Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Denna helgen har Ann-Sofie och Carizzimo L varit i Norrköping och tävlat nationellt, tävlat tre 120, torsdag ett pet, och fredag felfri, söndag final med ett pet, så bra gjort, tufft för unghästarna att komma till så stora tävlingar, Ann-Sofie sa att han var trött på söndag, det kan jag tänka mej att det tar mycket energi av prinsen, tur att vi har en så bra pilot, hon sköter honom på bästa sätt.

Och vår lilla prinsessa mår bara bra, hon lyckades få in en riktig femetta på mitt vänster knä i fredags, trodde jag skulle tuppa av, inte det skönaste jag känt, men men brukar vara dom som blir bäst som har lite egna åsikter.

Nu har vi släppt Cassie och Euphoria på bete, inget som dom uppskattar precis vill in i stallet när kvällen kommer.

Anna-Greta

25 Maj 2015  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu är prinsen (Carizzimo L) kvalad till Falsterbo och Breeders ) Ann-Sofie denna fantastiska ryttare har gjort detta möjligt, det jag får erkänna att jag inte trodde var möjligt, tänkte att han behöver mer tid på sej, otroligt så bra gjort.

Och inatt fick Coimbra L en liten prinssessa brun med stjärn, dom är ute nu och luftar sej, Coimbra och lillan uppförde sej som taget ur skolboken ,härligt när allt gått bra och det är över.

Har hört ifrån Jenny också hon hade fått film på Spendrup L han var jättefin sa hon, hade gått tävling 140-145 med ett pet,med sin nya ryttare, så roligt att få höra om sina bäbisar.

 Verkar som Heart L är på väg att säljas till USA också, då blir det Månstrimmas tredje avkomma dit i så fall, lite tråkigt att inte kunna följa dom , men man upphör aldrig att förvånas över detta fantastiska underbara sto som bara har fått kanon avkommor, även Carizzimo L är ju efter henne, saknaden efter henne är hela tiden med mej, en sådan häst får man bara en gång, man är så tacksam att ha fått uppleva detta.

Anna-Greta

14 Maj 2015  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu har Carizzimo L och Ann-Sofie varit i Småland och tävlat i helgen , och nollar igen i både 110 och 120 lysande såååå bra gjort.

Och Luxor L och Sara Nensen var fortfarande kvar i Norge i helgen, dock ingen placering tyvärr.

Så har  Capishe fått ett hingstföl i lördags kväll, så skönt att allt har gått bra Leif och Rolle var på plats och assisterade, så nu är det Coimbra L snart, vi har satt upp kameran i stallet, skönt att slippa springa ut till stallet och kolla gång på gång.

Anna-Greta

 

4 Maj 2015  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida