.

Johan och Anders är i Drammen och tävlar denna helgen, resulterade i en tredjeplats i 135 och en fjärdeplats i 140 tyvärr ett pet i 145, Johan och Miobello hade bara ett tidsfel i nationshoppningen 150, vilken fantastisk liten häst, att prestera gång på gång, idag skall dom tävla 155 bara att hålla tummarna.

Nästa vecka skall vi kanske åka och kolla på Luxor och Ann-Sofie i Falköping, skall bli roligt att få se honom live riden, har bara sett film.

Och nu börjar det dra ihop sej till tre-årstest med Capishe, får hoppas att det går att genomföra bara, verkade som hon är lite snorig.

Undrar var Kingstone är, så tråkigt när man inte kan följa vad som händer med mina bäsar.

Och Röde Baron är på Berga, bra för hästarna att byta miljö, får vi hoppas att det går bra i fortsättningen, och att han får vara frisk.

Anna-Greta

11 Maj 2014  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida