Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Nu äntligen ligger vårt hö färdigt att rulla och plastas, får hoppas dom  gör detta innan regnet kommer, har varit lite si och så med löftena att komma , blir så trött på detta att inte kunna lita på folk.

Får ta in hästarna på dagarna när det är så varmt, mycket satyg som sticker dom.

Fick tidningen ridsport igår och läste till min glädje att Niklas tycker att Spendrup L har allt för att kunna bli en topphäst, så roligt att höra men det är mycket som kan hända på vägen dit, bara att hålla tummarna att det fortsätter lika bra som det börjat, så roligt att Jenny skaffa en så bra pilot till honom.

Cassie har fått vila två dagar efter kotknackare Micke varit och behandlat henne, men nästa vecka skall Josse åka på en Pay & and Jump med henne får vi se hur detta går spännande.

Anna-Greta

27 Juli 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Äntligen fått hästarna verkade, många av dom hade åsikter om det verkligen var nödvändigt, men tro mej det var hög tid, stolt över lillan tyckte hon var duktig för att vara första gången.

Sedan ringde Josse och berättade att hon hoppat Cassie under ryttare för första gången, lågt naturligtvis, men ändå, sååååå roligt att Josse tycker om henne, får bara höra positivt i allt hon gör med Cassie, känns bra för mej att det fungerar, sa ju det till Josse ifrån början att det nog var en ganska okomplicerad häst och blir glad när hon säger att det verkar vara kärlek banne mej.

Har problem att hitta namn på lillan, börjar bli kris nu, får väl ta fram kartboken igen.

Fick en check på tiotusen i Folksam för Spendrups L tredje plats i Scandinavian open, men måste ju användas i hästförsäkring, men tror det går att kompletera mina andra försäkringar i Agria.

Anna-Greta

19 Juli 2012  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu är finalen i fem-årschampionatet i Falsterbo över, resulterade till en tredje plats för Spendrup L och Niklas Arvidsson,nollade i alla tre starter, Jenny ringde och berättade att han varit sååååå fin, gissa om Niklas o Jenny var glada, för att inte tala om uppfödaren som inte trodde det var sant, är ju sådant här man inte tror kan hända sina bäsar, får hoppas dom behåller honom, så det inte kommer någon med stor plånbok och köper honom.

Det har varit köpare ifrån Irland och kollat på Kingstone L, men inget bestämt ännu, hoppas han får stanna i Sverige så man kan följa honom.

Anna-Greta

 

13 Juli 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Hemma ifrån Falsterbo, sååå roligt att få se sina bäsar  när dom blivit stora killar fick pussa och klappa dom, Spendrup L gick till final med nollor i båda kvalen, han var så himla fin, vet inte vad Niklas gjort med honom, det har ju varit en hel del diskussioner dom emellan, Spendrup har ju sett många spöken på banan, och då har det blivit stopp, så det har blivit många tidsfel, hoppas bara han går lika fint i finalen, bara att hålla tummarna.

Och Kingstone L vacker som en tavla, fick två nedslag i vardera kvalet, men som han kan hoppa, bakben är högt upp i luften, så när han rev så var det med fram, men han såg så trött ut när jag var och hälsade på honom, har ju gått väldigt fort med kvalen till Falsterbo, dessutom har han ju stått med snuva länge, så detta var tufft för honom, men så roligt att få se dom hoppa.

Idag kommer Leif o Rolle en sväng och kikar på hästarna, bäst att ta fram dammsugaren och få bort lite hund o katt hår.

Anna-Greta

11 Juli 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Idag har Kina varit här och fixat Strimms tänder, får säga att Kina är helt underbar med hästar så lugn och trygg, smittar av sej på ägaren oxå, även Capisce blev vacinerad utan hon märkte vad som hände, guld värt att ha en sådan veterinär.

Har varit i Skara hos söstra mi en sväng, med god mat och dryck, kanske att man sov några timmar för lite, men mycket prat och skratt, så det är absolut värt det, får sova när man kommer hem.

Nu drar det ihop sej till Falsterbo, vi åker på söndag em och åker hem på tisdag, talade med Jenny på telefon, (som äger halva Spendrup )och Niklas Arvidsson är ju delägare, han hade varit ute på en tävling med Spendrup i veckan, och då hade illbattingen fått syn på en funktionär i reflexväst och tvärvänder så det blev 10 fel i tid men inga fel på hinder, man vet inte om man skall skratta eller gråta, får dock beundra Niklas som inte ger upp, dock lite funderingar hur detta skall sluta, då det är så enorm skillnad på Falsterbo och andra banor, bara att be högre makter om hjälp.

Anna-Greta

5 Juli 2012  | Länk | Hästar | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida