Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

 

 

 

Imorgon åker Pelle till Skåne med vascator tvättmaskin, hoppas dom kan få ordning på den , vi har haft ute service folk från Skövde men dom klarar inte av det, så nu får vi se om jag får hem en fungerande tvättmaskin till mina häst täcke , blir så trött när inget händer, folk är bara intresserade av att sälja, men tar inget ansvar att det fungerar.                                                                                                                                                                   Idag är hotellrum bokade till Falsterbo Annika som fixar detta hon är en pärla ,får se om nerverna pallar med att se Spendrup har inte rosat marknaden direkt det sista, tretton fel i helgen   , ja ja roligt att komma ut lite iallafall . Anna-Greta                                                                       

26 Juni 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Igår var Agneta o Linda här och borstade på sina älsklingar, båda verkade uppskatta detta , men senare såg jag att dom rullade sej , antagligen myggor som biter dom.

Efter midsommar skall vi slå höet, hoppas på fint väder, vore trevligt för en gångs skull, att det inget regn kommer när det är färdigt att pressas, brukar nämligen bli så.

I helgen tävlade både Anders o Spendrup , Anders gick två st. 145 med ett o två pet, placerade sej på femte plats i 140, Spendrup gick en 130 med ett pet , får vi se hur det kommer att gå i Falsterbo, har varit en del rivningar det sista , bara han sköter sej, han har ju haft en hel del åsikter det sista.

Ser att Röde Baron har siesta , o Elektra har vakten så det inte kommer något farligt o smyger sej på, nu skall jag gå och byta vatten i karet till dom, såg att det var behov av detta, (gräs o jord ) undrar vem som är skyldig till detta, har mina aningar.

Anna-Greta

 

18 Juni 2013  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Har prercis talat med Jenny på telefon , idag nollade Spendrup 130 , tydligen har jag fått det här med kvalet till Falsterbo lite om bakfoten, så han är klar, så mycket roligare telefonsamtal idag, såååå roligt.

Nu är det dags att skriva bokföringen, måste göras det också.

Anna-Greta

9 Juni 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu är det bara att konstatera att det inte blir något Falsterbo för våra hästar i år, Spendrup har gått två st 130 i helgen, och var minst sagt inte på humör, så det blev en del rivningar, synd eftersom han har gått fyra st 130 felfritt innan, men var tyvärr inte anmäld då, ja ja så är det med dom där hästarna.

Anders tävlade förra helgen, plac i 135  gick sedan två 150 med ett o två fel.

Här rullar allt på som vanligt, hästarna är pigga och glada, tycker att Strimma är ganska tillfreds och äter med god aptit, skönt sä länge hon ser ut att må bra, varit ute och lagt på henne ett regntäcke, inte bra om hon blir kall väderlekstjänsten talade om regn inatt.

Och Elektra o Röde Baron verkar också tillfreds med tillvaron.

Anna-Greta

8 Juni 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida