Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

Gick inte så bra för Anders Wictor L på Grevagården två nedslag första dagen och ett nästa dag, så han kom inte med till finalen, talade med Jenny som har Spendrup L ,hon  tyckte inte det spelade så stor roll, då är han i form till unghäst VM sa hon, vet inte om jag köper det, men man kan ju hoppas.

På tal om Spendrup, så skall han ut och tävla på tisdag, hoppas att delägaren Niklas har kryat på sej efter skadan han fick, så han klarar av busen.

Capisce L var dålig i lördags morse när jag kom ut, och skulle ge kraftfoder till stona på morgonen, troligtvis en släng av kolik, gav henne vatten som det har legat  betfor  i, brukar sätta fart på magen, ringde även veterinär, han lovade komma direkt, men som tur var piggnade hon till, så jag ringde och sa att vi avvaktar, skönt att slippa ta ut veterinär på helgen, och att lillan piggade på sej, man lider verkligen med dom, kan ju inte tala om vad det är för fel.

Hoppas det är lite mer positivt att skriva om nästa gång.

Anna-Greta

28 Augusti 2011  | Länk | Hästar | 1 kommentar
Anderstorp

Anders Wictor L gick 140 och rev tyvärr sista hindret, var jättefin sa Leif som var på Grevagården och tittade, Anders skall gå till nästa helg bland unghästarna på Grevagården, bara att hålla tummarna.

Kingstone L var i Karlstad och gick kvalitetsbedömning, blev tvåa i hoppning diplom och delad trea i gångarter, jätteroligt.

Jenny som köpte Spendrup L kunde inte förstå att jag inte åker till Belgien och kollar på unghäst VM, när Anders Wictor L nu skall dit och tävla, men har lite svårt att komma ifrån alla djur som jag har, vill inte pressa Pelle för hårt, Jenny skojade och sa att till Ullared hade du i allafall tid att åka, ja ja men då visste jag inte att Anders skulle bli uttagen till VM ..

Leif var och hälsade på här och kollade på hästarna innan han åkte hem, tyckte att Capisce L blivit väldigt fin, man ser kanske inte hur bäsarna ändrar sej när dom är framför ögonen hela tiden.

Anna-Greta

21 Augusti 2011  | Länk | Hästar | 2 kommentarer
Anderstorp

Hör och häpna det har gått två hela dagar utan vi har behövt åka till veterinären med lilla Mary, hoppas det fortsätter så, när vi var där i måndags sa jag att det är väl lika bra att boka en tid var dag i fortsättningen, han skrattade, men klart att det inte är så roligt att behöva gipsa om flera gånger, fast han tjänar ju bra med pengar på oss, tur att man har försäkring.

Idag har Anders Wictor L gått 135 i Skövde på Grevagården placerade sej på sjunde plats, inte dåligt med tanke på alla  proffs ryttare som var med, såg oxå att han blivit uttagen till unghäst VM, i Belgien september, man tror ju knappt det är sant.

Kingstone L kommer att vara med i Karlstad på kvaliten lördag, bara att hålla tummarna.

Anna-Greta 

17 Augusti 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu har det hänt som inte fick hända, lilla Mary kom ut bland hästarna, ett framben med benbrott, den lilla gipsad skall vara så i fyra veckor, blir ingen utställning, men har ingen betydelse bara lilla stumpan blir bra, riktigt synd om henne.

Ändå något positivt, hur otroligt det än låter, vår Cassie är dräktig, tror knappt det är sant, skall sköta henne som en bäbis, jag är så glad, trodde ju inte det fanns en chans när hela sommaren har försvunnit och hon inte blivit dräktig, imorgon åker vi till Torsö för att köpa hö så hon får extra förutom kraftfoder.

Bäbisen är chipad idag, hon hade vissa synpunkter på detta, reste sej bland annat på bakbenen, men det fungerade iallafall, imorgon kommer Kristina och skriver i id och signalementsbeskrivning.

Anna-Greta

12 Augusti 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Idag har hovslagare Martin varit här, han var ganska så svett när alla hästarna var verkade, unghästarna var inte på sitt bästa humör om jag säger så, Martin trodde det berodde på att det är åska på gång, vet inte om jag köper det, i vilket fall är det iallafall gjort för den här gången.

Lotta var här i Tisdags och gav Cassie behandling, hon verkade tycka det var jätteskönt, stog och halvsov, när Lotta masserade,jag var ängslig att det inte skulle gå att verka Cassie, då hon ju får stå på tre ben, men det var inga broblem, Martin trodde att det skulle bli bra så småningom, vi får hoppas det blir så, bara att hålla tummarna.

Anna-Greta

 

 

 

5 Augusti 2011  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida