Startsidan Blogg Fotoalbum Hästar Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Då va de måndag igen...

Ja nu är de  en ny vecka och vi får se vad den kan ge :)

Igår så var jag och rösta första gången i mitt liv :) Men här ska vi inte prata om politik.... vilket ja är väldigt trött att hör på ;)

Ja annars rullar vardagen på i Anderstorp. Hästarna går än så länge ute, då det inte är så kallt än och det inte har regnat i allt för lång stunder.

Idag har jag och Ville tränat markarbete för Christian och det gick faktiskt rätt bra.... men nästa gång så ska han nog hoppa upp lite så han får känna de som ja beskriver... så att han verkligen får känna de ja känner o ge mig tips :)

i alla fall en liten uppdatering :)

// Linda

20 September 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar
Anderstorp

Hej!

Har hunnit smälta La Paz L uppvisning på Vadsbo Hästuppfödares visning, man kan säga att han är speciell, men otroligt go och pussig, det blir nog bra som jag brukar säga.

Varit på möte idag,( Vadsbo Hästuppfödare ), verkar inte som någon har fått sålt, men ändå är vi jätte nöjda då allt fungerade och fullt med besökare i ridhuset, jättekul.

Vi skall ha lite föredrag och clinicer om hästar, extriörbedömning, avmaskning, försäkring, m.m.

Verkar som jag kommer att ha fullt med hästar i vinter, då det inte går att sälja föl just nu, men det ordnar sej säkert, vi får ju inga bäsar nästa år.

Ännu går hästarna ute skönt att slippa mocka, täcken och sånt.

Hälsningar Anna-Greta 

 

 

 

 

14 September 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar
"Liten uppdatering"

Ja då var även saluvisningen avklarad och hästarna skötte sig jättebra.... de skrek ju lite på varandra men, de var de fler som gjorde... Annars så fann de sig bra i stallet med de andra hästarna och var väldigt nöjda då de fick mat och mycket uppmärksamhet av folk som tittade, vilket inte blev mindre då fölen gosade och pussade på alla som kom fram... en var hel del... "o nej va söt" och ojjande under dagen :)

Uppmärksamhet var La Paz:s ord för dagen... då han tyckte folk på läktaren skulle sluta prata me varandra och titta på honom istället, så han sprang in i plastbandet i drog ner varenda hinderstöd som var uppsatt till löshoppningen :) Jaja, de va bara att bygga upp igen, medans publiken skratta och fnissande på läktaren....

Annars så gick hela arangemanget bra, det flöt på med alla 31 hästarna och det var mycket folk som kom och tittade.... kanske inte så många som var ute för att köpa häst, men uppfödarna fick ju i alla fa,ll visa upp sig och sina hästar som gömmer sig i skogen ;) Hela dagen hade gått när vi kom hem och hästarna var glada, då de fick komma ut i sin hage igen...

Det var en tjej som  som filmade och tog kort på fölungarna och nu hoppas vi på att de blev en bra film, som vi kan använda som försäljningsknep.... det skulle ju underlätta om vi i alla fall blev ett föl mindre om vi ska få plats i stallet....

"Ville" är äntligen igång igen nu.... o de känns så skönt att äntligen va igång... så nu håller ja alla tummar o tår att han får vara okej, så vi kan sikta på att komma igång o tävla nått... men de  e endel jobb dit ;) På måndag ska vi i alla fall på "dressyr" träning... får vi se hur mycket vi får börja om med...                                     Jag har även klarat av min första vecka på högskolan... allt e nytt och spännade, än så länge, vi får väl se vad jag säger när allt kommit igång på riktigt ;)

Greta och Pelle är iväg på en lite minisemester, vilket de verkligen är värda efter bla allt slit me stallet... och när jag skulle gå ut och ge hästarna morgon fodret igår morse, så trodde jag att jag såg i syne, så jag var tvungen att blinka några gånger. Innan jag insåg att det var en häst för MYCKET i hage. Det var grannens eller ja.... nån/några kilometer borts shettis, som smitit på kvällen innan och sprungit in till stona och fölen.... ägarna hade försökt fått tag på henne men, de va ju inte så lätt när alla sprang runt och stona försökte skydda fölen..... och ingen va det hemma då greta o pelle va borta...

Men jag fick tag på henne på morgonen i alla fall och hon fick vara i stallet tills de kunde komma och hämta henne :) Men de blir ju fullt ös när de händer nått sånt... alla hästarna var ju jättenyfikna och sprang som idioter... och skrek och gapade när de sen ledde hem henne...

Har även lagt ut lite nya bilder :)

//Linda

5 September 2010  | Länk | Hästar | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna-Greta Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida