Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Anderstorp

I fredags var vi o titta på Spenne o Kingstone, sååå fina,, Kingstone fick ett ner i andra kvalet , o Spenne nolla igen o gick till final första omgången nolla han igen men tyvärr en bom ner i omhoppningen, han blev 12:a  totalt bland 116 st sex-åringar, roligt att få se dom.

Till helgen är Anders i hetluften igen, roligt att ha möjlighet att följa på euqipe, Johan vann ju finalen för sex-åringar med Prince Garbo, roligt för honom att vinna på hemmaplan, och Niklas blev etta o tvåa i sju-åringsfinalen, roligt att ha sådanna piloter på hästarna.

Igår var Pelle o jag och hämtade torv, börjar närma sej installning, vi har planerat att åka imorgon o hämta en bilkärra till, bäst att passa på när det är  fint väder.

 

Här är det full rulle på grävningen med fibernedläggning, blir en hel del jobb att rätta till i hagarna när det är klart, vi får så i en hel del, hoppas att det fina vädret håller i sej ett tag till.

Anna-Gret

27 Augusti 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Ja nu var det längesen jag skrev något, får försöka ta mej i kragen, varit en del att göra på vår lilla gård ,bland annat äntligen städat stallet så skönt, så nu är det bara att hämta torv , men skönt så länge hästarna  kan gå ute.

Har ju inte talat om hur det gick för Johan o Anders i slovakien, första kvalet 145 nolla  o placering , andra kvalet 150 ett tidsfel o precis utanför placering, så till finalen 160 17 fel bra gjort ändå första start på 160.

Denna helgen är Spendrup o Kingstone på Grevagården och tävlar unghäst klasser, Spendrup nolla i första kvalet och Kingstone hade fem fel. Vi är inbjudna som uppfödare , så vi skall åka på fredag då andra kvalet går, det är i allfall planerat så, håller tummarna för mina bäsar.

Fortsättning följer.

Anna-Greta

22 Augusti 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Det har dröjt ett tag sedan jag skrev på bloggen, varit lite mycke ett tag, men vi var iallafall inne med Röde Baron på kliniken, visade sej på ultraljudet att han fått subluxation si-leder, vi får hoppas att det läker ut, vetrinärerna är ju mycket försiktiga när dom säger något, vi skall in till kliniken i september för att kolla om dom kan spruta med kortison, men då måste det se bättre ut än det gjorde nu, men kommer att ta tid (upp till ett år) om han blir bra , hoppas hoppas denna underbara häst, jag kommer att försöka med hjälp av Linda o Agneta , inte bara att ta bort hästarna, man har faktiskt lite skyldigheter också, att åtminstånne försöka, då vet man iallfall att man försökt.

Ja så lite tävlingar, först SM med Johan o Anders  plac 5 i 150 i första kvalet, men tyvärr 17 fel i andra kvalet o då går man inte till final, vet inte vad som hände.

Nu är dom i Bratislava i Slovakien, nolla i 145 o 12 plats såååå roligt när det är internationellt, i dag hoppar dom 150 får vi se hur detta går.

Anna-Greta

 

 

3 Augusti 2013  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida