Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Nu är det som vanligt igen,  finalen i Falsterbo är över, tre pet för Spenne rejält spänd när han kom in på banan, och blåste rejält åxo, 17 plats men bra ändå att gå till final iår igen.

På torsdag bär det iväg till Husaby hästklinik med  Röde Baron han är inte bra ännu, går lite upp o ner, så nu är det dags att få reda på vad som är fel.

Har släppt ihop Strimms o Cassie  o Capische o lillan, går jättebra peppar peppar.

Och en nyhet till Jenny (Spendrups delägare) har tingat en bäbis efter Cassie, nästa år, får vi se vad Jenny väljer för hingst.

Anna-Greta

16 Juli 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Är hemma igen, efter att ha varit i Falsterbo, sååå trevligt, ätit  gott o fått se många fina hästar, även tur med vädret, o så det bästa av allt, vår fina Spendrup L gör det igen , nollar i båda kvalen o går till final, ofattbart , Niklas är fantastisk , kul att få klappa Spenne o hälsa på Niklas o hans fru, sååå roligt att få träffa goa Jenny o krama om henne, fick även ett diplom fixat av Jenny.

Men ändå skönt att vara hemma igen, många mil att åka, men Linda körde med bravur får jag säga , så Annica o jag kunde slappna av o även nicka till ibland.

Handlade inte så mycket på mässan men fick tag på en flughuva till lillan, passa perfekt var skydd för öronen åxo trodde inte hon ville ha det men verkade nöjd o belåten.

Och höet är klart inte en droppe regn på det för en gångs skull så skönt.

Anna-Greta

11 Juli 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Nu börjar det dra ihop sej, Imorgon dags att åka till Falsterbo, talade med Jenny på telefon, hon skulle inte åka förrän tisdag, tror att hon har fått kalla fötter, (det har jag haft länge kan jag säga) , vet inte om jag vågar titta när Niklas o Spenne är på banan, kan ta några nedslag bara han inte lever rövare på banan. Vi har en till bland sju-åringarna visserligen inte uppfödd här men mamman till honom är född hos oss känner mej lite delaktig, såg att han nolla i första kvalet roligt för Margareta o Mats Svanberg.

Idag har vi äntligen fått av höet och imorgon kommer dom och pressar (förhoppningsvis), litar inte riktigt på dom vi har haft en del bekymmer förut, men det verkar ju bli finnt väder iallafall.

Anna-Greta

6 Juli 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida